Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Pedrosa: Jam krenar për mënyrën si luftuam  Empty Pedrosa: Jam krenar për mënyrën si luftuam

Tue 30 Oct 2012 - 22:19
Pedrosa: Jam krenar për mënyrën si luftuam  Pedrosa-france

Dani Pedrosa (Honda) është shprehur se ndihet krenar për mënyrën se si skuderia e tij luftoi deri në fund për fitimin e titullit kampion në Moto GP, titull që u fitua nga Jorge Lorenzo (Yamaha) në garën e Australisë.

“Ka qenë një sezon ku unë kam mësuar dhe jam përmirësuar shumë në aspektin personal dhe profesional. Luftuam për titullin deri në fund dhe tani që mbetet vetëm një garë deri në përfundim, bilanci i sezonit është pozitiv. Jam krenar për punën që kanë bërë në skuderi. Fituam gjashtë gara dhe u munduam të shfrytëzonim të gjitha shanset që na u paraqitën”, shkroi piloti spanjoll në blogun e tij në faqen e skuderisë Repsol Honda.

Më tej ai shtoi: “Na mbetet edhe gara e Valencias që do e përgatisim njësoj si të tjerat edhe pse nuk kemi më objektiva. Do të përpiqemi të fitojmë. Shpresoj që të fitoj garën time të shtatë për këtë sezon në mënyrë që t’ia dedikoj të gjithë atyre që më kanë mbështetur.”

Në fund, Pedrosa uroi edhe një herë tjetër Jorge Lorenzon “për kampionatin e fituar me meritë”.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi