Shko poshtë
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Me ke shenje horoskopi shkoni me shume...

prej Mon 28 Mar 2011 - 11:59
Marredheniet e Dashit me shenjat e tjera:

Dashi & Dashi: Kjo mund te jetë lidhje e fuqishme emocionale, mirëpo të dy palet deshirojne te jenë 'ËÅ“kryesori'.
Dashi & Demi: Dashi shumë shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirëpo varësia ndermjet te dy paleve është e madhe.
Dashi & Binjaket: Ky është një çift i mrrekullueshem, sepse te dy palet u kënaqen gjerave të reja dhe komunikimit.
Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurtë, mirëpo shumë shpejte kalon vetëm ne kujtim te thjeshtë.
Dashi & Luani: Nëse mund te gjejne mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund te jetë një kombinim i mrekullueshem.
Dashi & Virgjeresha: Mosmarreveshje te mëdha, është mirë qe temos realizohet ky kombinim.
Dashi & Peshorja: Kjo mund te jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.
Dashi & Shigjetari: Të dy palet tregojnë interesime te përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.
Dashi & Bricjapi: Pas çdo kendi te kësaj lidhje, presin argumenta te shumta.
Dashi & Ujori: Me mirekuptim te vogël, ky është një kombinim qe premton shumë.
Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetëm nëse secila pale i përgjigjet nevojave te pales tjetër.


Marredheniet e Demit me shenjat e tjera:

Demi & Dashi: Dashi shumë shpejte do të lodhet nga lidhja e ngadalshme dhe nga varshmëria me Demin.
Demi & Demi: Ky kombinim mund te jetë i mirë për një kohe te shkurter, sepse te dy palet do të duan te largohen.
Demi & Binjaket: Të dy palet varen nga njeri tjetri, gjë qe tregon se ka mundësi te dalë diçka nga kjo lidhje.
Demi & Gaforrja: Interesat dhe dëshirat e përbashkëta e bëjnë këtë një marredhenie harmonike.
Demi & Luani: Këta te dy do të perfundojne duke e larguar njëri-tjetrin. Ide e keqe për kombinim te këtillë.
Demi & Virgjeresha: Demi mund t'i inicoje pasionet e Virgjereshes. Lidhje qe premton.
Demi & Peshorja: Qe te dy për një kohe shumë te shkurter do të lodhen nga kerkesat e njëri-tjetrit.
Demi & Akrepi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjëri nuk deshiron qe kjo lidhje te zgjase.
Demi & Shigjetari: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kenë vështirë te rrine se bashku.
Demi & Bricjapi: Të dy duan te kenë mbështetje te sigurtë. Të dy mund ta sigurojne këtë. Ide e mirë.
Demi & Ujori: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin, shumë shpejte mund te kaloje ne deshperim.
Demi & Peshqit: Mund të mos e kuptojnë njëri-tjetrin, mirëpo të dy janë te terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.


Marredheniet e Binjakeve me shenjat e tjera:

Binjaket & Dashi: Ky është një çift i mrekullueshem, për arsye se te dy palet u kënaqen gjerave të reja dhe komunikimit.
Binjaket & Demi: Të dy janë te varur prej njëri-tjetrit, qe tregon se ky kombinim mund te jetë i suksesshem.
Binjaket & Binjaket: Të dy janë te interesuar gati ne të gjitha gjërat. Nuk lodhen nga njeri tjetri. Kombinim i mirë.
Binjaket & Gaforrja: Këta te dy mund vetëm te deshprohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mirë dhe e lumtur.
Binjaket & Luani: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për te dy, prandaj kjo është një ide e mirë.
Binjaket & Virgjeresha: Interesat e përbashkëta do t'i bashkojne, mirëpo Binjaket shumë shpejt do të lodhen nga lidhja me Virgjereshen.
Binjaket & Peshorja: Ky është kombinim i mirë. Të dy palet perpthem me idetë e njëri-tjetrit, gjë qe e bën këtë një lidhje te qendrueshme.
Binjaket & Akrepi: Cift i mirë, mirëpo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetrën.
Binjaket & Shigjetari: Kjo marredhenie fillon ne mënyrë te zjarrte, por mbaron ne te njëjtën mënyrë.
Binjaket & Bricjapi: Të dy mund të mësojnë shumë gjëra nga njeri tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shumë.
Binjaket & Ujori: Këta te dy përputhen për mrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t'i ndaje.
Binjaket & Peshqit: Ndjenjat ne fillim mund te jenë shumë te mëdha dhe te zjarrta, mirëpo problemet do të jenë edhe me te mëdha.


Marredheniet e Gaforreve me shenjat e tjera:

Gaforrja & Dashi: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurtë, mirëpo shumë shpejt kalon vetëm ne kujtim te thjeshtë.
Gaforrja & Demi: Interesat dhe dëshirat e përbashkëta e bëjnë këtë një marredhenie harmonike.
Gaforrja & Binjaket: Këta te dy mund vetëm te deshperohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mirë dhe e lumtur.
Gaforrja & Gaforrja: Të dy kanë nevojë për përkrahje emocionale, mirëpo asnjëri nuk ka kohe ta japi. Nuk mund te jetë lidhje e mirë.
Gaforrja & Luani: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.
Gaforrja & Virgjeresha: Këta te dy, përputhen mirë, me atë qe te dy e deshirojne dhe me atë qe te dy mund ta ofrojnë.
Gaforrja & Peshorja: Këta te dy janë kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.
Gaforrja & Akrepi: Të dy palet ndjehen te sigurta pranë njera-tjetres. Lidhje qe premton.
Gaforrja & Shigjetari: Personat ne këtë kombinim me mirë përputhen si shokë se sa si partnere.
Gaforrja & Bricjapi: Dallimet ne mes këtyre dyve janë shumë te vështira për t'u tejkaluar.
Gaforrja & Ujori: Emocionet ne dhomen e fjetjes, mund te jenë shkaku kryesor për mbajtjen e kësaj lidhje.
Gaforrja & Peshqit: Me punën e perbashket, këta te dy mund t'i arrijnë qëllimet ne jetë dhe ne dashuri.


Marredheniet e Luanit me shenjat e tjera:

Luani & Dashi: Nëse mund te gjejne mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund te jetë një kombinim i mrekullueshem.
Luani & Demi: Këta te dy do të perfundojne duke e larguar njëri-tjetrin. Ide e keqe për kombinim te këtillë.
Luani & Binjaket: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për te dy, prandaj kjo është një ide e mirë.
Luani & Gaforrja: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.
Luani & Luani: Do te jetë vështirë te gjindet zgjidhja se kush do të jetë kryesor ne këtë lidhje, mirëpo këta dy mund te përputhen mirë.
Luani & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shumë.
Luani & Peshorja: Kontolli mbi Luanin është gjeja, te cilën e kërkon Peshorja.
Luani & Akrepi: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdoje ashtu. Shpejt do të vyshket.
Luani & Shigjetari: Të dy janë emocional ne këtë aspekt qe tregon se kjo mund te jetë një kombinim i mirë.
Luani & Bricjapi: Problemet presin pas çdo dere te kësaj lidhje. Nuk është ide e mirë.
Luani & Ujori: Kjo mund te jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.
Luani & Peshqit: Të dy janë te mahnitur nga dallimet e njëri-tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund te zgjase lidhja e tyre.Marredheniet e Virgjereshes me shenjat e tjera:

Virgjeresha & Dashi: Mosmarreveshje te mëdha, është mirë qe të mos realizohet ky kombinim.
Virgjeresha & Demi: Demi mund t'i inicoje pasionet e Virgjereshes. Lidhje qe premton.
Virgjeresha & Binjaket: Interesat e përbashkëta do t'i bashkojne, mirëpo Binjaket shumë shpejt do të lodhen nga lidhja me Virgjereshen.
Virgjeresha & Gaforrja: Këta te dy, përputhen mirë, me atë qe te dy e deshirojne dhe me atë qe te dy mund ta ofrojnë.
Virgjeresha & Luani: Ky kombinim nuk mund te zgjase shumë.
Virgjeresha & Virgjeresha: Ky kombinim mund te përputhet mirë.
Virgjeresha & Peshorja: Peshorja shumë shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shumë kenaqesi.
Virgjeresha & Akrepi: Ky kombinim mund te këtë probleme, sepse qe te dy kanë veshtiresi te komunikojne.
Virgjeresha & Shigjetari: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje melankolizmin e Shigjetarit.
Virgjeresha & Bricjapi: Një lidhje e cila premton shumë. Të dyja palet tregojnë interesim ndaj njëri-tjetrit dhe perputhem për mrekulli.
Virgjeresha & Ujori: Ky kombinim nuk mund te zgjase shumë, sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.
Virgjeresha & Peshqit: Ne fillim, duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohe shumë te shkurter perfundon.


Marredheniet e Peshores me shenjat e tjera:

Peshorja & Dashi: Kjo mund te jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Peshorja & Demi: Qe te dy për një kohe shumë te shkurt do të lodhen nga kerkesat e njëri-tjetrit.
Peshorja & Binjaket: Ky është kombinim i mirë. Të dy palet perpthem me idetë e njëri-tjetrit, gjë qe e bën këtë një lidhje te qendrueshme.
Peshorja & Gaforrja: Këta te dy janë kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.
Peshorja & Luani: Do te jetë vështirë te gjindet zgjidhja se kush do të jetë kryesor ne këtë lidhje, mirëpo këta te dy mund te përputhen mirë.
Peshorja & Virgjeresha: Peshorja shumë shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shumë kenaqesi.
Peshorja & Peshorja: Nëse mund te përputhen ne fillim, ka mundësi te jenë një çift i mrrekullueshem.
Peshorja & Akrepi: Akrepi për Peshoren për një kohe te shkurter do të bëhet histori.
Peshorja & Shigjetari: Të dy romantik dhe me sharm te veçantë. Mund te jetë një çift mjaft i mirë.
Peshorja & Bricjapi: Shumë dallime ne mes këtyre te dyve, bëjnë qe lidhja mos te zgjas shumë.
Peshorja & Ujori: Të dy do të jenë te kënaqur nga njeri tjetri dhe asnjëri nuk do të doje te largohet.
Peshorja & Peshqit: Probleme te mëdha do të këtë ne këtë lidhje. Është mirë qe te shmanget.

Marredheniet e Akrepit me shenjat e tjera

Akrepi & Dashi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.
Akrepi & Demi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjëri nuk deshiron qe kjo lidhje te zgjase.
Akrepi & Binjaket: Cift i mirë, mirëpo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetrën.
Akrepi & Gaforrja: Të dy palet ndjehen te sigurta pranë njera tjetres. Lidhje qe premton.
Akrepi & Luani: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdoj ashtu. Shpejte do të vyshket.
Akrepi & Virgjeresha: Ky kombinim mund te këtë probleme, sepse qe te dy kanë veshtiresi te komunikojne.
Akrepi & Peshroja: Akrepi për Peshoren për një kohe te shkurte do të bëhet histori.
Akrepi & Akrepi: Të dy kërkojnë dhe japin shumë qe do të thotë se kjo mund te jetë lidhje e sigurtë.
Akrepi & Shigjetari: Gjeja e vetme e cila mund te rezulton nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurter.
Akrepi & Bricjapi: Ne njeri- tjetrin, këta shohin interesim të madh. Kombinim qe premton shumë.
Akrepi & Ujori: Konfliktet ndermjet këtyre dyve, bëjnë qe kjo lidhje te perfundoj pa filluar mirë.
Akrepi & Peshqit: Interesat dhe imagjinata e perbashket mund te jetë shkak qe kjo te jetë një lidhje e mirë.


Marredheniet e Shigjetarit me shenjat e tjera:

Shigjetari & Dashi: Të dy palet tregojnë interesime te përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.
Shigjetari & Demi: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kenë vështirë te rrine se bashku
Shigjetari & Binjaket: Kjo marredhenie fillon ne mënyrë te zjarrte, por mbaron ne te njëjtën mënyrë.
Shigjetari & Gaforrja: Personat ne këtë kombinim me mirë përputhen si shokë se sa si partnere.
Shigjetari & Luani: Të dy janë emocional ne këtë aspekt qe tregon se kjo mund te jetë një kombinim i mirë.
Shigjetari & Virgjeresha: Kjo lidhje nuk zgjat shumë, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje karakterin e Shigjetarit.
Shigjetari & Peshorja: Të dy romantik dhe me sharm te veçantë. Mund te jetë një çift mjaft i mirë.
Shigjetari & Akrepi: Gjeja e vetme e cila mund te rezultoje nga ky kombinim është një lidhje shumë e shkurter.
Shigjetari & Shigjetari: Të dy kanë interesa te përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.
Shigjetari & Bricjapi: Këta te dy mund te jenë shokë te mirë, mirëpo nuk do të jenë te suksesshem ne çift. Ide e keqe.
Shigjetari & Ujori: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njeri-tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim te mrekullueshem.
Shigjetari & Peshqit: Qe te dy kërkojnë gjëra qe asnjëri nuk mund t'i mundesoje.


Marredheniet e Bricjapit me shenjat e tjera:

Bricjapi & Dashi: Pas çdo kendi te kësaj lidhje, presin argumenta te shumta.
Bricjapi & Demi: Të dy duan te kenë mbështetje te sigurtë. Të dy mund ta sigurojne këtë. Ide e mirë.
Bricjapi & Binjaket: Të dy mund të mësojnë shumë gjëra nga njeri tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shumë. Bricjapi & Gaforrja: Dallimet ne mes këtyre dyve janë shumë te vështira për t'u tejkaluar.
Bricjapi & Luani: Problemet presin pas çdo dere te kësaj lidhje. Nuk është ide e mirë.
Bricjapi & Virgjeresha: Një lidhje e cila premton shumë. Të dy palet tregojnë interesim ndaj njera-tjetres dhe perputhem për mrekulli.
Bricjapi & Peshorja: Shumë dallime ne mes këtyre dyve, bëjnë qe lidhja mos te zgjase shumë.
Bricjapi & Akepi: Ne njëri-tjetrin, këta shohin interesim të madh. Kombinim qe premton shumë.
Bricjapi & Shigjetari: Të dy kanë interesa te përbashkëta dhe asnjëri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.
Bricjapi & Bricjapi: Këta te dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmeria mund te shkaktoje një situate banale.
Bricjapi & Ujori: ky çift mund te filloje ne mënyrë te pasigurtë, mirëpo nëse pak përputhen ka mundësi te ndodhin gjëra te mrekullueshme.
Bricjapi & Peshqit: Dallimet ne mes te dyve, bëjnë qe kjo te jetë një lidhje shumë e qendrueshme.

Marredheniet e Ujorit me shenjat e tjera:

Ujori & Dashi: Me mirekuptim te vogël, kjo është një kombinim qe premton shumë.
Ujori & Demi: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin, shumë shpejt mund te kaloje ne deshperim.
Ujori & Binjaket: Këta te dy përputhen për mrrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t'i ndaje.
Ujori & Gaforrja: Emocionet ne dhomen e fjetjes, mund te jenë shkaku kryesor për mbajtjen e kësaj lidhje.
Ujori & Luani: Kjo mund te jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.
Ujori & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shumë sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.
Ujori & Peshorja: Të dy do të jenë te kënaqur nga njeri tjetri dhe asnjëri nuk do të doje te largohet.
Ujori & Akrepi: Konfliktet ndermjet këtyre te dyve, bëjnë qe kjo lidhje te perfundoje pa filluar mirë.
Ujori & Shigjetari: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njëri-tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim te mrekullueshem.
Ujori & Bricjapi: Këta te dy përputhen për mrrekulli, mirëpo ngjashmeria mund te shkaktoje një situate banale.
Ujori & Ujori: Kjo nuk ka mundësi te jetë lidhje e zjarrte, mirëpo të dy mund te jenë te kënaqur.
Ujori & Peshqit: Ujori do të mundohet ne çdo rast te dalë nga lidhja me Peshqit.

Marredheniet e Peshqve me shenjat e tjera:

Peshqit & Dashi: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetëm nëse secila pale i përgjigjet nevojave te pales tjetër.
Peshqit & Demi: Mund të mos e kuptojnë njëri-tjetrin, mirëpo të dy janë te terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.
Peshqit & Binjaket: Ndjenjat ne fillim mund te jenë shumë te mëdha dhe te zjarrta, mirëpo problemet do të jenë edhe me te mëdha.
Peshqit & Gaforrja: Me punën e perbashket, këta te dy mund ‚t'i arrijnë qëllimet ne jetë dhe ne dashuri.
Peshqit & Luani: Të dy janë te mahnitur nga dallimet e njëri-tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund te zgjase lidhja e tyre.
Peshqit & Virgjeresha: Ne fillim, duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohe shumë te shkurte perfundon.
Peshqit & Peshorja: Nëse mund te përputhen ne fillim, ka mundësi te jenë një çift i mrekullueshem.
Peshqit & Akrepi: Interesat dhe imagjinata e perbashket mund te jetë shkak qe kjo te jetë një lidhje e mirë.
Peshqit & Shigjetari: Qe te dy kërkojnë gjëra qe asnjëri nuk mund t'i mundesoje.
Peshqit & Bricjapi: Dallimet ne mes te dyve, bëjnë qe kjo te jetë një lidhje shumë e qendrueshme.
Peshqit & Ujori: Ujori do të mundohet ne çdo rast te dalë nga lidhja me Peshqit.
Peshqit & Peshqit: Asnjeri nuk do të merret me problemet e tjetrit. Lidhje afatshkurter.


Marredheniet mes shenjave astrologjike 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Mon 28 Mar 2011 - 11:59
Marredheniet e Peshores me shenjat e tjera:

Peshorja & Dashi: Kjo mund te jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Peshorja & Demi: Qe te dy për një kohe shumë te shkurt do të lodhen nga kerkesat e njëri-tjetrit.
Peshorja & Binjaket: Ky është kombinim i mirë. Të dy palet perpthem me idetë e njëri-tjetrit, gjë qe e bën këtë një lidhje te qendrueshme.
Peshorja & Gaforrja: Këta te dy janë kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.
Peshorja & Luani: Do te jetë vështirë te gjindet zgjidhja se kush do të jetë kryesor ne këtë lidhje, mirëpo këta te dy mund te përputhen mirë.
Peshorja & Virgjeresha: Peshorja shumë shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shumë kenaqesi.
Peshorja & Peshorja: Nëse mund te përputhen ne fillim, ka mundësi te jenë një çift i mrrekullueshem.
Peshorja & Akrepi: Akrepi për Peshoren për një kohe te shkurter do të bëhet histori.
Peshorja & Shigjetari: Të dy romantik dhe me sharm te veçantë. Mund te jetë një çift mjaft i mirë.
Peshorja & Bricjapi: Shumë dallime ne mes këtyre te dyve, bëjnë qe lidhja mos te zgjas shumë.
Peshorja & Ujori: Të dy do të jenë te kënaqur nga njeri tjetri dhe asnjëri nuk do të doje te largohet.
Peshorja & Peshqit: Probleme te mëdha do të këtë ne këtë lidhje. Është mirë qe te shmanget.


Marredheniet mes shenjave astrologjike 6ds9w0
Timi
Timi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Gjermania
<b>Postime</b> Postime : 6346
<b>Hobi</b> Hobi : internet
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/11/2010
http://www.engjujtshqiptare.com

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Mon 28 Mar 2011 - 12:38

Marredheniet e Binjakeve me shenjat e tjera:

Binjaket & Binjaket: Të dy janë te interesuar gati ne të gjitha gjërat. Nuk lodhen nga njeri tjetri. Kombinim i mirë.

une do gjej binjaken time ne te ardhmen hahahahahahha....
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Mon 28 Mar 2011 - 12:59
Marredheniet e Peshores me shenjat e tjera:
Peshorja & Ujori: Të dy do të jenë te kënaqur nga njeri tjetri dhe asnjëri nuk do të doje te largohet
Timi
Timi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Gjermania
<b>Postime</b> Postime : 6346
<b>Hobi</b> Hobi : internet
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/11/2010
http://www.engjujtshqiptare.com

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Wed 30 Mar 2011 - 9:53
Binjaket & Binjaket: Të dy janë te interesuar gati ne të gjitha gjërat. Nuk lodhen nga njeri tjetri. Kombinim i mirë.
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Sun 11 Nov 2012 - 11:48
Marredheniet e Dashit me shenjat e tjera:

Dashi & Dashi: Kjo mund te jetë lidhje e fuqishme emocionale, mirëpo të dy palet deshirojne te jenë 'ËÅ“kryesori'.
Dashi & Demi: Dashi shumë shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirëpo varësia ndermjet te dy paleve është e madhe.
Dashi & Binjaket: Ky është një çift i mrrekullueshem, sepse te dy palet u kënaqen gjerave të reja dhe komunikimit.
Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurtë, mirëpo shumë shpejte kalon vetëm ne kujtim te thjeshtë.
Dashi & Luani: Nëse mund te gjejne mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund te jetë një kombinim i mrekullueshem.
Dashi & Virgjeresha: Mosmarreveshje te mëdha, është mirë qe temos realizohet ky kombinim.
Dashi & Peshorja: Kjo mund te jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.
Dashi & Shigjetari: Të dy palet tregojnë interesime te përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.
Dashi & Bricjapi: Pas çdo kendi te kësaj lidhje, presin argumenta te shumta.
Dashi & Ujori: Me mirekuptim te vogël, ky është një kombinim qe premton shumë.
Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetëm nëse secila pale i përgjigjet nevojave te pales tjetër.


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Marredheniet mes shenjave astrologjike N
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Sun 11 Nov 2012 - 13:15
luani me ke shkon?
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 79
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Sun 11 Nov 2012 - 13:30
Virgjeresha & Bricjapi: Një lidhje e cila premton shumë. Të dyja
palet tregojnë interesim ndaj njëri-tjetrit dhe perputhem për mrekulli.


MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Mon 26 Nov 2012 - 18:46
Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Marredheniet mes shenjave astrologjike N
Lulebora
Lulebora
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 38
<b>Postime</b> Postime : 6746
<b>Hobi</b> Hobi : Mendjen ne mendje e Zemren ne zemer!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : IN THE LAND OF EAGLES...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 17/12/2012

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Wed 23 Jan 2013 - 5:56
Luani & Dashi: Nëse mund te gjejne mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund te jetë një kombinim i mrekullueshem.
Luani & Demi: Këta te dy do të perfundojne duke e larguar njëri-tjetrin. Ide e keqe për kombinim te këtillë.
Luani & Binjaket: Ky kombinim është i mirë dhe relaksues për te dy, prandaj kjo është një ide e mirë.
Luani & Gaforrja: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.
Luani & Luani: Do te jetë vështirë te gjindet zgjidhja se kush do të jetë kryesor ne këtë lidhje, mirëpo këta dy mund te përputhen mirë.
Luani & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shumë.
Luani & Peshorja: Kontolli mbi Luanin është gjeja, te cilën e kërkon Peshorja.
Luani & Akrepi: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do të vazhdoje ashtu. Shpejt do të vyshket.
Luani & Shigjetari: Të dy janë emocional ne këtë aspekt qe tregon se kjo mund te jetë një kombinim i mirë.
Luani & Bricjapi: Problemet presin pas çdo dere te kësaj lidhje. Nuk është ide e mirë.
Luani & Ujori: Kjo mund te jetë një lidhje e mirë, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.
Luani & Peshqit: Të dy janë te mahnitur nga dallimet e njëri-tjetrit, mirëpo kjo nuk do të thotë se mund te zgjase lidhja e tyre.


I AM QUEEN OF MY KINGDOM!
Marredheniet mes shenjave astrologjike Bar_glitter_crown_bar
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Wed 23 Jan 2013 - 10:01
Marredheniet e Dashit me shenjat e tjera:

Dashi & Dashi: Kjo mund te jetë lidhje e fuqishme emocionale, mirëpo të dy palet deshirojne te jenë 'ËÅ“kryesori'.
Dashi & Demi: Dashi shumë shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirëpo varësia ndermjet te dy paleve është e madhe.
Dashi & Binjaket: Ky është një çift i mrrekullueshem, sepse te dy palet u kënaqen gjerave të reja dhe komunikimit.
Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurtë, mirëpo shumë shpejte kalon vetëm ne kujtim te thjeshtë.
Dashi & Luani: Nëse mund te gjejne mënyrë dhe hapësirë për kompromis, kjo mund te jetë një kombinim i mrekullueshem.
Dashi & Virgjeresha: Mosmarreveshje te mëdha, është mirë qe temos realizohet ky kombinim.
Dashi & Peshorja: Kjo mund te jetë një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit, është një kombinim mjaft i mirë.
Dashi & Shigjetari: Të dy palet tregojnë interesime te përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.
Dashi & Bricjapi: Pas çdo kendi te kësaj lidhje, presin argumenta te shumta.
Dashi & Ujori: Me mirekuptim te vogël, ky është një kombinim qe premton shumë.
Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetëm nëse secila pale i përgjigjet nevojave te pales tjetër.


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Marredheniet mes shenjave astrologjike N
avatar
i panjohur
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19172
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne krahet e saj
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/02/2012

default Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Fri 25 Jan 2013 - 12:51
Message reputation : 100% (1 vote)
Marredheniet mes shenjave astrologjike

Marredheniet mes shenjave astrologjike 15da8a10


Demi

De


Njerezit llogarisin ne ju qe
t’i kryeni punet me kohe dhe me sukses kur te tjeret deshtojne. Nuk jeni
fillestar, mirepo ju keni mundesi dhe jeni te gatshem t’i kryeni gjerat
qe kane deshtuar nga te tjeret. Cilesia juaj me e madhe eshte durimi
juaj qe e keni per gjerat. Kjo u ben qe te jeni te suksesshem ne te
gjitha sferat. Nese ndonje person u tradheton nje here, nuk keni me
vullnet te bashkepunoni me te. Ne ambient te ri nuk ndjeheni rehat, keni
ndjesine se jeni mysafir i padeshiruar. Ndonjehere ndiheni ne menyre
shqetesuese. Durim i madh gjendet ne ju, mirepo rralle here e tregoni.
Sidoqofte nese te tjeret u vene ne situata te padeshirueshme ju dini
edhe anen tjeter ta tregoni. Dini te jeni shume agresiv. Jeta me Demin
nuk eshte cdo here interesante.Ndonjehere kritikat tek ju jane te
mireseardhura, ndonjehere i urreni. Ndonjehere jeni shume xheloz,
ndonjehere as qe doni te degjoni per xhelozine. Ka raste ku ju tregoni
se nuk keni vullnet te punoni dhe zakonisht kur jeni ne gjendje te tille
eshte veshtire te filloni.

Marredheniet e Demit me shenjat e tjera:
Demi & Dashi: Dashi shume shpejte do te lodhet nga lidhja e ngadalshme dhe nga varshmeria me Demin.
Demi & Demi: Ky kombinim mund te jete i mire per nje kohe te shkurter, sepse te dy palet do te duan te largohen.
Demi & Binjaket: Te dy palet varen nga njeri tjetri, gje qe tregon se ka mundesi te dale dicka nga kjo lidhje.
Demi & Gaforrja: Interesat dhe deshirat e perbashketa e bejne kete nje marredhenie harmonike.
Demi & Luani: Keta te dy do te perfundojne duke e larguar njeri tjetrin. Ide e keqe per kombinim te ketille.
Demi & Virgjeresha: Demi mund t’i inicoje pasionet e Virgjereshes. Lidhje qe premton.
Demi & Peshorja: Qe te dy per nje kohe shume te shkurter do te lodhen nga kerkesat e njeri tjetrit.
Demi & Akrepi: Fillon per mrekulli, mirepo asnjeri nuk deshiron qe kjo lidhje te zgjase.
Demi & Shigjetari: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kene veshtire te rrine se bashku.
Demi & Bricjapi: Te dy duan te kene mbeshtetje te sigurte. Te dy mund ta sigurojne kete. Ide e mire.
Demi & Ujori: Liria dhe dashuria e madhe per Ujorin, shume shpejte mund te kaloje ne deshperim.
Demi & Peshqit: Mund te mos e kuptojne njeri tjetrin, mirepo te dy jane te terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.

Karakteristikat e Demit:
Elementi: Toka
Planeti: Venusi
Ngjyra: E Kaltert
Lulja: Vjollca
Kafsha: Macja
Shteti: Irlanda
Metali: Bakri
Guri i Lindjes: Smeraldi


Dashi


Keni
nje personalitet shume dinamik. Cdo here doni te dilni diku dhe te beni
dicka. Asnjehere nuk doni te rrini kot. Urreni ta kaloni kohen duke
ndejtur dhe duke e pritur aventuren apo fatin te vije tek ju. Ne fakt
kur keni ide apo plane te reja, shpejtoni qe sa me shpejt te filloni me
realizimin e tyre. Jeni nje udheheqes i mrekullueshem dhe vetebesimi
juaj eshte cdo here i larte. Rreziqet i pranoni me nje entuziazem me te
madh. Edhe pse ndonjehere ka mundesi te ndiheni te pasigurt, askush nuk
mund t’a kuptoje ate. Ju nuk mund te qendroni indiferent ndaj gjerave te
cilat permbajne kenaqesi, sidomos ndaj atyre qe permbajne aventure.
Zakonisht flitni pa menduar shume dhe pa i analizuar gjerat
paraprakisht. Kjo zakonisht shkakton ofendim te te tjeret, mirepo
sjellja juaj ben qe ata te kene mendim pozitiv per ju.

Marredheniet e Dashit me shenjat e tjera:
Dashi & Dashi: Kjo mund te jete lidhje e fuqishme emocionale, mirepo te dy palet deshirojne te jene ‘˜kryesori’.
Dashi & Demi: Dashi shume shpejt lodhet nga lidhja me Demin. Mirepo varesia ndermjet te dy paleve eshte e madhe.
Dashi & Binjaket: Ky eshte nje cift i mrrekullueshem, sepse te dy palet u kenaqen gjerave te reja dhe komunikimit.
Dashi & Gaforrja: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurte, mirepo shume shpejte kalon vetem ne kujtim te thjeshte.
Dashi & Luani: Nese mund te gjejne menyre dhe hapesire per kompromis, kjo mund te jete nje kombinim i mrekullueshem.
Dashi & Virgjeresha: Mosmarreveshje te medha, eshte mire qe temos realizohet ky kombinim.
Dashi
& Peshorja: Kjo mund te jete nje lidhje e mrekullueshme, mirepo jo
lidhje serioze dhe afatgjate. Dashi & Akrepi: Xhelozia e Akrepit dhe
pavaresia e Dashit, eshte nje kombinim mjaft i mire.
Dashi & Shigjetari: Te dy palet tregojne interesime te perbashketa dhe si cift veprojne per mrekulli.
Dashi & Bricjapi: Pas cdo kendi te kesaj lidhje, presin argumente te shumta.
Dashi & Ujori: Me mirekuptim te vogel, ky eshte nje kombinim qe premton shume.
Dashi & Peshqit: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetem nese secila pale i pergjigjet nevojave te pales tjeter.

Karakteristikat e Dashit:
Elementi: Zjarri
Planeti: Marsi
Ngjyra: E kuqe
Lulja: Barbaroze
Kafsha: Delja
Shteti: Anglia
Hekuri: Celiku
Guri i Lindjes: Diamanti


Binjaket


Te
jesh ne shenjen Binjaket, do te thote se u reagoni shpejt aksioneve,
jeni elokuent ne te folur, teper diplomatik dhe burim i pashterrshem i
ideve te reja. Nuk lejoni qe fjalet e te tjereve per ju, te kalojne pa i
verejtur. Mundoheni te beni cmos qe te jeni te kenaqur ne jete. Doni te
provoni sa me shume gjera qe eshte e mundur. Ne cdo moment jeni ne
kerkim te gjerave te reja qe doni t’i beni. Zakonisht doni te provoni
disa gjera ne te njejten kohe, ku perfshihen hobite e ndryshme,
dashnoret dhe karrierat. Shkruarja e letrave, bisedat e gjata telefonike
dhe dergimet e E-mail-ave, jane menyrat me te mira dhe me te perdorura
kur doni te jeni ne kontakte me te tjeret. Zakonisht hasni ne probleme
sepse reagoni shpejt dhe gjykoni ne menyre te gabuar. Harroni t’i shihni
faktet, para se te reagoni. Mosdurimi juaj ndaj te tjereve qe nuk jane
te shpejt sikurse ju, eshte nje mangesi e juaja.

Marredheniet e Binjakeve me shenjat e tjera:
Binjaket & Dashi: Ky eshte nje cift i mrekullueshem, per arsye se te dy palet u kenaqen gjerave te reja dhe komunikimit.
Binjaket & Demi: Te dy jane te varur prej njeri tjetrit, qe tregon se ky kombinim mund te jete i suksesshem.
Binjaket & Binjaket: Te dy jane te interesuar gati ne te gjitha gjerat. Nuk lodhen nga njeri tjetri. Kombinim i mire.
Binjaket & Gaforrja: Keta te dy mund vetem te deshprohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mire dhe e lumtur.
Binjaket & Luani: Ky kombinim eshte i mire dhe relaksues per te dy, prandaj kjo eshte nje ide e mire.
Binjaket
& Virgjeresha: Interesat e perbashketa do t’i bashkojne, mirepo
Binjaket shume shpejt do te lodhen nga lidhja me Virgjereshen.
Binjaket
& Peshorja: Ky eshte kombinim i mire. Te dy palet perpthem me idete
e njeri tjetrit, gje qe e ben kete nje lidhje te qendrueshme.
Binjaket & Akrepi: Cift i mire, mirepo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetren.
Binjaket & Shigjetari: Kjo marredhenie fillon ne menyre te zjarrte, por mbaron ne te njejten menyre.
Binjaket & Bricjapi: Te dy mund te mesojne shume gjera nga njeri tjetri, mirepo ky kombinim nuk zgjat shume.
Binjaket & Ujori: Keta te dy perputhen per mrekulli dhe duket se asgje nuk mund t’i ndaje.
Binjaket
& Peshqit: Ndjenjat ne fillim mund te jene shume te medha dhe te
zjarrta, mirepo problemet do te jene edhe me te medha.

Karakteristikat e Binjakeve:
Elementi: Ajri
Planeti: Merkuri
Ngjyra: E verdha
Lulja: Zambaku
Kafsha: Flutura
Shteti: SHBA
Metali: Zhiva
Guri i lindjes: Agati


Gaforrja


Gaforret
jane me te keqkuptuarit nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ne nje moment
jeni me te miret, kur behet fjale per ndihmen qe ua ofroni te tjereve,
ndersa ne momentin tjeter jeni apatik dhe nuk u intereson asgje per te
tjeret. Shkaku i gjithe ketyre ndryshimeve qendron ne levizjen e henes.
Nga jashte dukeni se jeni me agresiv se te tjeret, mirepo ne brendi jeni
shume te thyeshem. Nese ndonje person arrin t’u njohe si duhet, do ta
keni shok per jete. Jeni te paparashikueshem, te thyeshem dhe me plot
komplekse, prandaj edhe keni nevoje per perkrahje emocionale. Jeni shume
besnik dhe ne cdo kohe jeni te gatshem tu vini ne ndihmei te tjereve.
Po ashtu posedoni mundesi qe me durim te degjoni per problemet e te
tjereve dhe t’i ndihmoni. Mirepo ju ndjenjat dhe problemet tuaja i mbani
ne vete. Gaforret deshirojne te posedojne. Deshironi edhe te merreni me
te kaluaren, sepse aty ne nje menyre e gjeni pushimin shpirteror. Te
hollat nuk i harxhoni me se koti. Shume here u duket se te tjeret nuk u
kushtojne vemendje sa duhet, prandaj edhe deshproheni. Ajo shpejt kalon,
kur te kuptoni se shkaku qendron tek ju, sepse keni gjykuar ne menyre
te gabuar.

Marredheniet e Gaforreve me shenjat e tjera:
Gaforrja & Dashi: Kjo fillon si lidhje e fuqishme dhe e sigurte, mirepo shume shpejt kalon vetem ne kujtim te thjeshte.
Gaforrja & Demi: Interesat dhe deshirat e perbashketa e bejne kete nje marredhenie harmonike.
Gaforrja & Binjaket: Keta te dy mund vetem te deshperohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mire dhe e lumtur.
Gaforrja
& Gaforrja: Te dy kane nevoje per perkrahje emocionale, mirepo
asnjeri nuk ka kohe ta japi. Nuk mund te jete lidhje e mire.
Gaforrja & Luani: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.
Gaforrja & Virgjeresha: Keta te dy, perputhen mire, me ate qe te dy e deshirojne dhe me ate qe te dy mund ta ofrojne.
Gaforrja & Peshorja: Keta te dy jane kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetem probleme.
Gaforrja & Akrepi: Te dy palet ndjehen te sigurta prane njera-tjetres. Lidhje qe premton.
Gaforrja & Shigjetari: Personat ne kete kombinim me mire perputhen si shoke se sa si partnere.
Gaforrja & Bricjapi: Dallimet ne mes ketyre dyve jane shume te veshtira per t’u tejkaluar.
Gaforrja & Ujori: Emocionet ne dhomen e fjetjes, mund te jene shkaku kryesor per mbajtjen e kesaj lidhje.
Gaforrja & Peshqit: Me punen e perbashket, keta te dy mund t’i arrijne qellimet ne jete dhe ne dashuri.

Karakteristikat e Gaforres:
Elementi: Uji
Planeti: Hena
Ngjyra: E gjelber
Lulja: Bagremi
Kafsha: Struthi
Shteti: Skotlanda
Metali: Argjendi
Guri i Lindjes: Margaritari (xhevahiri)


Luani


Ju
jeni te sigurt ne vete dhe ndiheni se mund te beni cfare te doni. Jeni
te bindur se mund te merreni edhe me gjerat me te rendesishme. Ne fakt,
ndiheni se cdo gje varet nga ju. Pa ju asgje nuk mund te rrjedh si
duhet. Te tjeret ndoshta do te kishin pranuar te jene te mire, por
asnjehere nuk do te kishin pranuar te jene, si ju. Mbani pergjegjesi te
madhe per gjerat qe u rrethojne. Per ju, asgje nuk mund ta kete epitetin
me te larte. Luksozi per ju ka rendesi te njejte sikurse frymemarrja.
Keni aftesi te dramatizoni, prandaj ndonjehere mundoheni qe nepermjet
kesaj aftesie, ta terheqni vemendjen e te tjereve. Nese nuk ka kenaqesi
ne ate qe e beni, ju e krijoni vete. Jeni shume te mire dhe te sjellshem
me te tjeret, dhe jeni te gatshem qe t’™ua falni gabimet te tjereve
shume lehte. Askush nuk mund te kete shok me te mire se ju. Kenaqeni sot
per sot dhe nuk e lodhni mendjen me ate se cfare do te ndodhe neser.
Krenaria eshte problemi me i madh qe keni. Dini te krenoheni pa nevoje.
Shpesh vuani nga nje plage emocionale dhe per shkak se jeni shume
krenar, nuk kerkoni ndihme. Po ashtu mund te mos jeni ne dispozicion per
te qene aktiv, mirepo nuk doni ta tregoni ate. Ne fund jeta nuk do te
ishte aq interesante pa Luanet.

Marredheniet e Luanit me shenjat e tjera:
Luani & Dashi: Nese mund te gjejne menyre dhe hapesire per kompromis, kjo mund te jete nje kombinim i mrekullueshem.
Luani & Demi: Keta te dy do te perfundojne duke e larguar njeri tjetrin. Ide e keqe per kombinim te ketille.
Luani & Binjaket: Ky kombinim eshte i mire dhe relaksues per te dy, prandaj kjo eshte nje ide e mire.
Luani & Gaforrja: Gaforrja e disponuar mund te gjeje, kenaqesi te madhe ne karakterin e Luanit.
Luani
& Luani: Do te jete veshtire te gjindet zgjidhja se kush do te jete
kryesor ne kete lidhje, mirepo keta dy mund te perputhen mire.
Luani & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume.
Luani & Peshorja: Kontolli mbi Luanin eshte gjeja, te cilen e kerkon Peshorja.
Luani & Akrepi: Kjo fillon si nje lidhje e fuqishme, mirepo nuk do te vazhdoje ashtu. Shpejt do te vyshket.
Luani & Shigjetari: Te dy jane emocional ne kete aspekt qe tregon se kjo mund te jete nje kombinim i mire.
Luani & Bricjapi: Problemet presin pas cdo dere te kesaj lidhje. Nuk eshte ide e mire.
Luani & Ujori: Kjo mund te jete nje lidhje e mire, vetem nese Ujori ka durim dhe e duron Luanin.
Luani
& Peshqit: Te dy jane te mahnitur nga dallimet e njeri tjetrit,
mirepo kjo nuk do te thote se mund te zgjase lidhja e tyre.

Karakteristikat e Luanit:
Elementi: Zjarri
Planeti: Dielli
Ngjyra: Portokalli
Lulja: Luledielli
Kafsha: Kitra
Shteti: Franca
Metali: Ari
Guri i lindjes: Margaritari


Virgjeresha


Botes
i paraqiteni si person i qete dhe ne kontroll te cdo situate. Mirepo,
ne brendi keni nje shkalle te shqetesimit dhe nervozes, por cdo here
jeni ne perpjekje te permiresimit te jetes tuaj. Intelegjenca eshte nje
nder pjeset kryesore te shenjes suaj. Ju i mbledhni faktet dhe pastaj i
veni ne perdorim sipas nevojes. Kur i kombinoni keto me aftesite tuaja
analitike, ju beheni nje person shume i fuqishem. Te tjeret, planet
deshirojne t’i realizojne me ndihmen e keshillave tuaja, sepse
organizimi juaj ben qe ata te ndihen me te sigurte gjate kesaj. Gjeja e
vetme e cila mund te quhet mangesi ehte analizimi i detajeve. Nuk
filloni asnje aktivitet pa i analizuar detajet dhe pa marre rezultate
pozitiv. Kjo ndonjehere i kufizon mundesite tuaja imagjinative dhe
krijuese, keshtu qe shpesh pasi ndodh kjo, hasni ne veshtiresi.

Marredheniet e Virgjereshes me shenjat e tjera:
Virgjeresha & Dashi: Mosmarreveshje te medha, eshte mire qe te mos realizohet ky kombinim.
Virgjeresha & Demi: Demi mund t’i inicoje pasionet e Virgjereshes. Lidhje qe premton.
Virgjeresha
& Binjaket: Interesat e perbashketa do t’i bashkojne, mirepo
Binjaket shume shpejt do te lodhen nga lidhja me Virgjereshen.
Virgjeresha & Gaforrja: Keta te dy, perputhen mire, me ate qe te dy e deshirojne dhe me ate qe te dy mund ta ofrojne.
Virgjeresha & Luani: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume.
Virgjeresha & Virgjeresha: Ky kombinim mund te perputhet mire.
Virgjeresha & Peshorja: Peshorja shume shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shume kenaqesi.
Virgjeresha & Akrepi: Ky kombinim mund te kete probleme, sepse qe te dy kane veshtiresi te komunikojne.
Virgjeresha & Shigjetari: Kjo lidhje nuk zgjat shume, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje melankolizmin e Shigjetarit.
Virgjeresha
& Bricjapi: Nje lidhje e cila premton shume. Te dyja palet tregojne
interesim ndaj njeri tjetrit dhe perputhem per mrekulli.
Virgjeresha & Ujori: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume, sepse mes ketyre nuk ka bashkepunim.
Virgjeresha & Peshqit: Ne fillim, duket se eshte lidhje e perkryer, mirepo per nje kohe shume te shkurter perfundon.

Karakteristikat e Virgjereshes:
Elementi: Ajri
Planeti: Venusi
Ngjyra: E purpurt
Lulja: Roze (trendafili)
Kafsha: Gjarperi
Shteti: Kina
Metali: Bakri
Guri i lindjes: Opali


Peshorja


Jeni
shume te kendshem dhe posedoni nje shkalle te larte elegance. Po ashtu
jeni ne gjendje t’i mundesoni te tjereve te ndjehen per mrekulli. Gjeja
me interesante eshte se te gjithe Peshoret jeni te bukur. Nese jo shume
atehere eshte me se e sigurte se per nga bukuria dalloheni nga te
tjeret. Keni deshire te kenaqeni dhe te jetoni sa me mire. Me te miret
jeni ne ndertimin e partneriteteve me te tjeret dhe zakonisht e keni
veshtire te kuptoni anen tjeter te tregimit. Shmangia nga problemet dhe
nga situatat te cilat mund t’u sjellin probleme eshte nje gje qe ju
zakonisht e beni. Jeni diplomat te vertete dhe do te beni cdo gje qe t’a
ulni tensionin e ndonje situate te veshtire. Ndonjehere dini te jeni
edhe te shqetesuar dhe te dekoncentruar mirepo edhe dini shume shpejt te
organizoheni dhe te vazhdoni me ritem te njejte. Jeni ndricues dhe doni
ne cdo kohe t’i ndihmoni te tjereve. Te hollat jane pika e dobet e
juaja pasi ato i shpenzoni pa kontroll. Per ju blerja e gerave eshte me e
rendesishme se sa kursimi i te hollave.

Marredheniet e Peshores me shenjat e tjera:
Peshorja
& Dashi: Kjo mund te jete nje lidhje e mrekullueshme, mirepo jo
lidhje serioze dhe afatgjate. Peshorja & Demi: Qe te dy per nje kohe
shume te shkurt do te lodhen nga kerkesat e njeri tjetrit.
Peshorja
& Binjaket: Ky eshte kombinim i mire. Te dy palet perpthem me idete e
njeri tjetrit, gje qe e ben kete nje lidhje te qendrueshme.
Peshorja & Gaforrja: Keta te dy jane kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetem probleme.
Peshorja
& Luani: Do te jete veshtire te gjindet zgjidhja se kush do te jete
kryesor ne kete lidhje, mirepo keta te dy mund te perputhen mire.
Peshorja & Virgjeresha: Peshorja shume shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shume kenaqesi.
Peshorja & Peshorja: Nese mund te perputhen ne fillim, ka mundesi te jene nje cift i mrrekullueshem.
Peshorja & Akrepi: Akrepi per Peshoren per nje kohe te shkurter do te behet histori.
Peshorja & Shigjetari: Te dy romantik dhe me sharm te vecante. Mund te jete nje cift mjaft i mire.
Peshorja & Bricjapi: Shume dallime ne mes ketyre te dyve, bejne qe lidhja mos te zgjas shume.
Peshorja & Ujori: Te dy do te jene te kenaqur nga njeri tjetri dhe asnjeri nuk do te doje te largohet.
Peshorja & Peshqit: Probleme te medha do te kete ne kete lidhje. Eshte mire qe te shmanget.

Karakteristikat e Peshores:
Elementi: Toka
Planeti: Merkuri
Ngjyra: Hiri
Lulja: Lulebora
Kafsha: Kafshet shtepiake
Shteti: Greqia
Metali: Bakri
Guri i Lindjes: Safiri


Akrepi


Jeni
njerez shume ekstrem. Mund te pershkruheni si te fuqishem dhe si te
dobet, si emocional dhe te ftohte. Jeni nje kombinim shume interesant i
nje personi me emocionet me te mira edhe me te keqija. Intensiteti eshte
celesi i personalitetit tuaj dhe i te gjitha gjerave qe i beni.
Karakteristika kryesore e juaj eshte besnikeria. Po ashtu posedimi dhe
xhelozia jane nje nder karakteristikat tuaja. Suksesi per ju paraqet
qellim te rendesishem. Kur doni te arrini dicka, jeni shume kembengules.
Beni cmos, jepni cdo gje vetem e vetem ta realizoni ate qe keni
ndermend. Natyra juaj u ben te jeni shume interesant. Po ashtu u ben te
jeni edhe agresiv. Zakonisht dominoni ndaj atyre qe jane me te dobet se
ju, vetem pse s'mundeni. Te tjeret do ta kene shume veshtire me ju, nese
vendosin qe juve t’u kene armiq.

Marredheniet e Akrepit me shenjat e tjera
Akrepi & Dashi: Xhelozia e Akrepit dhe pavaresia e Dashit, eshte nje kombinim mjaft i mire.
Akrepi & Demi: Fillon per mrekulli, mirepo asnjeri nuk deshiron qe kjo lidhje te zgjase.
Akrepi & Binjaket: Cift i mire, mirepo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetren.
Akrepi & Gaforrja: Te dy palet ndjehen te sigurta prane njera tjetres. Lidhje qe premton.
Akrepi & Luani: Kjo fillon si nje lidhje e fuqishme, mirepo nuk do te vazhdoj ashtu. Shpejte do te vyshket.
Akrepi & Virgjeresha: Ky kombinim mund te kete probleme, sepse qe te dy kane veshtiresi te komunikojne.
Akrepi & Peshroja: Akrepi per Peshoren per nje kohe te shkurte do te behet histori.
Akrepi & Akrepi: Te dy kerkojne dhe japin shume qe do te thote se kjo mund te jete lidhje e sigurte.
Akrepi & Shigjetari: Gjeja e vetme e cila mund te rezulton nga ky kombinim eshte nje lidhje shume e shkurter.
Akrepi & Bricjapi: Ne njeri- tjetrin, keta shohin interesim te madh. Kombinim qe premton shume.
Akrepi & Ujori: Konfliktet ndermjet ketyre dyve, bejne qe kjo lidhje te perfundoj pa filluar mire.
Akrepi & Peshqit: Interesat dhe imagjinata e perbashket mund te jete shkak qe kjo te jete nje lidhje e mire.

Karakteristikat e Akrepit:
Elementi: Uji
Planeti: Plutoni
Ngjyra: E Bardhe
Lulja: Luledielli
Kafsha: Insektet
Shteti: Norvegjia
Metali: Plutoniumi
Guri i Lindjes: Diamanti


Shigjetari


Zakonisht
jeni te buzeqeshur dhe shpesh jeni ne gjendje te mire. Fakti qe ju keni
shume fat dhe jeni ne gjendje te ndihmoni te tjeret, nuk e hidheron
askend. Kryesisht jeni ne gjendje te mire, por nese fillon gjendja
negative, ose nese u kap hija e zeze, e keni shume veshtire te dilni nga
ajo. Nese e vereni ndonje gje qe premton, pavaresisht se cka eshte, ju e
percillni deri ne fund. Mundoheni ta keni. Kjo ndodh shpesh, sepse ju
tere kohen jeni ne kerkim te gjerave te reja. Ju njekohesisht jeni edhe
me te kendshmit nga te gjitha shenjat. Jeni zemergjere dhe jeni te
gatshem ne cdo kohe doni t’i ndihmoni te tjeret. Sinqeriteti dhe humori
jane anet pozitive tuajat dhe per kete njerezit cdo here u duan dhe
admirohen me ju. Zakonisht sinqeriteti juaj i vertete u sjell edhe
probleme, mirepo kjo nuk u shqeteson fare. Ju vazhdoni te jeni te
sinqerte.

Marredheniet e Shigjetarit me shenjat e tjera:
Shigjetari & Dashi: Te dy palet tregojne interesime te perbashketa dhe si cift veprojne per mrekulli.
Shigjetari & Demi: Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavites, do ta kene veshtire te rrine se bashku
Shigjetari & Binjaket: Kjo marredhenie fillon ne menyre te zjarrte, por mbaron ne te njejten menyre.
Shigjetari & Gaforrja: Personat ne kete kombinim me mire perputhen si shoke se sa si partnere.
Shigjetari & Luani: Te dy jane emocional ne kete aspekt qe tregon se kjo mund te jete nje kombinim i mire.
Shigjetari & Virgjeresha: Kjo lidhje nuk zgjat shume, sepse Virgjeresha nuk mund ta duroje karakterin e Shigjetarit.
Shigjetari & Peshorja: Te dy romantik dhe me sharm te vecante. Mund te jete nje cift mjaft i mire.
Shigjetari & Akrepi: Gjeja e vetme e cila mund te rezultoje nga ky kombinim eshte nje lidhje shume e shkurter.
Shigjetari & Shigjetari: Te dy kane interesa te perbashketa dhe asnjeri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.
Shigjetari & Bricjapi: Keta te dy mund te jene shoke te mire, mirepo nuk do te jene te suksesshem ne cift. Ide e keqe.
Shigjetari & Ujori: Dashuria ndaj jetes dhe ndaj njeri-tjetrit, e bejne kete nje kombinim te mrekullueshem.
Shigjetari & Peshqit: Qe te dy kerkojne gjera qe asnjeri nuk mund t’i mundesoje.

Karakteristikat e Shigjetarit:
Elementi: Zjarri
Planeti: Jupiteri
Ngjyra: E purpurt
Lulja: Narcisi
Kafsha: Kali
Shteti: Spanja
Metali: Zhiva
Guri i lindjes: Opali


Bricjapi


Te
motivuar nga fuqia e suksesit, shendetit dhe statusit, ju jeni shume
ambicioz. Jeni shume kembengules kur behet fjale per ate se qe doni. Po
ashtu jeni shume te organizuar dhe ne shume raste dini te keni durim.
Jeni te pergjegjshem dhe praktik, para se gjithash te determinuar.
Perderisa ende keni mundesi nga te cilat mund te arrini sukses, ju do te
jeni shume aktiv. Jeni te kujdesshem me te hollat dhe dini te kurseni.
Asnje projekt nuk e filloni pa plan dhe pa organizim te mire, ndersa kur
te filloni nuk ndaleni deri sa ta mbaroni si duhet. Te tjeret ne ju
mund te shohin nje person te ftohte dhe te paarritshem, mirepo ajo eshte
vetem si rezultat i praktikes tuaj, ne marredheniet me te tjeret jeni
shume te kujdesshem. Doni te keni gjithcka ne kontroll sepse nese u
dalin gjerat nga kontrolli, keni frike se do te keni veshtiresi te
medha.

Marredheniet e Bricjapit me shenjat e tjera:
Bricjapi & Dashi: Pas cdo kendi te kesaj lidhje, presin argumente te shumta.
Bricjapi & Demi: Te dy duan te kene mbeshtetje te sigurte. Te dy mund ta sigurojne kete. Ide e mire.
Bricjapi
& Binjaket: Te dy mund te mesojne shume gjera nga njeri tjetri,
mirepo ky kombinim nuk zgjat shume. Bricjapi & Gaforrja: Dallimet ne
mes ketyre dyve jane shume te veshtira per t’u tejkaluar.
Bricjapi & Luani: Problemet presin pas cdo dere te kesaj lidhje. Nuk eshte ide e mire.
Bricjapi
& Virgjeresha: Nje lidhje e cila premton shume. Te dy palet
tregojne interesim ndaj njera-tjetres dhe perputhem per mrekulli.
Bricjapi & Peshorja: Shume dallime ne mes ketyre dyve, bejne qe lidhja mos te zgjase shume.
Bricjapi & Akepi: Ne njeri tjetrin, keta shohin interesim te madh. Kombinim qe premton shume.
Bricjapi & Shigjetari: Te dy kane interesa te perbashketa dhe asnjeri nuk lejon qe kjo lidhje te deshtoje.
Bricjapi & Bricjapi: Keta te dy perputhen per mrekulli, mirepo ngjashmeria mund te shkaktoje nje situate banale.
Bricjapi
& Ujori: ky cift mund te filloje ne menyre te pasigurte, mirepo
nese pak perputhen ka mundesi te ndodhin gjera te mrekullueshme.
Bricjapi & Peshqit: Dallimet ne mes te dyve, bejne qe kjo te jete nje lidhje shume e qendrueshme.

Karakteristikat e Bricjapit:
Elementi: Toka
Planeti: Saturni
Ngjyra: Kafe
Lulja: Karafili
Kafsha: Cjapi
Shteti: Meksika
Metali: Alumini
Guri i Lindjes: Garneti


Ujori


Nga
te gjitha shenjat e zodiakut ju jeni me origjinal. Ne fakt ata kenaqen
kur dine se ndryshojne nga te tjeret. Ndersa ju jeni unik gati ne te
gjitha aspektet. Ju ndonjehere doni qe t’i injoroni idete e te tjereve
duke menduar se i keni tuajat. Ështe e vertete se jeni plot ide, mirepo
duhet ndonjehere qe te pakten t’i degjoni edhe idete e te tjereve. Ju
kerkoni dituri kudo qe shkoni. Nga kjo ndonjehere bini ne mendime te
thella. Objektiviteti eshte nje gje e cila te tjeret e kerkojne nga ju.
Ju po ashtu jeni shume interesant kur behet fjale per organizimin e
gjerave rreth jush. Doni te jeni ne mesin e te tjereve, me qellim qe t’i
tregoni cilesite tuaja. Njehere paraqiteni me nje plan te mrekullueshem
per t’i rregulluar gjerat, ndesa heren tjeter i dekocentruar dhe i
paorganizuar. Angazhimi fizik per ju eshte gati i pamundur. E urreni
punen fizike, mirepo ne anen tjeter jeni shume praktik ne angazhimet e
tjera. Argumentet jane gjeja me e rendesishme per ju.

Marredheniet e Ujorit me shenjat e tjera:
Ujori & Dashi: Me mirekuptim te vogel, kjo eshte nje kombinim qe premton shume.
Ujori & Demi: Liria dhe dashuria e madhe per Ujorin, shume shpejt mund te kaloje ne deshperim.
Ujori & Binjaket: Keta te dy perputhen per mrrekulli dhe duket se asgje nuk mund t’i ndaje.
Ujori & Gaforrja: Emocionet ne dhomen e fjetjes, mund te jene shkaku kryesor per mbajtjen e kesaj lidhje.
Ujori & Luani: Kjo mund te jete nje lidhje e mire, vetem nese Ujori ka durim dhe e duron Luanin.
Ujori & Virgjeresha: Ky kombinim nuk mund te zgjase shume sepse mes ketyre nuk ka bashkepunim.
Ujori & Peshorja: Te dy do te jene te kenaqur nga njeri tjetri dhe asnjeri nuk do te doje te largohet.
Ujori & Akrepi: Konfliktet ndermjet ketyre te dyve, bejne qe kjo lidhje te perfundoje pa filluar mire.
Ujori & Shigjetari: Dashuria ndaj jetes dhe ndaj njeri tjetrit, e bejne kete nje kombinim te mrekullueshem.
Ujori & Bricjapi: Keta te dy perputhen per mrrekulli, mirepo ngjashmeria mund te shkaktoje nje situate banale.
Ujori & Ujori: Kjo nuk ka mundesi te jete lidhje e zjarrte, mirepo te dy mund te jene te kenaqur.
Ujori & Peshqit: Ujori do te mundohet ne çdo rast te dale nga lidhja me Peshqit.

Karakteristikat e Ujorit:
Elementi: Ajri
Planeti: Urani
Ngjyra: E kalter
Lulja: Orhideja
Kafsha: Zogjte e medhenj
Shteti: Rusia
Metali: Uraniumi
Guri i lindjes: Argjendi


Peshqit


Ndonjehere
keni ndjenjen se nuk i takoni kesaj bote. Mirepo kujt i takoni nuk e
dini dhe nuk do te arrini ta dini. Njerezit qe jane rreth jush zakonisht
jane te habitur nga personaliteti juaj i fuqishem. Po ashtu keni
intuite te fuqishme dhe mund te kuptoni kendveshtrimet e te tjereve
shume lehte. Kjo ndonjehere mund te shkaktoje probleme. Keni mundesi dhe
vullnet te punoni dhe jeni te gatshem te sakrifikoni cdo gje per te
arritur qellimet dhe per te ndihmuar te tjereve. Keni nje talent dhe
sharm te mrekullueshem. Po ashtu jeni plot ide te mrekullueshme dhe
plane. Keto ane pozitive te tjeret nuk jane ne gjendje t’i shohin sepse
ju tregoheni si te pasigurte. Jeni mikeprites te mire. Nuk jeni vetiak
prandaj njerezit deshirojne te jene ne shoqerine tuaj. Keni parandjenja
te mrekullueshme per ate qe ka mundesi te ndodhi. Mirepo te tjeret ne
kete nuk u besojne sepse mendojne se fantazoni shume. Nuk i gjykoni te
tjeret sipas asaj se cka kane bere, por sipas brendesise se tyre.

Marredheniet e Peshqve me shenjat e tjera:
Peshqit & Dashi: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetem nese secila pale i pergjigjet nevojave te pales tjeter.
Peshqit & Demi: Mund te mos e kuptojne njeri tjetrin, mirepo te dy jane te terhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.
Peshqit
& Binjaket: Ndjenjat ne fillim mund te jene shume te medha dhe te
zjarrta, mirepo problemet do te jene edhe me te medha.
Peshqit & Gaforrja: Me punen e perbashket, keta te dy mund ‚t’i arrijne qellimet ne jete dhe ne dashuri.
Peshqit
& Luani: Te dy jane te mahnitur nga dallimet e njeri tjetrit,
mirepo kjo nuk do te thote se mund te zgjase lidhja e tyre.
Peshqit & Virgjeresha: Ne fillim, duket se eshte lidhje e perkryer, mirepo per nje kohe shume te shkurte perfundon.
Peshqit & Peshorja: Nese mund te perputhen ne fillim, ka mundesi te jene nje cift i mrekullueshem.
Peshqit & Akrepi: Interesat dhe imagjinata e perbashket mund te jete shkak qe kjo te jete nje lidhje e mire.
Peshqit & Shigjetari: Qe te dy kerkojne gjera qe asnjeri nuk mund t’i mundesoje.
Peshqit & Bricjapi: Dallimet ne mes te dyve, bejne qe kjo te jete nje lidhje shume e qendrueshme.
Peshqit & Ujori: Ujori do te mundohet ne cdo rast te dale nga lidhja me Peshqit.
Peshqit & Peshqit: Asnjeri nuk do te merret me problemet e tjetrit. Lidhje afatshkurter.

Karakteristikat e Peshqve:
Elementi: Uji
Planeti: Neptuni
Ngjyra: Vjollce
Lulja: Zambaku
Kafsha: Peshku
Shteti: Portugalia
Metali: Platina
Guri i Lindjes: Dijamanti
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Wed 30 Jan 2013 - 9:48
"Me ke shenje horoskopi shkoni me shume..."
me
"Marredheniet mes shenjave astrologjike"

temat u bashkun


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Marredheniet mes shenjave astrologjike N
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Sun 14 Apr 2013 - 0:02
Marredheniet e Peshores me shenjat e tjera:
Peshorja
& Dashi: Kjo mund te jete nje lidhje e mrekullueshme, mirepo jo
lidhje serioze dhe afatgjate. Peshorja & Demi: Qe te dy per nje kohe
shume te shkurt do te lodhen nga kerkesat e njeri tjetrit.
Peshorja
& Binjaket: Ky eshte kombinim i mire. Te dy palet perpthem me idete e
njeri tjetrit, gje qe e ben kete nje lidhje te qendrueshme.
Peshorja & Gaforrja: Keta te dy jane kundershtare te medhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetem probleme.
Peshorja
& Luani: Do te jete veshtire te gjindet zgjidhja se kush do te jete
kryesor ne kete lidhje, mirepo keta te dy mund te perputhen mire.
Peshorja & Virgjeresha: Peshorja shume shpejt deshiron te largohet nga Virgjeresha. Kerkon me shume kenaqesi.
Peshorja & Peshorja: Nese mund te perputhen ne fillim, ka mundesi te jene nje cift i mrrekullueshem.
Peshorja & Akrepi: Akrepi per Peshoren per nje kohe te shkurter do te behet histori.
Peshorja & Shigjetari: Te dy romantik dhe me sharm te vecante. Mund te jete nje cift mjaft i mire.
Peshorja & Bricjapi: Shume dallime ne mes ketyre te dyve, bejne qe lidhja mos te zgjas shume.
Peshorja & Ujori: Te dy do te jene te kenaqur nga njeri tjetri dhe asnjeri nuk do te doje te largohet.
Peshorja & Peshqit: Probleme te medha do te kete ne kete lidhje. Eshte mire qe te shmanget.

Karakteristikat e Peshores:
Elementi: Toka
Planeti: Merkuri
Ngjyra: Hiri
Lulja: Lulebora
Kafsha: Kafshet shtepiake
Shteti: Greqia
Metali: Bakri
Guri i Lindjes: Safiri
Marredheniet mes shenjave astrologjike 6ds9w0
avatar
Miikaaa
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 30
<b>Postime</b> Postime : 3712
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2013

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

prej Sun 14 Apr 2013 - 12:39
Te
jesh ne shenjen Binjaket, do te thote se u reagoni shpejt aksioneve,
jeni elokuent ne te folur, teper diplomatik dhe burim i pashterrshem i
ideve te reja. Nuk lejoni qe fjalet e te tjereve per ju, te kalojne pa i
verejtur. Mundoheni te beni cmos qe te jeni te kenaqur ne jete. Doni te
provoni sa me shume gjera qe eshte e mundur. Ne cdo moment jeni ne
kerkim te gjerave te reja qe doni t’i beni. Zakonisht doni te provoni
disa gjera ne te njejten kohe, ku perfshihen hobite e ndryshme,
dashnoret dhe karrierat. Shkruarja e letrave, bisedat e gjata telefonike
dhe dergimet e E-mail-ave, jane menyrat me te mira dhe me te perdorura
kur doni te jeni ne kontakte me te tjeret. Zakonisht hasni ne probleme
sepse reagoni shpejt dhe gjykoni ne menyre te gabuar. Harroni t’i shihni
faktet, para se te reagoni. Mosdurimi juaj ndaj te tjereve qe nuk jane
te shpejt sikurse ju, eshte nje mangesi e juaja.

Marredheniet e Binjakeve me shenjat e tjera:
Binjaket & Dashi: Ky eshte nje cift i mrekullueshem, per arsye se te dy palet u kenaqen gjerave te reja dhe komunikimit.
Binjaket & Demi: Te dy jane te varur prej njeri tjetrit, qe tregon se ky kombinim mund te jete i suksesshem.
Binjaket & Binjaket: Te dy jane te interesuar gati ne te gjitha gjerat. Nuk lodhen nga njeri tjetri. Kombinim i mire.
Binjaket & Gaforrja: Keta te dy mund vetem te deshprohen nga njeri tjetri. Asgje me, e mire dhe e lumtur.
Binjaket & Luani: Ky kombinim eshte i mire dhe relaksues per te dy, prandaj kjo eshte nje ide e mire.
Binjaket
& Virgjeresha: Interesat e perbashketa do t’i bashkojne, mirepo
Binjaket shume shpejt do te lodhen nga lidhja me Virgjereshen.
Binjaket
& Peshorja: Ky eshte kombinim i mire. Te dy palet perpthem me idete
e njeri tjetrit, gje qe e ben kete nje lidhje te qendrueshme.
Binjaket & Akrepi: Cift i mire, mirepo asnjera pale nuk mund ta duroje tjetren.
Binjaket & Shigjetari: Kjo marredhenie fillon ne menyre te zjarrte, por mbaron ne te njejten menyre.
Binjaket & Bricjapi: Te dy mund te mesojne shume gjera nga njeri tjetri, mirepo ky kombinim nuk zgjat shume.
Binjaket & Ujori: Keta te dy perputhen per mrekulli dhe duket se asgje nuk mund t’i ndaje.
Binjaket
& Peshqit: Ndjenjat ne fillim mund te jene shume te medha dhe te
zjarrta, mirepo problemet do te jene edhe me te medha.

Karakteristikat e Binjakeve:
Elementi: Ajri
Planeti: Merkuri
Ngjyra: E verdha
Lulja: Zambaku
Kafsha: Flutura
Shteti: SHBA
Metali: Zhiva
Guri i lindjes: Agati
Sponsored content

default Re: Marredheniet mes shenjave astrologjike

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi