Çfarë shikojnë më shumë femrat tek një mashkull?
+9
Silvana
BeSaa
zog
anna sweety
Juventini
Marin
Arvi
i panjohur
Anabel
13 posters
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Çfarë shikojnë më shumë femrat tek një mashkull?
Mon 20 Aug 2012 - 1:23
First topic message reminder :
Dy gjinitë e qenies njerëzore, sa të kundërta, aq të përbashkëta, sa të ndryshme, aq të ngjashme, e sigurisht që kurrsesi njëri nuk mund të bëjë pa tjetrin…E megjithatë, para pak kohësh, citon alb-observer.com, qarkulloi një video në You Tube, ku një femër e bukur instaloi mbi trupin e saj një numër kamerash ku dhe regjistroi reagimet e meshkujve, prej të cilës rezultoi se meshkujt shikonin… e çfarë tjetër veç të pasmet e femrave!Por, tashmë erdhi radha e meshkujve për t’ju kthyer përgjigjen.
Kështu një mashkull instaloi në trupin e tij katër kamera të fshehta dhe qarkulloi në rrugë, për të zbuluar se çfarë shikojnë më parë femrat tek një mashkull…/alb-observer.com/
Ndiqni videon që vijon, aty gjendet përgjigja:
Dy gjinitë e qenies njerëzore, sa të kundërta, aq të përbashkëta, sa të ndryshme, aq të ngjashme, e sigurisht që kurrsesi njëri nuk mund të bëjë pa tjetrin…E megjithatë, para pak kohësh, citon alb-observer.com, qarkulloi një video në You Tube, ku një femër e bukur instaloi mbi trupin e saj një numër kamerash ku dhe regjistroi reagimet e meshkujve, prej të cilës rezultoi se meshkujt shikonin… e çfarë tjetër veç të pasmet e femrave!Por, tashmë erdhi radha e meshkujve për t’ju kthyer përgjigjen.
Kështu një mashkull instaloi në trupin e tij katër kamera të fshehta dhe qarkulloi në rrugë, për të zbuluar se çfarë shikojnë më parë femrat tek një mashkull…/alb-observer.com/
Ndiqni videon që vijon, aty gjendet përgjigja:
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Re: Çfarë shikojnë më shumë femrat tek një mashkull?
Wed 24 Oct 2012 - 22:49
Valbona shkruajti:Vendosi si syte e mi ......dyngjyresh i kam .....Aldino82 shkruajti:Valbona shkruajti:Eh hyjne por si kam shume fixim.........
Sa keq....
Po ve lente une ... cfare ngjyre ti ve??
U qyqa ... mos jarebi... si sy maceje moj... te ndryshon ngjyra... e syve...
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Wed 24 Oct 2012 - 22:54
E ore pse si kam te bukur????????
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Wed 24 Oct 2012 - 23:00
Valbona shkruajti:E ore pse si kam te bukur????????
Nuk e di ... si kam pare ... macet i kane me ngjyra te ndryshme syte...
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi