Pastrueset lindin më shumë fëmijë, artistet më pak
Sun 4 Mar 2012 - 2:36
Zyra e statistikave në Gjermani ka bërë të ditur disa statistika kuriozeVendet ndryshojnë, por disa gjëra janë thuajse kudo njësoj. Kështu, zyra e statistikave në Gjermani ka bërë të ditur se pastrueset bëjnë më shumë fëmijë, ndërkohë që artistët më pak. Vetëm 7 përqind e pastrueseve në Gjermani nuk kanë fëmijë.
Në të kundërt, 47 përqind e artisteve nuk kanë fëmijë. Pas pastrueseve, në vend të dytë vijnë kuzhinieret, në vend të tretë janë shitëset, në vend të katërt ato që merren me industrinë ushqimore, informaticienet, mësueset etj. Në vendet e fundit si zanatet me më pak fëmijë janë mjeket, bankieret, menaxheret, publicistet, shkencëtaret dhe artistet.
Në të kundërt, 47 përqind e artisteve nuk kanë fëmijë. Pas pastrueseve, në vend të dytë vijnë kuzhinieret, në vend të tretë janë shitëset, në vend të katërt ato që merren me industrinë ushqimore, informaticienet, mësueset etj. Në vendet e fundit si zanatet me më pak fëmijë janë mjeket, bankieret, menaxheret, publicistet, shkencëtaret dhe artistet.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi