Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

"Qytetari ideal" kthen 45.000 euro të gjetura Empty "Qytetari ideal" kthen 45.000 euro të gjetura

Tue 15 Jan 2013 - 10:26
"Qytetari ideal" kthen 45.000 euro të gjetura (u186u)1sofor-otobuste-unutulan-80-bin-lirayi-sahibi
Një shoferi i autobusit në rajonin turk Akcay Koray, gjeti një qese me 80.000 lira (45.000 euro), me ç’rast vendosi t’ia kthente pronarit.

32-vjeçari, pasi mbaroi punën filloi ta pastrojë autobusin, dhe më pas e kuptoi se kishte gjetur në qese me një total prej 80.000 lirash. Menjëherë pasi i pa të hollat , shoferi i njoftoi autoritetet komunale. Si rezultat i hulumtimit të bërë në këtë drejtim, u gjet edhe pronari i të hollave.

Qudia më e madhe është se shoferi nuk deshi që emri i tij të dalë në media. Megjithatë, ai u bë i njohur pasi mori një çmim nga bashkia e qytetit. Mediat turke e quajtën si “qytetari ideal”, ndërsa ai tha se “as për një moment nuk më shkoi mendja ti mbaja paratë”. Të hollat ishin pronë e një njeriu që donte që të ndërtonte një shtëpi.

/mesazhi/

Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

"Qytetari ideal" kthen 45.000 euro të gjetura Empty Re: "Qytetari ideal" kthen 45.000 euro të gjetura

Tue 15 Jan 2013 - 11:28
ky shofer musliman i frigohet ZOTIT nuk ka dashur haram zoti e shperbleft
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi