Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin Empty Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin

Tue 26 Feb 2013 - 0:33
Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin QenNjë emigrant shqiptar në Greqi ka rënë preh e sulmit të një qeni duke pësuar plagosje serioze. Sipas mediave greke, 30 vjecari shqiptar po ecte në një rrugë të një fshati të Patras dhe ndërsa I është afruar shtëpisë së një fermeri ku do të kërkonte, qeni i tij e ka sulmuar.
Duket se shqiptari nuk e a dalluar një tabelë që paralajmëronte për qenin që ishte i një race tepër aggressive dhe rruga kalonte përmes pronës së grekut. Për pasojë qeni i ka kërcyer shqiptarit në fytytrë duke i ngrënë njërin vesh.
Fqinjët e grekut e kanë dërguar emigrantin 30 vjecar në spital dhe mësohet se nuk paraqet rrezik për jetën./alb-observer.com/
EpiKada
EpiKada
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3107
<b>Hobi</b> Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Cteduhetty
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/02/2011

Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin Empty Re: Qeni sulmon emigrantin shqiptar qe kërkonte punë dhe i këput veshin

Tue 26 Feb 2013 - 0:35
Gjynaf mavriu :(
por e gjithe kjo drame , mua me bene te qesh vetem per nje Arsye ,
se burri me thote ndonjehere :
-Po une ta haj veshin , moj po do ta ha dhe veshin tjeter :p
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi