- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Ja kush ia ka rrëmbyer zemrën Florianit “të vogël” të “Ngjyrës së kuqe”
Wed 26 Dec 2012 - 12:45
Ndërsa të gjithë flisnin se këngën “Ngjyra e Kuqe” Adrian Gaxha ia kishte dedikuar Luana Vjollcës, askujt nuk i shkonte mendja se edhe Floriani i vogël, ka dobësi për një vajzë, të cilës ia kishte dedikuar këtë këngë.
Madje ai është mëi guximshëm se Adriani i cili e mohonte faktin se këngën ia kishte kushtuar Luanës. Kështu ai deklaron se zemrën ia ka rrëmbyer këngëtarja e re dhe e ëmbël Enca Haxhia, e cila po ashtu është një vajzë që pëlqen ngjyrën e kuqe, madje shpesh duke i lyer edhe flokët me këtë ngjyrë.
“Enca, ta kam kënduar ty këngën ‘Ngjyra e Kuqe”, I është drejtuar ai saj ndërsa ajo po e regjistronte me cellular. Më pas ajo e ka hedhur videon në kanalin e saj zyrtar në Youtube. Ndiqni këtë moment të bukur!/alb-observer.com/
Madje ai është mëi guximshëm se Adriani i cili e mohonte faktin se këngën ia kishte kushtuar Luanës. Kështu ai deklaron se zemrën ia ka rrëmbyer këngëtarja e re dhe e ëmbël Enca Haxhia, e cila po ashtu është një vajzë që pëlqen ngjyrën e kuqe, madje shpesh duke i lyer edhe flokët me këtë ngjyrë.
“Enca, ta kam kënduar ty këngën ‘Ngjyra e Kuqe”, I është drejtuar ai saj ndërsa ajo po e regjistronte me cellular. Më pas ajo e ka hedhur videon në kanalin e saj zyrtar në Youtube. Ndiqni këtë moment të bukur!/alb-observer.com/
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Re: Ja kush ia ka rrëmbyer zemrën Florianit “të vogël” të “Ngjyrës së kuqe”
Wed 26 Dec 2012 - 15:30
burri nuk fsheh ate qe praktikon
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :