Fjale te pista /femra pa sharm/meshkuj te paedukate
Thu 28 Oct 2010 - 21:00
Cdo dite e me shume po na rrethojne fjalet e pista,sjellja e mire ka humbur .
Sharmi femeror po deformohet.
Ne fakt ne vendet e tjera te botes nuk degjon te flitet kaq piset sa ketu ne Shqiperi,madje ne disa gjuhe te botes mungon "menyra deshirore" e gjuhes sic mund ta kemi ne, ne gjuhen shqipe.
Rreth e perqark ka "disa" femra(mos them shumica) qe shajne me keq se meshkujt,qe kane nje fjalor i cili le per te deshiruar.
Cili te jete faktori qe ndikon ne prishjen e fjalorit femeror???
A nuk humbet sensualiteti dhe sharmi i femres kur ajo shan???
E kam vene re dhe ketu ne forum vulgaritetin ne te folur nga disa femra po ashtu dhe meshkuj.
Por i referohem me teper femrave pasi femra eshte ne qender te vemendjes.
Ajo eshte grua ,behet nene,edukon femije,pra femren mund ta quajme si edukatoren e shoqerise shqiptare.
Nuk po permend asnje fjale vulgare dhe as ndonje fjale te piset, pasi do deshiroje qe edhe ju te beni te njejten gje .
C'mendim keni rreth kesaj ???
Diskutim te kendshem
Sharmi femeror po deformohet.
Ne fakt ne vendet e tjera te botes nuk degjon te flitet kaq piset sa ketu ne Shqiperi,madje ne disa gjuhe te botes mungon "menyra deshirore" e gjuhes sic mund ta kemi ne, ne gjuhen shqipe.
Rreth e perqark ka "disa" femra(mos them shumica) qe shajne me keq se meshkujt,qe kane nje fjalor i cili le per te deshiruar.
Cili te jete faktori qe ndikon ne prishjen e fjalorit femeror???
A nuk humbet sensualiteti dhe sharmi i femres kur ajo shan???
E kam vene re dhe ketu ne forum vulgaritetin ne te folur nga disa femra po ashtu dhe meshkuj.
Por i referohem me teper femrave pasi femra eshte ne qender te vemendjes.
Ajo eshte grua ,behet nene,edukon femije,pra femren mund ta quajme si edukatoren e shoqerise shqiptare.
Nuk po permend asnje fjale vulgare dhe as ndonje fjale te piset, pasi do deshiroje qe edhe ju te beni te njejten gje .
C'mendim keni rreth kesaj ???
Diskutim te kendshem
- KristiinaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 5449
Hobi : Noti...
Vendndodhja : GRECCE
Anetaresuar : 29/01/2010
Re: Fjale te pista /femra pa sharm/meshkuj te paedukate
Fri 13 May 2011 - 22:29
Hmmm, edhe une e kam vene re nje gje te tille...Me e keqja eshte se shpesh here keto fjale perdoren per te terhequr ne njefare menyre vemendjen (sepse vertete e terheqin vemendjen, pastaj varet nga secili prej nesh te gjykojme nese per mire apo per keq).
Personalisht i kam shume inat, qofte femrat , qofte meshkujt qe perdorin fjalor te tille..per mua eshte dicka qe ul vleresimin per ate
person..Ndoshta ngaqe une jam rritur ne nje familje ku nuk eshte perdorur as fjala me banale e piset, le me te tjerat, edhe vete nuk iperdor, e kam shume te veshtire ti fus ne fjalorin tim (edhe pse ndonjehere ta bejne borxh.. jam munduar gjithmone te perdor ironine apo dicka te tille..).Per mua seshte i pranueshem nje fjalor i tille as nga meshkujt, le me femrat..
Personalisht i kam shume inat, qofte femrat , qofte meshkujt qe perdorin fjalor te tille..per mua eshte dicka qe ul vleresimin per ate
person..Ndoshta ngaqe une jam rritur ne nje familje ku nuk eshte perdorur as fjala me banale e piset, le me te tjerat, edhe vete nuk iperdor, e kam shume te veshtire ti fus ne fjalorin tim (edhe pse ndonjehere ta bejne borxh.. jam munduar gjithmone te perdor ironine apo dicka te tille..).Per mua seshte i pranueshem nje fjalor i tille as nga meshkujt, le me femrat..
- VizitorVizitor
Re: Fjale te pista /femra pa sharm/meshkuj te paedukate
Fri 13 May 2011 - 22:32
Eshte nivel shume i ulet per mua te merrem me keto femra me kete te folur
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi