“Kam shkuar me mbi 1000 femra, tradhëtoja vetëm kur isha vetëm”
Wed 27 Mar 2013 - 14:36
Krjuesi i revistës së famshme për meshkuj Playboy, Hugh Hefner, ka rrëfyer në një intervistë mediatike se ka qënë në shtrat më “mbi një mijë” femra gjatë jetës së tij. 86-vjecari I cili u martua për herë të tretë në dhjetor të vitit të kaluar me një femër e cila për nga mosha mund të ishte mbesa e tij, shprehet se ka qënë besnik gjatë martesave por e ka “kompensuar “ mungesën e seksit me femra të tjera kur ka qënë i vetëm.
“Me sa femra kam fjetur? Si mund ta di? Me mbi një mijë,sigurisht. Kishte zhurmë në jetën time kur u martova, por kur isha i martuar kurrë nuk kam tradhëtuar.Por e kam kompensuar këtë kur nuk isha i martuar. Ju duhet të qëndroni besnik”, është shprehur Hefner./alb-observer.com/
“Me sa femra kam fjetur? Si mund ta di? Me mbi një mijë,sigurisht. Kishte zhurmë në jetën time kur u martova, por kur isha i martuar kurrë nuk kam tradhëtuar.Por e kam kompensuar këtë kur nuk isha i martuar. Ju duhet të qëndroni besnik”, është shprehur Hefner./alb-observer.com/
- MiikaaaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 3712
Anetaresuar : 22/01/2013
Re: “Kam shkuar me mbi 1000 femra, tradhëtoja vetëm kur isha vetëm”
Wed 27 Mar 2013 - 14:48
Po c'fare do me ky ; 3 here i martuar ,1000 femra ka pasur ....Dashka edhe te tradhtoje ky i pangopuri...?!
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Re: “Kam shkuar me mbi 1000 femra, tradhëtoja vetëm kur isha vetëm”
Wed 27 Mar 2013 - 16:09
ia paska dhene pak shpatit,por kete te fundit e paska marr,me ia nxjerrur hakun te tjeret
- Isha vetem 11 vjece, kisha frike te tregoja se babai i femijes ishte vellai im
- Më Lidhte Me Zinxhirë Dhe Më Përdhunonte, Të Gjithë Këtë Torturë Ma Shkatoi Babai Im Kur Isha Vetëm
- Shqipëria me plazh vetëm për femra myslimane
- Çmenduria… Kishte marrëdhënie seksuale me një pelë, vetëm e vetëm se…!
- Vetem apo me ate?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi