Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Modelja shqiptare zgjedhet femra më seksi në New York.. Empty Modelja shqiptare zgjedhet femra më seksi në New York..

Sun 16 Jun 2013 - 9:50
Modelja shqiptare zgjedhet femra më seksi në New York.. Shqiptare122-1371303342
Lola Luma, modelja shqiptare që prej vitesh e ka ndërtuar karrierën e saj në SHBA, na ka gëzuar të gjithëve së fundmi me një lajm shumë të mirë.
Bukuroshja nga Shkodra është zgjedhur nga revista “Maxim” si femra më seksi e New Yorkut, duke u bërë kështu pjesë e një konkursi për vajzën më joshëse të Amerikës.
Emocionet që e kanë shoqëruar gjatë këtij konkurrimi dhe të reja të tjera nga jeta e biondes bombë, që mendon se të qenit seksi është një medalje që çdokush e dëshiron, vijnë të pasqyruara në intervistën e realizuar nga revista Bluetooth.
"Më pëlqen kur e dëgjoj sesi tingëllon. Revista “Maxim” është një revistë me përmasa botërore dhe titulli që ata më kanë dhënë është me të vërtetë shumë special. I falenderoj pa masë" tha Lola.
Ndërsa bukuroshja shqiptare paralajmëroj se gjatë muajit të ardhshëm do të vijë në Tiranë.

/ ZERI INFO /
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi