Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” Empty Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon”

Fri 15 Feb 2013 - 21:42
Message reputation : 100% (1 vote)
Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” 144Për herë të para aktorja e njohur 40 vjeçare Thandie Newton ka rrëfyer se si një regjisor ka abuzuar seksualisht me të kur ajo ka qënë vetëm 15 vjeç. Ylli I Hollivudit , tashmë nëna e dy fëmijve ka folur për gazetarin e CNN, Max Foster The Sun” se ai kishte shpërndarë videon e turpshme tek shumë njerëzit e tjerë në botën e show-biz-it.
Mësohet se regjisori e kishte thirrur në një dhomë dhe i kishte thënë të hapte këmbët. Më pas i vendosi një kamera mes tyre dhe po xhironte. Aktorja britanike ka vendosur të tregoi këtë sekret të jetës së saj në kuadër të një fushate “Një miliard që ngrihen”, kundër dhunës ndaj grave.

Bashkëshortja e producentit të filmave, Oliver Parker nuk ka treguar emrin e regjisorit, duke thënë se ai është akoma në detyrë, por një ditë do ta bëj publike emrin e tij./alb-observer.com/
Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” 232Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” 320Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” 511Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” 414
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” Empty Re: Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon”

Fri 15 Feb 2013 - 21:43
sa shume ka prit me e nxjerr ne drite , Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” 2585209286
EpiKada
EpiKada
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Postime</b> Postime : 3107
<b>Hobi</b> Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Cteduhetty
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/02/2011

Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” Empty Aktorja Newton: Edhe unë e abuzuar

Fri 15 Feb 2013 - 22:16
Message reputation : 100% (1 vote)
Temat Bashkohen

Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” Thandie-newton

Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” Newton-bashkeshorti

Në ditën ndërkombëtare të dhunës kundër grave, njohur ndryshe si “Ngritja e një miliardëve” (One Billion Rising) referuar numrit të femrave që viktima të dhunës në mbarë botën, denoncuan fenomenim politikanë, artisë, aktorë, këngëtarë e personazhe të tjerë publikë me peshë në arenën botërore.

Një ndër ta ishte e Thandie Newton, aktorja britanike e bërë e famshme vecanërisht për pjesëmarrjen e saj në filmin Mission Impossible II. Në një intervistë dhënë për CNN, 40-vjeçarja Newton, nënë e dy vajzave, frut i martesës me producentin britanik Oliver Parker, pranoi se ishte abuzuar seksualisht në hapat e para të nisjes së karrierës së saj.
Ajo tha se bëhej fjalë për një eksperiencë horror të kaluar kur ishte 16-18 vjeç. Pikërisht në këtë moshë, Newton ka nisur hapat e para në rrugën e saj drejt kinemasë. 40-vjeçarja denoncoi për herë të parë se si një producent në prani të asistentes së tij, kishte filmuar gjatë audicionit një skenë aspak të zakontë për rolin që ajo kërkonte në film.

Newton rrefeu se si i ishte kërkuar të bënte lëvizje provokuese përpara kameras. Mendova se ishte pjesë profesionale për të marrë pjesë në film, thotë ajo, por më pas zbulova se ai audicion nuk kishte lidhje me rolin që kërkoja.

Aktorja britanike tregoi se si vite më vonë videoja e xhiruar kalonte në duart e producentëve të ndryshëm dhe se shumë herë është përdorur si shantazh në karrierën e saj.

Pavarësisht këmbënguljes së gazetarit të CNN, Max Foster për të dhënë emrin e producentit, apo detaje nëse ai është ende aktiv në karrierën e tij, Newton refuzoi ta bëjë këtë.
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon” Empty Re: Rëfehet ylli i Hollivudit: “Regjisori abuzoi seksualisht me mua dhe shpërndau videon”

Fri 15 Feb 2013 - 22:17
po vidion pse nuk na e sollet ketu
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi