“Zot me beko me një fëmijë me sindromën Down”
Wed 27 Nov 2013 - 22:12
“Gjithmonë mendoj, a do më bekojë Zoti me një fëmijë me sindormin ‘Down’?”. Kështu është shprehur ylli i muzikës, Nicole Scherzeniger, e cila ka shtuar se nëse nuk lind fëmijë me këtë sindromë, ajo ndoshta do ta adaptojë.
“Jemi duke tentuar të japim mesazhin se nuk ka rëndësi se sa ndryshe je, nëse nuk ke mundësi ose si pëlqej ta quaj unë ke mundësi të veçanta, çdokush meriton të ketë trajtim të barabartë”, është shprehur këngëtarja, e cila është ambasadore globale e “Special Olympics”.
35-vjeçarja është bërë ambasadore e kësaj organizate, pasi ajo është rritur me një person që ka sindromën “Down”. E ajo është tezja e saj.
“Ajo është shumë pozitive, ajo më inspiron mua”, është shprehur Nicole për tezen e saj, 33-vjeçaren Keziah Fredrick.
/Shekulli Online/ E.L./
“Jemi duke tentuar të japim mesazhin se nuk ka rëndësi se sa ndryshe je, nëse nuk ke mundësi ose si pëlqej ta quaj unë ke mundësi të veçanta, çdokush meriton të ketë trajtim të barabartë”, është shprehur këngëtarja, e cila është ambasadore globale e “Special Olympics”.
35-vjeçarja është bërë ambasadore e kësaj organizate, pasi ajo është rritur me një person që ka sindromën “Down”. E ajo është tezja e saj.
“Ajo është shumë pozitive, ajo më inspiron mua”, është shprehur Nicole për tezen e saj, 33-vjeçaren Keziah Fredrick.
/Shekulli Online/ E.L./
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: “Zot me beko me një fëmijë me sindromën Down”
Thu 28 Nov 2013 - 0:47
Zot na ruaj mend
- Rea Beko: E adhuroj Gaddafi-n
- Vogëlushja me sindromën e rrallë braktiset edhe nga prindërit
- 25 vjecarja me sindromen e femijes se perjetshme: Do te mbetet pergjithmone 12 vjec
- "Të jesh fëmijë dhe të lindësh fëmijë", historia e një 14-vjeçareje indiane
- Dy prinder rrisin edhe 10 femije, ndersa 10 femije nuk mbajne dot dy prinder.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi