Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 40
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

TV Klani ndryshon ngjyre pa ardhur Shtatori, zhdukin Berishen nga ekrani Empty TV Klani ndryshon ngjyre pa ardhur Shtatori, zhdukin Berishen nga ekrani

Fri 12 Jul 2013 - 22:37
Televizoni Kombëtar Klan ka filluat nje politike te re editoriale pro qeverise se re. Sali Berisha eshte zhdukur nga ekrani ndersa qeveria e re ka me shume hapesire. Mungojne shenimet e Sandrit qe shajne nga nena Rama dhe nuk ka me lajme vulgare kunder tij.
Nëse ndjek me kujdes edicionet e lajmeve gjatë këtyre ditëve, lajmet për Berishën në rast se ekzistojnë, janë tejet të thata dhe nuk hapin më edicionin si dikur. Por nëse sheh me kujdesin faqen on line të Klanit këtu zhgënjehesh edhe më shumë pasi emri i Sali Berishës mungon. Nëse personazhi Berisha vijon të përbëjë lajm edhe kur komenton në mënyrë të çuditshme ashtu si një ditë më paë në Facebook për tenderat e miellit, ku nuk mbeti media pa e publikur ndërsa të gjithë qeshën nën zë, në Klan nuk ndodhi kështu. E kane marre seriozisht qeverine e re dhe jane qartazi gati per nje servis te ri.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi