- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Shqiptaren e kapin lakuriq ne metro, ajo pyet: Pse jam nudo?
Fri 26 Oct 2012 - 18:09
Një grua 30-vjeçare me origjinë shqiptare është gjetur sot në gjendje paksa të çuditshme, në stacionin e “Sesto Marelli”, linjë e metrosë së Milanos. Ajo ishte krejtësisht nudo dhe me flokë të lagura, teksa u vu re nga disa kalimtarë, të cilët lajmëruan policinë, që ndërhyri menjëherë duke e veshur pasagjeren. Më vonë, ata e shoqëruan edhe në banesën e saj. Gjithsesi, disa pasagjerë të tjerë, duke përfituar nga rasti, e kanë fotografuar, pasi s'u kanë besuar syve për atë që po ndodhte.
Edhe vetë gruaja, në fakt, është dukur e befasuar me atë që kishte bërë “Po përse jam nudo?”, ka pyetur agjentët që kanë vrapuar për ta veshur. Ajo ndër të tjera ka deklaruar se mbante mend vetëm që kishte bërë dush, që ishte veshur dhe që kishte dalë për të marrë metronë. Por me shumë mundësi, gruaja duhet të ketë gabuar ndonjë pjesë të versionit të historisë së saj. Nga sa mësohet, 30-vjeçarja shqiptare nuk rezulton nën kurim në ndonjë spital, apo qendër psikiatrike. Pikërisht është përfshirë për herë të parë në një episod të tillë.
- Njera Si AsnjeraPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 33
Postime : 30454
Hobi : Te realizoj enderrat e mija
Vendndodhja : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Anetaresuar : 30/01/2012
Shqiptarja çudit milanezët, hyn lakuriq në stacionin e metrosë
Sun 28 Oct 2012 - 1:24
Një 30-vjeçare shqiptare ka dalë krejt lakuriq nga shtëpia dhe ka hyrë në një stacion metroje përpara se të ndalohej nga agjentët e policisë.
Sipas faqes online të së përditshmes “Corriere della Sera”, mëngjesin e djeshëm, shqiptarja ka shkuar krejtësisht e zhveshur në stacionin Sesto Marelli të metrosë M1 në Milano. Ndërsa u ndalu
a, agjentët se diçka nuk shkonte me 30-vjeçaren.
Ajo as nuk e kishte kuptuar në ç’gjendje ishte dhe nuk arrinte të kuptonte pse pasagjerët e tjerë e shihnin me aq kureshti ndërsa pyetjes se përse kishte dalë lakuriq i ishte përgjigjur: “Pse, jam e zhveshur?”.
Ajo rrëfeu se kishte bërë dush, ishte veshur e kishte dalë por në të vërtetë dukej se vetëm dushin kishte bërë pasi ishte komplet e lagur. Nga hetimet paraprake nuk rezulton që 30-vjecarja të kurohej nga ndonjë sëmundje mendore.
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Shqiptaren e kapin lakuriq ne metro, ajo pyet: Pse jam nudo?
Sun 28 Oct 2012 - 1:30
kane fillu me rreshkit njerezit
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Re: Shqiptaren e kapin lakuriq ne metro, ajo pyet: Pse jam nudo?
Sun 28 Oct 2012 - 8:34
"Shqiptarja çudit milanezët, hyn lakuriq në stacionin e metrosë"
me
"Shqiptaren e kapin lakuriq ne metro, ajo pyet: Pse jam nudo? "
temat u bashkun
me
"Shqiptaren e kapin lakuriq ne metro, ajo pyet: Pse jam nudo? "
temat u bashkun
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi