Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin
Tue 26 Feb 2013 - 0:33
Një emigrant shqiptar në Greqi ka rënë preh e sulmit të një qeni duke pësuar plagosje serioze. Sipas mediave greke, 30 vjecari shqiptar po ecte në një rrugë të një fshati të Patras dhe ndërsa I është afruar shtëpisë së një fermeri ku do të kërkonte, qeni i tij e ka sulmuar.
Duket se shqiptari nuk e a dalluar një tabelë që paralajmëronte për qenin që ishte i një race tepër aggressive dhe rruga kalonte përmes pronës së grekut. Për pasojë qeni i ka kërcyer shqiptarit në fytytrë duke i ngrënë njërin vesh.
Fqinjët e grekut e kanë dërguar emigrantin 30 vjecar në spital dhe mësohet se nuk paraqet rrezik për jetën./alb-observer.com/
Duket se shqiptari nuk e a dalluar një tabelë që paralajmëronte për qenin që ishte i një race tepër aggressive dhe rruga kalonte përmes pronës së grekut. Për pasojë qeni i ka kërcyer shqiptarit në fytytrë duke i ngrënë njërin vesh.
Fqinjët e grekut e kanë dërguar emigrantin 30 vjecar në spital dhe mësohet se nuk paraqet rrezik për jetën./alb-observer.com/
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Re: Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin
Tue 26 Feb 2013 - 0:35
Gjynaf mavriu :(
por e gjithe kjo drame , mua me bene te qesh vetem per nje Arsye ,
se burri me thote ndonjehere :
-Po une ta haj veshin , moj po do ta ha dhe veshin tjeter :p
por e gjithe kjo drame , mua me bene te qesh vetem per nje Arsye ,
se burri me thote ndonjehere :
-Po une ta haj veshin , moj po do ta ha dhe veshin tjeter :p
Drejtat e ktij Forumit: