Kalendari provokues
Fri 29 Nov 2013 - 21:27
Ky nuk është një kalendar i zakonshëm. Një firmë arkivolesh ka punësuar disa modele për të realizuar një kalendar marketingu për vitin 2014.Këtë gjë ka bërë një firmë nga Polonia dhe ju mund ta blini këtë kalendar për 35 euro. Kështu muri juaj do të marrë një tjetër pamje!Strategjia kontraversale ka rezultuar e suksesshme pasi kompania tani shet 11 mijë arkivola në muaj.Por kisha katolike në këtë vend ka reaguar duke thënë se “Lindner” duhet të respektojë më shumë vdekjen e njeriut dhe të mos e miksojë atë me seksin. Pavarësisht kësaj firma ka publikuar kalendarin e pestë me këtë stil provokues.
“Djali im kishte këtë ide, për të krijuar diçka gjysmë serioze, me ngjyra, të bukur, ku vajzat e bukura polake pozojnë krah arkivolit”, shprehet pronari i kompanisë Zbigniew Lindner.
“Ne duam që arkivoli të mos shihet si një objekt i frikshëm – është një orendi, në fund të fundit ne do flemë aty. Nuk është një simbol i besimit fetar. Është një produkt.”
“Djali im kishte këtë ide, për të krijuar diçka gjysmë serioze, me ngjyra, të bukur, ku vajzat e bukura polake pozojnë krah arkivolit”, shprehet pronari i kompanisë Zbigniew Lindner.
“Ne duam që arkivoli të mos shihet si një objekt i frikshëm – është një orendi, në fund të fundit ne do flemë aty. Nuk është një simbol i besimit fetar. Është një produkt.”
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Kalendari provokues
Fri 29 Nov 2013 - 21:44
tregon se e duan sexsin deri ne vdekje
o zot sa te mire qe qenkan
o zot sa te mire qe qenkan