Tiranë, maskohen si Babagjyshë grabisin me armë dyqanin në TEG
Tue 24 Dec 2013 - 18:36
Tirane-Disa persona të maskuar me veshjen festive të Babagjyshit të Vitit të Ri grabitën një argjendari në një qendër tregtare në Tiranë.
Argjendaria e grabitur ndodhet në qendrën tregtar “TEG” në Lundër. Mësohet se grupi i personave duke përfituar nga veshja festive kanë hyrë të armatosur pa u vënë re nga siguria dhe më pas kanë goditur objektivin e tyre.
Ata kanë mbajtur për disa minuta peng punonjësit e argjendarisë, ndërkohë që menjëherë pas grabitjes janë larguar nga vendi i ngjarjes duke shfrytëzuar maskimin.
Forca të shumta të policisë kanë mbërritur në qendrën tregtare dhe kanë nisur menjëherë hetimet. Fillimisht po pyetën dëshmitarët okularë dhe po vëzhgohen kamerat e sigurisë për të siguruar të dhëna që do të conin në identifikimin dhe më pas kapjen e autorëve.
Top Channel
Argjendaria e grabitur ndodhet në qendrën tregtar “TEG” në Lundër. Mësohet se grupi i personave duke përfituar nga veshja festive kanë hyrë të armatosur pa u vënë re nga siguria dhe më pas kanë goditur objektivin e tyre.
Ata kanë mbajtur për disa minuta peng punonjësit e argjendarisë, ndërkohë që menjëherë pas grabitjes janë larguar nga vendi i ngjarjes duke shfrytëzuar maskimin.
Forca të shumta të policisë kanë mbërritur në qendrën tregtare dhe kanë nisur menjëherë hetimet. Fillimisht po pyetën dëshmitarët okularë dhe po vëzhgohen kamerat e sigurisë për të siguruar të dhëna që do të conin në identifikimin dhe më pas kapjen e autorëve.
Top Channel
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Tiranë, maskohen si Babagjyshë grabisin me armë dyqanin në TEG
Sat 28 Dec 2013 - 18:40
Tirane, Prizren, tjeter?!
Po mire, keta kriminelat nuk kane te dhena?!
Nga jane, nga Turqia, nga Greqia, nga Italia, nga Rusia, nga Serbia, nga Arabia, nga mbi 96% i myslimaneve?!
Nga jane?!
Se perdite nga nje poshtersi ndodh ne Atdhe, kush pergjigjet?!
Po mire, keta kriminelat nuk kane te dhena?!
Nga jane, nga Turqia, nga Greqia, nga Italia, nga Rusia, nga Serbia, nga Arabia, nga mbi 96% i myslimaneve?!
Nga jane?!
Se perdite nga nje poshtersi ndodh ne Atdhe, kush pergjigjet?!
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Tiranë, maskohen si Babagjyshë grabisin me armë dyqanin në TEG
Sat 28 Dec 2013 - 18:55
i ka kriza keto gjera
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi