Kështjella më e madhe në botë e ndërtuar vetëm me rërë
Mon 25 Nov 2013 - 23:31
Plazhi mbetet një nga destinacionet kryesore të turistëve, ndërsa argëtimi më i madh për fëmijët është ndërtimi i kështjellave të rërës. Por ky është një hobi që e kanë edhe njerëzit e rritur pasi një person në Shtete e Bashkuara të Amerikës ka krijuar kështjellën më të madhe në botë me rërë.
Ed Jarrett e ka quajtur kryeveprën e tij kalaja “Sandy” e marrë nga uragani Sandy i cili shkaktoi vdekjen e 43 personave një vit më parë. Kështjella ka një lartësi prej 11,63 metrash dhe është ndërtuar në plazhin Point Pleasant pranë Nju Jork.
Më poshtë po ju sjellim dy video ku tregohet e gjithë puna që u bë për ndërtimin enjë kështjelle kaq fantastike, ndërsa nismës ju bashkuan edhe vullnetarë.tetovasot
Ed Jarrett e ka quajtur kryeveprën e tij kalaja “Sandy” e marrë nga uragani Sandy i cili shkaktoi vdekjen e 43 personave një vit më parë. Kështjella ka një lartësi prej 11,63 metrash dhe është ndërtuar në plazhin Point Pleasant pranë Nju Jork.
Më poshtë po ju sjellim dy video ku tregohet e gjithë puna që u bë për ndërtimin enjë kështjelle kaq fantastike, ndërsa nismës ju bashkuan edhe vullnetarë.tetovasot
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi