A e dini se nje shalqi mund të jetë mashkull ose femër ?
Sat 7 Apr 2012 - 3:22
Një shalqi femer është më e madhe dhe të ëmbël, dhe ka me pak fara.
Një shalqi mashkull është më i vogël. Gjininë e tyre mund ta gjejme duke hedhur një vështrim në anën e poshtme të shalqirit duke kërkuar nje rreth që është në drejtim të kundërt të rralleve te medha. Një shalqi mashkull do të ketë nje rreth te vogel sa nje qindarke , ndërsa një shalqi femra do të ketë gjys rrethi me te madh.
Kjo është e rëndësishme sepse femrat jane me te embla e me pak fara.Kuriozitete enigma
Një shalqi mashkull është më i vogël. Gjininë e tyre mund ta gjejme duke hedhur një vështrim në anën e poshtme të shalqirit duke kërkuar nje rreth që është në drejtim të kundërt të rralleve te medha. Një shalqi mashkull do të ketë nje rreth te vogel sa nje qindarke , ndërsa një shalqi femra do të ketë gjys rrethi me te madh.
Kjo është e rëndësishme sepse femrat jane me te embla e me pak fara.Kuriozitete enigma
- Jetoi 40 vite si mashkull, pa e ditur se mund të ishte dhe femër
- Cila eshte gjeja me e mire qe nje femer apo mashkull mund te beje per ty ?
- A e dini se ç’bënë një femër e dehur në pishinë?, janë çaste që i ndesh rrallë herë në jetë...!
- Nje femer kur e ngacmon 1 mashkull refuzon.1 mashkull kur e ngacmon 1 femer pranon
- Si ta dini kur një mashkull ju mashtron...
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi