Liderët mes politikës dhe dashurisë (FOTO LAJM)
Tue 20 Mar 2012 - 14:55
Jo më kot ka dalë shprehja se pas një burri të suksesshëm fshihet një grua e suksesshme. Dhe këtë shprehje e vërtetojnë fotot që do të shihni më poshtë. Bota politike ka shumë liderë por vetëm disa prej tyre kanë luksin dhe forcën të komandojnë jo vetëm vendin e tyre.
Sigurisht që në krye të të gjithëve është bArack Obama, President i SHBA dhe politikani më i fuqishëm i planetit. Në Europë ka disa si: Angela Merkel, Nicola Sarkozy apo edhe David Cameron. Në vendin tonë sigurisht që është Kryeministri Sali Berisha, pa harruar dhe disa politikanë me peshë në kontinentin aziatik.
Po cilat janë partnerët e tyre jashtë politikës? Cilët janë njerëzit që i qëndrojnë pranë pavarësisht fitores apo disfatës dhe a ndikojnë ata në politikat e tyre. Shihni foto-galerinë dhe mundohuni ti jepni vetë përgjigje pyetjeve. /albeu.com/
Angela Merkel dhe bashkλshorti
Sali dhe Liri Berisha
Abdullah Gul dhe bashkλshortja
Prince Albert i Monakos dhe e dashura
Ahmadinejad dhe bashkλshortja
Nicola Sarkozy dhe Carla Bruni
Barack dhe Michel Obama
Bashar Assad dhe bashkλshortja
Sigurisht që në krye të të gjithëve është bArack Obama, President i SHBA dhe politikani më i fuqishëm i planetit. Në Europë ka disa si: Angela Merkel, Nicola Sarkozy apo edhe David Cameron. Në vendin tonë sigurisht që është Kryeministri Sali Berisha, pa harruar dhe disa politikanë me peshë në kontinentin aziatik.
Po cilat janë partnerët e tyre jashtë politikës? Cilët janë njerëzit që i qëndrojnë pranë pavarësisht fitores apo disfatës dhe a ndikojnë ata në politikat e tyre. Shihni foto-galerinë dhe mundohuni ti jepni vetë përgjigje pyetjeve. /albeu.com/
Angela Merkel dhe bashkλshorti
Sali dhe Liri Berisha
Abdullah Gul dhe bashkλshortja
Prince Albert i Monakos dhe e dashura
Ahmadinejad dhe bashkλshortja
Nicola Sarkozy dhe Carla Bruni
Barack dhe Michel Obama
Bashar Assad dhe bashkλshortja
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi