Gruaja “i ha shpirtin”, Muhamed Ali në prag të vdekjes
Mon 4 Feb 2013 - 15:37
Legjenda e boksit botëror, Muhamed Ali, është në prag të vdekjes. Lajmin e ka bërë të ditur vëllai i tij në një emision televiziv. Mësohet se ish-kampioni i peshave të rënda, vuan nga Parkinsoni, por ky nuk është shkaku i vetëm i vdekjes. Gjatë trasmetimit live, Muhamed Alinë shpërtheu në lot duke akuzuar bashkëshorten e 69 vjeçarit.
Ai tregoi se vëllait i kanë ngelur dhe pak ditë jetë, pasi gruaja Loonie ja ka nxirë jetën me grindje.
“Vëllai im nuk mund të flasë, nuk më njeh mua. Ai është në gjendje shumë të keqe. Është shumë i sëmurë. Bashkëshortja e tij sillet si kafshë dhe nuk e trajton mirë.Ne nuk e dimë nëse ai do të jetë gjallë deri në pranverën që vjen, por ai është në duart e perëndisë, dhe ne urojmë që vdekja ti vijë sa më butësisht. ”- u shpreh mes lotëve Rahman Ali./alb-observer.com/
Ai tregoi se vëllait i kanë ngelur dhe pak ditë jetë, pasi gruaja Loonie ja ka nxirë jetën me grindje.
“Vëllai im nuk mund të flasë, nuk më njeh mua. Ai është në gjendje shumë të keqe. Është shumë i sëmurë. Bashkëshortja e tij sillet si kafshë dhe nuk e trajton mirë.Ne nuk e dimë nëse ai do të jetë gjallë deri në pranverën që vjen, por ai është në duart e perëndisë, dhe ne urojmë që vdekja ti vijë sa më butësisht. ”- u shpreh mes lotëve Rahman Ali./alb-observer.com/
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Gruaja “i ha shpirtin”, Muhamed Ali në prag të vdekjes
Mon 4 Feb 2013 - 15:40
e si vjen kjo jete
me i forti i botes dikure .sot nuk eshte i zoti as te kujdeset per veten te tije
me i forti i botes dikure .sot nuk eshte i zoti as te kujdeset per veten te tije
- cleopatra1Princeshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 37
Postime : 351
Vendndodhja : usa
Anetaresuar : 22/01/2013
Re: Gruaja “i ha shpirtin”, Muhamed Ali në prag të vdekjes
Mon 4 Feb 2013 - 15:54
me vjen keq qe inatet personale ose problemet familjare thuhen ne publike, n qe se eshte e vertete ajo ben shume gabim por pra nuk pajtohem me shprrallimet e mediave
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi