Dashuria ndodh spontanish apo planifikohet ?
Sun 4 Apr 2010 - 19:43
pershendetje , doja te te thoja qe ndjenjat asnjehere nuk mund ti planifikosh.
Mund te planifikosh ngjarje qe do te te ndodhin psh 1 udhetim, 1 projekt per te ndryshuar dicka mund te planifikosh diten e dasmes por asnjehere ndjenjat (dashurine urrejtjen merzine etj) ato lindin spontanisht dhe rrjedhin vete.Mendimi im ky,ju si thoni
Mund te planifikosh ngjarje qe do te te ndodhin psh 1 udhetim, 1 projekt per te ndryshuar dicka mund te planifikosh diten e dasmes por asnjehere ndjenjat (dashurine urrejtjen merzine etj) ato lindin spontanisht dhe rrjedhin vete.Mendimi im ky,ju si thoni
Re: Dashuria ndodh spontanish apo planifikohet ?
Sun 4 Apr 2010 - 19:56
dashuria spontane eshte vertetesia e saj
Tue 5 Feb 2013 - 22:30
Nje dashuri planifikohet kur personi kerkon tja imponoje vetes dicka te tille por nuk i dihet se si del perfundimi...kjo mund te jete ajo pjesa e pa planifikuar e dashurise.
Ne pergjithesi vjen spontanisht....
Ne pergjithesi vjen spontanisht....
Tue 5 Feb 2013 - 22:33
Dashuria nuk mund te planifikohet eshte ndjenja qe lind dhe vdes spontanisht.
- i panjohurKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19172
Vendndodhja : ne krahet e saj
Anetaresuar : 21/02/2012
Tue 5 Feb 2013 - 22:33
Nuk ka dashuri te planifikuar,shancet jan te pakta per mos then qe nuk ka shance...dashuria vjen spontane,si nje fllad pranveror...
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Tue 5 Feb 2013 - 22:35
Une mendoje se cdo njeri , ka nje qellim !
Gjerat nuk ndodhin nga Pavullnetshmeria, por nga shume rrethana , qe jemi ne ata qe i krijojme per te arritur disi atje ku duam ne dhe mendojme se mund te jete nje pike e cila do na beje te ndihemi mire !
Ne lidhje me keto qe thashe , mendoje se natyrisht , kur dashurohet nje njeri dhe duke verejtur rrethanat , arrije ta ndaje mendjen :
psh nje djale ka perballe nje vajze , mosha e tyre, koha , rrethanat, kushtet, familja etj , pozicionet e tyre shoqerore .....ju dalin krahe ne kete dashuri apo jo ? Por dhe gjithashtu persa i perket emocioneve dhe ato duan disa rrethana per tu krijuar dhe per tu perjetuar, duan natyrisht KOHE dhe nje njeri qe zgjedh te investoje KOHE TEK NJE TJETER ......e ka nje Arsye , ose me sakte TERHEQJE ose Ndienje qe e bene te ndihet mire !
Pra mendoje se Planifikohet kjo gje .
Gjerat nuk ndodhin nga Pavullnetshmeria, por nga shume rrethana , qe jemi ne ata qe i krijojme per te arritur disi atje ku duam ne dhe mendojme se mund te jete nje pike e cila do na beje te ndihemi mire !
Ne lidhje me keto qe thashe , mendoje se natyrisht , kur dashurohet nje njeri dhe duke verejtur rrethanat , arrije ta ndaje mendjen :
psh nje djale ka perballe nje vajze , mosha e tyre, koha , rrethanat, kushtet, familja etj , pozicionet e tyre shoqerore .....ju dalin krahe ne kete dashuri apo jo ? Por dhe gjithashtu persa i perket emocioneve dhe ato duan disa rrethana per tu krijuar dhe per tu perjetuar, duan natyrisht KOHE dhe nje njeri qe zgjedh te investoje KOHE TEK NJE TJETER ......e ka nje Arsye , ose me sakte TERHEQJE ose Ndienje qe e bene te ndihet mire !
Pra mendoje se Planifikohet kjo gje .
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi