Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Të bëhesh e famshme me pahir: Bleona ble me qindra fansa egjiptian në Facebook Empty Të bëhesh e famshme me pahir: Bleona ble me qindra fansa egjiptian në Facebook

Sun 24 Feb 2013 - 13:59
Të bëhesh e famshme me pahir: Bleona ble me qindra fansa egjiptian në Facebook BLEONAEdhe pse ka shumë vite në Amerikë, këngëtarja jonë Bleona Qerreti përfolet në mediat vendase vetëm për skandalet që ajo bënë. Së fundmi, këngëtarja ka bërë me qindra fansa egjiptian në faqen e saj të Facebook-t dhe mësohet se ata jo vetëm që nuk e njohin bukuroshen tonë por ndodhen aksidentalisht aty, pasi Bleona i ka blerë më para. Në suplementin “Panorama Plus” i është kushtuar një shkrim asaj, ku thuhet se Bleona ka një faqe fansash në Facebook që numëronte rreth 38 mijë veta deri para se ajo të vinte në turin e koncerteve të saj në Shqipëri. Pas kësaj numri u rrit diku te 60 mijë fansa, numër i cili rezultoi i tillë deri në fund të janarit të këtij viti. Dhe një ditë të bukur, më 4 shkurt, numri i fansave të Bleonës nga 60 mijë arrin në 500 mijë. Dhe më e bukura, pjesa më e madhe e fansave të saj janë nga Egjipti.
Në fund të shkrimit gazetari me ironi i shkruan Bleonës se:
“Tani që ke kaq shumë fansa egjiptianë, bëjua qejfin me një këngë arabisht se nuk të kushton gjë”./alb-observer.com/
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Të bëhesh e famshme me pahir: Bleona ble me qindra fansa egjiptian në Facebook Empty Re: Të bëhesh e famshme me pahir: Bleona ble me qindra fansa egjiptian në Facebook

Sun 24 Feb 2013 - 14:03
lene se e prishi muhabetin kjo
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi