Pi qumësht nga gjiri i së shoqes për të kuruar problemet me ereksionin
Sat 30 Jun 2012 - 14:53
Amerikani Jeff nga Ohio i SHBA-ve pretendon se ka arritur të kurojë problemet e tij me ereksionin duke pirë qumështin e të shoqes, direkt nga “burimi”. Sipas tij, më parë ai kishte vështirësi pët tu eksituar dhe nuk kishte arritur të kurohej edhe pse kishte shkuar në shumë mjekë e kishte përdorur shumë ilace. Por ndërsa cifti u bë me fëmijë dhe gruaja filloi ta ushqejë atë më gji, Jeff kuptoi se kjo gjë e eksitonte.
“Ka njerëz që eksitohen nga këmbët, nga dhuna, nga makinat. Unë eksitohem kur pi qumësht nga gjoksi i gruas sime,” –u shpreh ai në një emission televiziv.
Edhe e shoqja, e cila ka mjaftueshëm qumësht, nuk ia refuzon këtë gjë të shoqit, madje shprehet se kjo i duket erotike./alb-observer.
“Ka njerëz që eksitohen nga këmbët, nga dhuna, nga makinat. Unë eksitohem kur pi qumësht nga gjoksi i gruas sime,” –u shpreh ai në një emission televiziv.
Edhe e shoqja, e cila ka mjaftueshëm qumësht, nuk ia refuzon këtë gjë të shoqit, madje shprehet se kjo i duket erotike./alb-observer.
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
kuron problemet me ereksionin duke pire qumeshtin e se shoqes
Sun 29 Jul 2012 - 17:11
nje amerikan thote se ka arritur te kuroje problemet e tij me ereksionin duke pire qumeshtin e se shoqes direkt nga burimi,per me shume se nje vit e gjysem
jeff qe jeton ne ohio duke folur ne emisionin *seksi i cuditshem* tha se ai stimulohet seksualisht nga konsumimi i qumeshtit te gjoksit te se shoqes
ka njerezqe eksitohen nga kembet,nga dhuna,nga makinat, une eksitohem kur pi qumesht nga gjoksi i gruas time -tha ai
cifti ka nje femije 1 vjec,kur ajo nisi ta ushqeje ate me gji,atehere jeff e kuptoj se kjo gje e eksitonte
e shoqa thote se i duket erotike, ajo shton se ka mjaftueshem qumesht prandaj nuk ka pse ja refuzon te shoqit
shokuese.com
jeff qe jeton ne ohio duke folur ne emisionin *seksi i cuditshem* tha se ai stimulohet seksualisht nga konsumimi i qumeshtit te gjoksit te se shoqes
ka njerezqe eksitohen nga kembet,nga dhuna,nga makinat, une eksitohem kur pi qumesht nga gjoksi i gruas time -tha ai
cifti ka nje femije 1 vjec,kur ajo nisi ta ushqeje ate me gji,atehere jeff e kuptoj se kjo gje e eksitonte
e shoqa thote se i duket erotike, ajo shton se ka mjaftueshem qumesht prandaj nuk ka pse ja refuzon te shoqit
shokuese.com
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Pi qumësht nga gjiri i së shoqes për të kuruar problemet me ereksionin
Sun 29 Jul 2012 - 18:44
po ta besh dhe djath si BORAT sdo ishte keq
Re: Pi qumësht nga gjiri i së shoqes për të kuruar problemet me ereksionin
Sun 29 Jul 2012 - 19:37
Po une qe kam pir qumesht nga gjiri lopes kur kam qen i vogel cne qe sjam eksituar ma paska ber me hile lopa do e ket pas qumshtin e prishur
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi