- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Piloti shqiptar ateron në shtetet që s'e kanë njohur Kosovën
Tue 9 Jul 2013 - 18:56
“Nëse paraqitem në Al Jazerra që është TV kanali i nëntë në botë, kjo do të thotë se porosia është dërguar”, tha ai. Piloti shqiptarë Xhems Bersiha insiston që bota ta njohë pavarësinë e Kosovë, dhe në vend të thirrjes përmes rrjetit social facebook ka vendosur të aterrojë në çdo shtet që nuk e bërë dhe të bind banorët që ta njohin pavarësinë e Kosovës. Berisha deri më tani ka aterruar në mbi 100 shtete duke zgjeruar porosinë e tij.
Intervista me pilotin shqiptar është bërë në Sudan, ku i është rrëzuar aeroplani. “Të gjithë shqiptarët janë të lidhur me vendlindje. Kam jetuar në Kosovë deri në moshën 16 vjeçare dhe shumë kam vuajtur për shkak të propagandës serbe. Serbët gjithmonë kanë thënë se jemi budallenj dhe të paarsimuar, dhe se kemi bishta si kafshë. Vizioni im është ky: më duhet të vizitojë çdo shtet në botë dhe të përcjellë porosi që Kosova duhet të jetë e lirë nga Serbia në mënyrën m efikase dhe më të lirë të mundshme”, tha Berisha.
“Nëse paraqitem në Al Jazerra që është TV kanali i nëntë në botë, kjo do të thotë se porosia është dërguar”, tha ai./bota sot/
Intervista me pilotin shqiptar është bërë në Sudan, ku i është rrëzuar aeroplani. “Të gjithë shqiptarët janë të lidhur me vendlindje. Kam jetuar në Kosovë deri në moshën 16 vjeçare dhe shumë kam vuajtur për shkak të propagandës serbe. Serbët gjithmonë kanë thënë se jemi budallenj dhe të paarsimuar, dhe se kemi bishta si kafshë. Vizioni im është ky: më duhet të vizitojë çdo shtet në botë dhe të përcjellë porosi që Kosova duhet të jetë e lirë nga Serbia në mënyrën m efikase dhe më të lirë të mundshme”, tha Berisha.
“Nëse paraqitem në Al Jazerra që është TV kanali i nëntë në botë, kjo do të thotë se porosia është dërguar”, tha ai./bota sot/
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi