Elbasan, pranga 34-vjeçarit, përdhunoi mbesën
Mon 30 Sep 2013 - 21:51
Policia e Elbasanit ka arrestuar një 34-vjeçar, pasi akuzohet se ka përdhunuar mbesën.
Sipas policisë në pranga ka rënë 34-vjeçari, Eno Eshi. Ky i fundit dyshohet të ketë abuzuar seksualisht me mbesën e tij të mitur, përkatësisht vajzën e motrës, 13-vjeçaren K.Ll.
Ngjarja është zbuluar nga denoncimi i familjarëve të të miturës, 13-vjecares K.Ll
Vajza aktualisht është dërguar për ekzaminim si dhe po trajtohet nga një psikolog për shkak të gjendjes së rënduar psikologjike.
Policia bën me dije se ngjarja ka ndodhur më 21 shtator në fshatin Bujqëz, të Elbasanit.
/Shekulli Online/ E.L/
Sipas policisë në pranga ka rënë 34-vjeçari, Eno Eshi. Ky i fundit dyshohet të ketë abuzuar seksualisht me mbesën e tij të mitur, përkatësisht vajzën e motrës, 13-vjeçaren K.Ll.
Ngjarja është zbuluar nga denoncimi i familjarëve të të miturës, 13-vjecares K.Ll
Vajza aktualisht është dërguar për ekzaminim si dhe po trajtohet nga një psikolog për shkak të gjendjes së rënduar psikologjike.
Policia bën me dije se ngjarja ka ndodhur më 21 shtator në fshatin Bujqëz, të Elbasanit.
/Shekulli Online/ E.L/
Re: Elbasan, pranga 34-vjeçarit, përdhunoi mbesën
Mon 30 Sep 2013 - 22:31
Nuk besoj 34 vjecari të ket qen ne gjendje te rregullt psiqike,sepse një njeri mentalisht i shëndosh nuk mund ta bëjë një gjë të tillë e aq më pak me fëmijën e motrës.....!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi