Me kalimin e kohes...
+39
Njera Si Asnjera
Fata
Durrsaku
Calypso
Arian 123
E askujt
Ermira_vlore
Juventini
Bestt
Istogali
BeSaa
Aldino82
Ajo...
elia
InTeRiStI_vLoNjAt
imagjepsuri
Nita
blodyboys
EpiKada
Timi
Geri
Romeo
Karamelica
Arian
Kushtrimi4
Luna
Kajo
Dardania
Vasil
LeViS
Agnesa
Marin
Luan_Valikardi
Malvina
Kristiina
Salomi
Erioni
Anabel
Amelia
43 posters
- VizitorVizitor
Me kalimin e kohes...
Mon 3 Jan 2011 - 10:15
First topic message reminder :
Me kalimin e kohes...dhe dhimbja kalon edhe pse plaga len gjurmet e saja,vjen nje dit dhe ato gjurme zhduken plotesisht duke mbushur ate boshtllek me lumturi te duhur.
Me kalimin e kohes...dhe dhimbja kalon edhe pse plaga len gjurmet e saja,vjen nje dit dhe ato gjurme zhduken plotesisht duke mbushur ate boshtllek me lumturi te duhur.
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Re: Me kalimin e kohes...
Mon 24 Jan 2011 - 22:09
me kalimin e kohes i kuptojm te gjitha
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Mon 24 Jan 2011 - 23:43
...endra behet realitet
- AmeliaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 33
Postime : 6705
Hobi : Ngacmimet
Vendndodhja : Mbi torte
Anetaresuar : 21/08/2010
Tue 25 Jan 2011 - 13:53
cdo gje ndryshon
- AmeliaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 25 Jan 2011 - 13:58
cdo gje ne vendim e vet
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2612
Hobi : Topi
Vendndodhja : Ne fole te djallit!
Anetaresuar : 12/11/2010
Tue 25 Jan 2011 - 13:58
Me kalimin e kohes ndodh qe takohemi serish me te kaluaren!
- AmeliaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 25 Jan 2011 - 14:01
kupton qe njeru palket shume shpejt e meson shume ngadal, e ndoshta e kupton ateher kur nuk ka kohe me !
- MalvinaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 80
Postime : 3690
Hobi : wow
Vendndodhja : ketu
Anetaresuar : 11/12/2010
Tue 25 Jan 2011 - 14:46
Dua te ndihem akoma me e forte
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Wed 26 Jan 2011 - 14:52
- VizitorVizitor
Sat 5 Feb 2011 - 23:37
Me kalimin e kohes cdo gje po vie per se mbari.
- AgnesaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1536
Hobi : Shetitjet, ne ditet me shi!
Vendndodhja : Ne shoqerine tuaj!
Anetaresuar : 19/12/2010
Sun 6 Feb 2011 - 15:47
Me kalimin e kohes, kupton se cdo gje qe per ty dikur ishte gjithcka, sot, s'eshte gje tjeter vecse nje asgje e madhe.
- KaramelicaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3517
Hobi : Noti!
Vendndodhja : Ne hene me yjet !!
Anetaresuar : 12/11/2010
Mon 7 Feb 2011 - 16:00
Me kalimin e kohes nuk je me e njejta, zgjohet kujtimi per kohet e kaluara, ngushellohesh me faktin qe koha eshte nje iluzion !!!!
- KajoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1050
Hobi : leximi
Vendndodhja : Kukës
Anetaresuar : 06/01/2011
Mon 7 Feb 2011 - 16:58
.....rriten kerkesat ne shume sfera te jetes....
- AgnesaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1536
Hobi : Shetitjet, ne ditet me shi!
Vendndodhja : Ne shoqerine tuaj!
Anetaresuar : 19/12/2010
Sun 20 Feb 2011 - 20:06
Me kalimin e kohes kupton se shume gjera qe dikur i ke kritikuar ashper tek te tjeret, vjen momenti qe edhe ti vete bie ne te njejten gracke, por me nje ndryshim, mundohesh qe veten ta justifikosh me cdo kusht dhe mbi te gjitha jo vetem qe ta pranosh, por edhe te reshtesh se quajturi gabim ate veprim qe bere dhe ta marresh me sa me shume sportivitet edhe pse mbase asnjehere nuk ke qene tip sportiv.
- VizitorVizitor
Sun 20 Feb 2011 - 22:32
Do e le dhe un Boten e internetit, do merrem me jeten time ne realitet.
- GeriWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 36
Postime : 927
Hobi : Te Gjuj peshk :P
Vendndodhja : Tiron
Anetaresuar : 20/11/2010
Sun 20 Feb 2011 - 22:34
Te puc pak zemra ime
Sat 5 Mar 2011 - 13:58
Me kalimin e kohes...sherohet gjdo plage
Me kalimin e kohes...dhe dhimbja kalon
Me kalimin e kohes...vertetohet gjithqka....
Me kalimin e kohes...dhe dhimbja kalon
Me kalimin e kohes...vertetohet gjithqka....
- VizitorVizitor
Sat 5 Mar 2011 - 21:56
Me kalimin e kohes, qdo gje mirret vesh kush ,qka dhe pse, sepse njerzit gjithmon mundohen te na shesin mend por ne fund ju dalin te gjitha.
- KristiinaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 5449
Hobi : Noti...
Vendndodhja : GRECCE
Anetaresuar : 29/01/2010
Sat 5 Mar 2011 - 22:08
...plakemi e ne ne fizike perbrenda nesh nuk plakemi te gjithe...
Sun 6 Mar 2011 - 10:27
Me kalimin e kohes zbulohet gjithqka se gjdo gje ka nje arsye te vet perse ndodh....
por kur zbulohet do jet teper vone se koha po ecen e oret po shkone jeta po kalon e po plakemi hahahahahah.....
por prap se prap jeta vazhdon si do qe te jet....
por kur zbulohet do jet teper vone se koha po ecen e oret po shkone jeta po kalon e po plakemi hahahahahah.....
por prap se prap jeta vazhdon si do qe te jet....
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Tue 8 Mar 2011 - 11:35
sherohet gjithcka
Tue 8 Mar 2011 - 11:45
koha medikamenti me i miri i te gjithave po koha eshte edhe afrimitet me plakjen qe shoqeron vdekjen....
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Tue 8 Mar 2011 - 11:47
koha mos te te beje kaq pesimist o shpejtim
- blodyboysKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 30
Postime : 291
Vendndodhja : gramsh
Anetaresuar : 18/02/2011
Tue 8 Mar 2011 - 12:04
koha na plak hahhahahhahahhhhahahhahahhhahahhahhahha
Tue 8 Mar 2011 - 13:19
nuk jam aspak perkundrazi jam i lumtur me jeten qe jetoj te gjitha i kam asgje nuk me mungon qka me mungon tash veq se jam becar e nje nuse me mungon deri sa ta gjej hahahahahahaEpiKada shkruajti:koha mos te te beje kaq pesimist o shpejtim
po me kalimin e kohes do del ajo vajze qe do ma pret rrugen hahahahah...
gjithsei urime festen pac jete te gjate e shendet edhe 100 festa tjera more ZOT......
- AmeliaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 8 Mar 2011 - 13:51
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe te rrish me dike vetem sepse te ofron nje te ardhme te mire do te beje qe heret a vone te duash te kthehesh ne te kaluaren tende...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe te martohesh vetem sepse"po ngelesh vetem" eshte nje paralajmerim i qarte qe martesa do te jete nje deshtim total....
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe vetem ai qe eshte iafte te te doje me gjithe te metat e tua,pa pretenduar te te ndryshoje,mund te te jape te gjithe lumturine qe kerkon...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe nqse do rrish ne krah te personit te dashur vetem per te shoqeruar vetmine tende,do perfundosh duke mos dashur te shohesh me...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe miqte e vertete vlejne me shume se cdo sasi parash....
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe miqte e vertete nunerohen me gishta,dhe qe ai qe nuk lufton per te ruajtur miqesine e tyre heret a vone do perfundoje i rrethuar me miqesi te rreme...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe fjalet e thena ne nje moment ne ikje e siper mund te lendojne personin tjeter pergjate gjithe jetes...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe cdokush mund te kerkoje falje,por mund te falin vetem ata qe kane nje shpirt te madh...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe nqs ke lenduar rende nje mik/e,ka shume mundesi qe shoqeria te mos jete me kurre e njejte...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe cdo eksperience e jetuar me cdo person eshte e paperseritshme...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe ai qe turperon ose perbuz nje qenie humane,heret a vone do te vuaje te njejtat turperime dhe perbuzje por te shumefishuara...
Me kalimin e kohes ...
...do te mesosh te ndertosh gjithcka mbi te sotmen,pasi e nesermja eshte shume e pasigurt per te bere plane...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe t'i sforcosh gjerat qe te ndodhin do te beje qe ne fund te mos jene sic i prisje...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe ne te vertete me e mire nuk ishte e ardhmja,por momenti qe po jetoje ne ato caste...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe te tentosh te falesh apo te kerkosh falje,te thuash qe dashuron,te thuash qe te ka marre malli,te thuash qe ke nevoje,te thuash qe do te behesh mik/e....
para nje varri...
...nuk vlen me....
Dhe kujto keto fjale:
"Njeriu plaket shume shpejt dhe mencurohet shume vone"
...Tamam atehere kur:
"NUK KA ME KOHE
shume domethenese
...do kuptosh qe te rrish me dike vetem sepse te ofron nje te ardhme te mire do te beje qe heret a vone te duash te kthehesh ne te kaluaren tende...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe te martohesh vetem sepse"po ngelesh vetem" eshte nje paralajmerim i qarte qe martesa do te jete nje deshtim total....
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe vetem ai qe eshte iafte te te doje me gjithe te metat e tua,pa pretenduar te te ndryshoje,mund te te jape te gjithe lumturine qe kerkon...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe nqse do rrish ne krah te personit te dashur vetem per te shoqeruar vetmine tende,do perfundosh duke mos dashur te shohesh me...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe miqte e vertete vlejne me shume se cdo sasi parash....
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe miqte e vertete nunerohen me gishta,dhe qe ai qe nuk lufton per te ruajtur miqesine e tyre heret a vone do perfundoje i rrethuar me miqesi te rreme...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe fjalet e thena ne nje moment ne ikje e siper mund te lendojne personin tjeter pergjate gjithe jetes...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe cdokush mund te kerkoje falje,por mund te falin vetem ata qe kane nje shpirt te madh...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe nqs ke lenduar rende nje mik/e,ka shume mundesi qe shoqeria te mos jete me kurre e njejte...
Me kalimin e kohes...
...do kuptosh qe cdo eksperience e jetuar me cdo person eshte e paperseritshme...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe ai qe turperon ose perbuz nje qenie humane,heret a vone do te vuaje te njejtat turperime dhe perbuzje por te shumefishuara...
Me kalimin e kohes ...
...do te mesosh te ndertosh gjithcka mbi te sotmen,pasi e nesermja eshte shume e pasigurt per te bere plane...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe t'i sforcosh gjerat qe te ndodhin do te beje qe ne fund te mos jene sic i prisje...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe ne te vertete me e mire nuk ishte e ardhmja,por momenti qe po jetoje ne ato caste...
Me kalimin e kohes...
...do te kuptosh qe te tentosh te falesh apo te kerkosh falje,te thuash qe dashuron,te thuash qe te ka marre malli,te thuash qe ke nevoje,te thuash qe do te behesh mik/e....
para nje varri...
...nuk vlen me....
Dhe kujto keto fjale:
"Njeriu plaket shume shpejt dhe mencurohet shume vone"
...Tamam atehere kur:
"NUK KA ME KOHE
shume domethenese
Tue 8 Mar 2011 - 14:45
ouuuuuuuuu si me le kjo larte pa tekst mua?
po e kalimin e kohes mesona edeh me kete larte se si i ben gjerat po edhe pse i ben te bukura i ben jam adhurues i postimeve te saj.....
po e kalimin e kohes mesona edeh me kete larte se si i ben gjerat po edhe pse i ben te bukura i ben jam adhurues i postimeve te saj.....
Fri 13 May 2011 - 14:18
Me kalimin e kohes gjithcka zbehet e kalon po me kalimin e kohes edhe gjithcka del ne shesh e e verteton.....
- VizitorVizitor
Sun 15 May 2011 - 15:00
Kupton qe njeru plaket shume shpejt e meson shume ngadal, e ndoshta e kupton ateher kur nuk ka kohe me !..
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi