Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
FALKO
FALKO
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3576
<b>Hobi</b> Hobi : Makinat
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/10/2012
http://WwW.EngjujtShqiptare.com

‘Duçkollarin s’e vrava unë, po një oficer policie’ Empty ‘Duçkollarin s’e vrava unë, po një oficer policie’

Fri 28 Jun 2013 - 14:09
TIRANË- Dritan Dajti, si kishte deklaruar disa seanca më parë ka nisur të tregojë ato që sipas tij janë të vërtetat e ngjarjes së rëndë ku mbetën të vrarë katër efektivë të policisë.
‘Duçkollarin s’e vrava unë, po një oficer policie’ SEANCA-PER-DAJTIN-Dritan-Dajti-i-akuzuar-per-vrasjen-e-kater-policeve-ne-7-gusht-2009-300x255
“Sajmir Duckollarin nuk e vrara unë, por një oficer policie, pas shpine”.
Kështu ka thënë Dritan Djati në sallën e gjyqit në seancën e sotme në ngarkim të tij.
Sipas Dajtit, ai nuk ka asnjë përgjegjesi për vrasjen e Duckollarit. Ai ka thënë se vrasja e tij nuk ka ndodhur ashtu si është thënë. Sipas Dajtit Duckollari është vrarë nga një oficer policie me iniciale F.G, me kallashnikov dhe nga pas shpine, ndërkohë që ishte vetëm 3-4 metër larg makinës ku ndodhej Dajti.
Sipas tij, kete gje e tregon edhe ekspertiza mjeko-ligjore e te ndjerit Duckollari.
Dajti ka deklaruar më tej se do të thotë edhe të vërtetën për personin që ka drejtuar operacionin për kapjen e tij, por këtë një seancë tjetër, ndërkohë që ka kërkuar të mbrohet me avokat.
/Panorama
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi