18 vjeçarja rrëfen torturat nga ish i dashuri i saj
Thu 13 Sep 2012 - 14:10
18 vjeçarja që u rrëmbyje dhe u keqtrajtua nga ish i dashuri i saj Roland Peraja ka rrëfyer në polici torturat dhe orët e tmerrit. Me ndihmën e familjarëve, vajza emri i të cilës ende nuk është bërë publik ka denoncuar ditën e sotme Perajn. Ajo ndër të tjera ka thënë se ai e kishte mbyllur në një dyqan në zonën e “Ali Demit” në Tiranë dhe më pas e kishte zveshur.
“Më uli me forcë në karrige dhe m’i lidhi duart me disa objekte plastike. Filloi të më godiste me grushte deri sa filloj të më dilte gjak dhe nëse bërtisja, ai m’i shtrëngonte aq shumë duart pas karriges, sa m’u bënë plagë. Më pas më hoqi bluzën dhe kur unë nxirrja ndonjë zë nga dhimbja, ai më fikte cigaren në trup”- u shpreh vajza në komisariat.
Ndërsa uniformat blu kanë deklaruar se e reja ishte kërcënuar vazhdimisht nga ish i dashuri dhe kjo ka bërë që ajo të mos e denonconte në kohë dhe gjithashtu ka pësuar traumë nga keqtrajtimi./alb-observer.com/
“Më uli me forcë në karrige dhe m’i lidhi duart me disa objekte plastike. Filloi të më godiste me grushte deri sa filloj të më dilte gjak dhe nëse bërtisja, ai m’i shtrëngonte aq shumë duart pas karriges, sa m’u bënë plagë. Më pas më hoqi bluzën dhe kur unë nxirrja ndonjë zë nga dhimbja, ai më fikte cigaren në trup”- u shpreh vajza në komisariat.
Ndërsa uniformat blu kanë deklaruar se e reja ishte kërcënuar vazhdimisht nga ish i dashuri dhe kjo ka bërë që ajo të mos e denonconte në kohë dhe gjithashtu ka pësuar traumë nga keqtrajtimi./alb-observer.com/
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Re: 18 vjeçarja rrëfen torturat nga ish i dashuri i saj
Thu 13 Sep 2012 - 15:45
Vertet skandal ,ca maskarai ky fytyra .por edhe ajo goca cdonte me 44 vjecar
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Thu 13 Sep 2012 - 16:07
djal kafsh
Thu 13 Sep 2012 - 19:40
Kshu eshte kur femra humb vleren e saj e shihet si objekt defrimi nga meshkujt...!
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Fri 14 Sep 2012 - 12:21
Cfare i kish dashuruar, aq e trrashe ishte?!
- Tragjike, vdes 5 vjecarja nga torturat e babait të saj
- 16-vjeçarja rrëfen trafikimin e femrave nga Delvina në Athinë e hotelet në bregdet
- 32 vjeçarja rrëfen tmerrin gjatë operacionit: “. Përpiqesha të ulërija, por nuk mundesha”
- Berat: Ndahet nga i dashuri, tenton të vetëvritet 21-vjeçarja
- Histori e dhimbshme: I dashuri abuzonte, ndërkohë që 27 vjeçarja flinte gjumë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi