Jennifer Aniston nderohet me një yll në Bulevardin e Famës
Fri 24 Feb 2012 - 1:44
Puthje e pare ne publik mes Jennifer Aniston dhe Justin Theroux, te cilet jane ne shoqerine e njeri tjetrit tashme prej muajsh.
Puthja ka ndodhur diten e ceremonise per zbulimin e yllit te aktores në Bulevardin e Famës në Hollivud.
“Jam shumë e lumtur dhe e emocionuar që po nderohem. Më duket e pabesueshme sepse unë kam lindur në Hollivud dhe lumturohesha kur ecja në këtë rrugë dhe shikoja emrat. Është shumë special për mua fakti që edhe emri im është këtu”, ka thene ajo gjate fjales ne kete ceremoni.
Me pas aktorja eshte pare ne krah te te atit, duke ndare emocionet se bashku, me te dashurin dhe te tjere aktore miq, qe kane ndare me te kete gezim.
Puthja ka ndodhur diten e ceremonise per zbulimin e yllit te aktores në Bulevardin e Famës në Hollivud.
“Jam shumë e lumtur dhe e emocionuar që po nderohem. Më duket e pabesueshme sepse unë kam lindur në Hollivud dhe lumturohesha kur ecja në këtë rrugë dhe shikoja emrat. Është shumë special për mua fakti që edhe emri im është këtu”, ka thene ajo gjate fjales ne kete ceremoni.
Me pas aktorja eshte pare ne krah te te atit, duke ndare emocionet se bashku, me te dashurin dhe te tjere aktore miq, qe kane ndare me te kete gezim.
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Re: Jennifer Aniston nderohet me një yll në Bulevardin e Famës
Fri 24 Feb 2012 - 10:13
pse moj hala si kishin vu yllin ksaj tek balli ? .... hajt pra urime
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi