43-vjeçari që jeton me 5 gra dhe 24 fëmijë
Fri 27 Dec 2013 - 19:35
SHBA-Në shumicën e vendeve perëndimore poligamia është e ndaluar, por ka edhe shtete, si Utah-u në SHBA, ku së fundi ligji që ndalonte poligaminë u shpall antikushtetues. Duke përfituar nga kjo gjë, familja e Brady Williams-it, tashmë jeton e lirë.43-vjeçari Williams, një menaxher projekti në industrinë, është kthyer në yllin e një “reality show” në TLC, për shkak të historisë së tij të veçantë.
Williams ka pesë gra në haremin e tij dhe 24 fëmijë, të gjithë nga 2 deri 20 vjeç. Ai është një nga 15 mijë poligamët perëndimorë, të cilët janë të martuar disa herë, dhe të gjitha gratë i mbajnë në të njëjtën shtëpi. Bashkëshorti i pesë grave ka publikuar disa foto me gratë e tij në “Twitter”, ku shfaqet tepër i qeshur dhe i lumtur.
/Shekulli Online/ E.B./
Williams ka pesë gra në haremin e tij dhe 24 fëmijë, të gjithë nga 2 deri 20 vjeç. Ai është një nga 15 mijë poligamët perëndimorë, të cilët janë të martuar disa herë, dhe të gjitha gratë i mbajnë në të njëjtën shtëpi. Bashkëshorti i pesë grave ka publikuar disa foto me gratë e tij në “Twitter”, ku shfaqet tepër i qeshur dhe i lumtur.
/Shekulli Online/ E.B./
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: 43-vjeçari që jeton me 5 gra dhe 24 fëmijë
Fri 27 Dec 2013 - 19:44
...ky lajm eshte per t'u vetevrare beqaret!
Fri 27 Dec 2013 - 19:54
Luan_Valikardi shkruajti:...ky lajm eshte per t'u vetevrare beqaret!
Si ma shton humorin ti apo jo qe vdeksha une bre
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Fri 27 Dec 2013 - 20:00
AnGeLiC shkruajti:Luan_Valikardi shkruajti:...ky lajm eshte per t'u vetevrare beqaret!
Si ma shton humorin ti apo jo qe vdeksha une bre
Mos vdis
se pres
te martohemi
ne mengjes...
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Sat 28 Dec 2013 - 8:15
E kam oa dhe une kete shoun e ketije.
Ka marre dy rraca grash sepse tre najtas jane dy motra dhe njera goce xhajes se ketyre.
Dy tjerat jane serisht dy motra tjera
Kalamojt I bie me qene te gjithe edhe vellezer e motra edhe kusherinj te pare????
Ka marre dy rraca grash sepse tre najtas jane dy motra dhe njera goce xhajes se ketyre.
Dy tjerat jane serisht dy motra tjera
Kalamojt I bie me qene te gjithe edhe vellezer e motra edhe kusherinj te pare????
- Indiani jeton i lumtur me 39 gra, 86 fëmijë dhe 35 nipër e mbesa
- Raporti i UNICEF: 1 në 5 fëmijë në Shqipëri jeton në varfëri
- 22 vjeçari ka 12 vite që jeton vetëm me ujë
- Varfëria: Dy fëmijë zihen me thika për bakrin, 11 vjecari po lufton me vdekjen
- "Të jesh fëmijë dhe të lindësh fëmijë", historia e një 14-vjeçareje indiane
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi