Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Shqiptare
Shqiptare
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 4177
<b>Hobi</b> Hobi : shqiptaria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shqiperi
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/07/2011

Kërkoi ndihmën e mjekëve, që t’i nxirrnin nga barku një… ngjalë! Empty Kërkoi ndihmën e mjekëve, që t’i nxirrnin nga barku një… ngjalë!

Wed 26 Sep 2012 - 19:21
Kërkoi ndihmën e mjekëve, që t’i nxirrnin nga barku një… ngjalë! Ngjala-300x187Ndihmë urgjente mjekësore kërkoi një burrë nga Auckland e Zelandës së Re, të cilit mjekët i nxorën një ngjalë nga zorra e trashë.
Sipas gazetës “New Zeland Herald”, pacienti, pasi u shpjegoi mjekëve problemin e tij, nxori disa radiografi. Aty u duk se burri thoshte të vërtetën.

“Ngjala kishte përafërsisht madhësinë e një stilolapsi dhe tashmë kjo është tema më e diskutuar në spital”, tha një burim anonim spitalor. “Mjekët dhe personeli kanë parë shumë raste të veçanta, por ngjalë nuk kishin parë ndonjëherë”.

Nuk dihet ende sesi përfundoi ngjala në zorrën e trashë të burrit, por mjekët ia dolën mbanë dhe ai u largua nga spitali pak orë më vonë.

Zëdhënësi i spitalit, Matt Rogers, tha se lajmi është i vërtetë, por ai nuk do japë më shumë detaje rreth këtij rasti të veçantë. /alb-observer.com/
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi