- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Zajmina dhe Fjolla puthje lesbos
Sun 26 Aug 2012 - 15:34
Miqësitë mes kolegeve këngëtare janë të njohura në botën e show biz-it. Një prej miqësive më të njohura është ajo mes Çiljeta Xhilagës dhe Ingrit Gjonit e cila ka nisur gjatë një udhëtimi që vajzat kanë pasur të dyja në Zvicër shumë vite më parë dhe vazhdon të jetë më e fortë se kurrë edhe sot.
Në të njëjtën mënyrë po lind edhe një miqësi tjetër mes dy këngëtareve të tjera; Zajmina Vasjari dhe Fjolla Morina. Kjo puthje buzë më buzë, tregon miqësinë e ngushtë të tyre.
Vajzat të cilat njihen prej disa vitesh, kohët e fundit kanë pasur koncerte në të njëjtat night club-e në Kosovë, gjë që i ka afruar edhe më shumë. Zajmina shkon në Kosovë për koncerte, nuk akomodohet nëpër hotele sepse ka një derë të hapur që e mirëpret dhe kjo është shtëpia e Fjolla Morinës.
Kështu ka ndodhur edhe gjatë kësaj vere ku vajzat janë parë shpesh të shoqërohen në ambiente të ndryshme në Prishtinë. Në një prej lokaleve të Prishtinës është bërë edhe kjo foto.
(m.a/bluetooth/BalkanWeb)
Në të njëjtën mënyrë po lind edhe një miqësi tjetër mes dy këngëtareve të tjera; Zajmina Vasjari dhe Fjolla Morina. Kjo puthje buzë më buzë, tregon miqësinë e ngushtë të tyre.
Vajzat të cilat njihen prej disa vitesh, kohët e fundit kanë pasur koncerte në të njëjtat night club-e në Kosovë, gjë që i ka afruar edhe më shumë. Zajmina shkon në Kosovë për koncerte, nuk akomodohet nëpër hotele sepse ka një derë të hapur që e mirëpret dhe kjo është shtëpia e Fjolla Morinës.
Kështu ka ndodhur edhe gjatë kësaj vere ku vajzat janë parë shpesh të shoqërohen në ambiente të ndryshme në Prishtinë. Në një prej lokaleve të Prishtinës është bërë edhe kjo foto.
(m.a/bluetooth/BalkanWeb)
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Re: Zajmina dhe Fjolla puthje lesbos
Sun 26 Aug 2012 - 16:17
Puthje buze me buze tregoka miqesine ????????dyshoj per kete
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 26 Aug 2012 - 16:18
po moj ti pse se beson uaaaaaaaaaaa kjoValbona shkruajti:Puthje buze me buze tregoka miqesine ????????dyshoj per kete
- Gjinia :
Shteti :
Sun 26 Aug 2012 - 16:21
cte besoj ore per tu besuar eshte kjo uaaaaaa ky
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 26 Aug 2012 - 16:23
po moj dhe une kur kam ndonje mikeshe te ngushte aty e puthValbona shkruajti:cte besoj ore per tu besuar eshte kjo uaaaaaa ky
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Sun 26 Aug 2012 - 16:24
Në një prej lokaleve të Prishtinës është bërë edhe kjo foto.
Ku eshte fotoja?!!
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Sun 26 Aug 2012 - 16:25
po nuk pashe gje nuk nxjerr dot konkluzione
- Gjinia :
Shteti :
Sun 26 Aug 2012 - 16:29
edhe une aty e puth ate mikun tim shume shume te ngushte por mikun jo miken ti ashtu do e puthje nje shok per ta pershendetur????Durrsaku shkruajti:po moj dhe une kur kam ndonje mikeshe te ngushte aty e puthValbona shkruajti:cte besoj ore per tu besuar eshte kjo uaaaaaa ky
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sun 26 Aug 2012 - 16:29
ruset i puthin ashtuValbona shkruajti:edhe une aty e puth ate mikun tim shume shume te ngushte por mikun jo miken ti ashtu do e puthje nje shok per ta pershendetur????Durrsaku shkruajti:po moj dhe une kur kam ndonje mikeshe te ngushte aty e puthValbona shkruajti:cte besoj ore per tu besuar eshte kjo uaaaaaa ky
- Gjinia :
Shteti :
Sun 26 Aug 2012 - 16:38
ti rus je ??lere rusine po fol per realitetin ne shqiperi mund te jesh ne mendim te kundert me mua por a eshte normale kjo gje ???????Per tu pershendetur e per te treguar se sa mike te mire e kam dike ka plot menyra per ta shprehurDurrsaku shkruajti:ruset i puthin ashtuValbona shkruajti:edhe une aty e puth ate mikun tim shume shume te ngushte por mikun jo miken ti ashtu do e puthje nje shok per ta pershendetur????Durrsaku shkruajti:po moj dhe une kur kam ndonje mikeshe te ngushte aty e puthValbona shkruajti:cte besoj ore per tu besuar eshte kjo uaaaaaa ky
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi