Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Shqiptare
Shqiptare
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 4177
<b>Hobi</b> Hobi : shqiptaria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shqiperi
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/07/2011

Noti Liron Trupin Empty Noti Liron Trupin

Mon 25 Jun 2012 - 20:18
Të jesh aktiv në pikëpamje trupore, nuk është vetëm modë, por edhe nevojë.Kufizimi i lëvizjeve, që është pasojë e mënyrës bashkëkohore të jetesës, shkakton shumëprobleme shëndetësore, që nga dhimbjet në shtyllën kurrizore, deri tek ato kardiovaskulare. Mirëpo, ushtrimet mund t’i zbusin, madje edhe t’i eliminojnë shumë mundime.Për shembull, profesionistët këshillojnë aktivitetin trupor që rrit nivelin e estrogjenit. Në fakt, mbi 150 simptoma të ndryshme janë të lidhura me mungesën e aktivitetit fizik.

Pa dyshim, shumë gra në periudhën paramenstruale janë më të ndjeshme. Pikërisht ushtrimet, sidomos noti, mund të ndikojnë mirë kundër ndjeshmërisë. Noti e liron trupin dhe njëherësh e qetëson.

Në fazën kur niveli i estrogjenit është më i ulët, mund të notoni më intensivisht, por, kur fillojnë mujoret, atëherë duhet ulur ky intensitet.
Kristiina
Kristiina
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 5449
<b>Hobi</b> Hobi : Noti...
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : GRECCE
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 29/01/2010

Noti Liron Trupin Empty Re: Noti Liron Trupin

Mon 25 Jun 2012 - 20:19
ESHTE SPORTI QE VE TE GJITHA ORGANET NE LEVIZJE EDHE NE SHUMICN E RASTEVE EHTE SHERIM EDHE PER AZMEN,...NJEREZIT AZMATIK...
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi