Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) Empty Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM)

Tue 20 Mar 2012 - 14:55
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) Sarkozy-bruniJo më kot ka dalë shprehja se pas një burri të suksesshëm fshihet një grua e suksesshme. Dhe këtë shprehje e vërtetojnë fotot që do të shihni më poshtë. Bota politike ka shumë liderë por vetëm disa prej tyre kanë luksin dhe forcën të komandojnë jo vetëm vendin e tyre.

Sigurisht që në krye të të gjithëve është bArack Obama, President i SHBA dhe politikani më i fuqishëm i planetit. Në Europë ka disa si: Angela Merkel, Nicola Sarkozy apo edhe David Cameron. Në vendin tonë sigurisht që është Kryeministri Sali Berisha, pa harruar dhe disa politikanë me peshë në kontinentin aziatik.

Po cilat janë partnerët e tyre jashtë politikës? Cilët janë njerëzit që i qëndrojnë pranë pavarësisht fitores apo disfatës dhe a ndikojnë ata në politikat e tyre. Shihni foto-galerinë dhe mundohuni ti jepni vetë përgjigje pyetjeve. /albeu.com/
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) 11711
Angela Merkel dhe bashkλshorti
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) 11712
Sali dhe Liri Berisha
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) 11713
Abdullah Gul dhe bashkλshortja
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) 11714
Prince Albert i Monakos dhe e dashura
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) 11715
Ahmadinejad dhe bashkλshortja
Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM) 11716
Nicola Sarkozy dhe Carla Bruni