Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Vret vetën nga frika e “fundit të botës” Empty Vret vetën nga frika e “fundit të botës”

Sun 20 May 2012 - 9:55
Vret vetën nga frika e “fundit të botës” Izabel-tejlor1-300x213

Izabel Tejlor besonte se dita në prag të ndërrimit të viteve do të jetë fundi i kësaj bote, ndaj vendosi që të mos shkojë në shkollë, por të vdes. Nuk donte të arrinte datën 21 dhjetor 2012, e përfolur prej muajsh si dita e fundit të botës.

Për këtë, u vetëvar në dhomën e saj të gjumit në lokalitetin Neston të Britanisë së Madhe, raporton NOA.

Hetimi i nisur mbi vetëvrasjen nxjerr se dikush e kishte bindur keqas të miturën se më 21 dhjetor bota do të marrë fund. E zhytur në ide të tilla, vajza po e përjetonte keq këtë situatë dhe nuk ia doli dot më, u vetëvar.

Prindërit e Izabel, pohuan se ata nuk kishin arritur të kapnin asnjë lloj dyshimi për vendimin fatal të së bijës, por deklaruan se: “Kohët e fundit në fakt kur hanim bukë, bëhej bisedë e gjatë dhe ajo fliste plot zell për atë që thoshte se do të ngjante më 21 dhjetor, fundi i botës.”

Policia gjeti në kompjuterin e të ndjerës, një mori materialesh që bënin fjalë për fundin e botës.
Mbresa
Mbresa
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 13566
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : kendej rrotull,,
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/04/2012

Vret vetën nga frika e “fundit të botës” Empty Re: Vret vetën nga frika e “fundit të botës”

Sun 20 May 2012 - 9:59
ncncncncncncncnc
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Vret vetën nga frika e “fundit të botës” Empty Re: Vret vetën nga frika e “fundit të botës”

Sun 27 May 2012 - 16:34
Epo mendoja se jam e vetmja budallaqe edhe e fiksuar ne mbare planetin duke menduar ne fundin e botes..!!!!Po ka e me te shkalluar se une me ne fund..mesa shoh pervec te menduarit e beri praktike kjo..Kjo eshte me te vertet tia besh vetes Mad bam grrrr
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 47
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

Sun 27 May 2012 - 16:38
kam nje shoqe qe e ka frike shume fundin e botes
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Sun 27 May 2012 - 18:31
o zot....me fut friken edhe mu,se pak jam e fiskuar vet...edhe kjo na mungonte...
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Sun 27 May 2012 - 19:09
Silvana mos ki frik se ka Luan Shqiptaria. Vret vetën nga frika e “fundit të botës” 353824970
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi