Zbori i vërtetë para viteve 1990
Tue 7 Jan 2014 - 21:44
Të rinjtë e sotëm duhet ta kenë dëgjuar shpesh shprehjen e famshme ‘të bëj zbor’, por realisht në praktikë nuk e kanë provuar se çfarë është zbori në të vërtetë.
Për të gjithë ata që kanë lindur pas viteve 1990 që janë në dijeni që prindërit e kanë kryer zborin, ne ju sjellim disa foto për t’ju treguar sesi bëhej zbori.
Të rinj e të reja, gra e burra mësonin të përdornin armët luftarake dhe përgatiteshin gati për luftë, nëse do të kishte të tillë. Sapo nisje vitin e tretë dhe të katërt të shkollës së mesme, 1 muaj ishte i detyruar të bëje zbor. Kjo vijonte dhe në shkollën e lartë, dhe ishte me detyrim. shekulli
Për të gjithë ata që kanë lindur pas viteve 1990 që janë në dijeni që prindërit e kanë kryer zborin, ne ju sjellim disa foto për t’ju treguar sesi bëhej zbori.
Të rinj e të reja, gra e burra mësonin të përdornin armët luftarake dhe përgatiteshin gati për luftë, nëse do të kishte të tillë. Sapo nisje vitin e tretë dhe të katërt të shkollës së mesme, 1 muaj ishte i detyruar të bëje zbor. Kjo vijonte dhe në shkollën e lartë, dhe ishte me detyrim. shekulli
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Zbori i vërtetë para viteve 1990
Tue 7 Jan 2014 - 22:48
sidomos neper eto trasete
apo bunkeret
apo bunkeret
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Wed 8 Jan 2014 - 16:30
...e, po sote e mesojne zborin nepermjet edukates seksuale!!!
Perparon me b*the, koka jone!...
Perparon me b*the, koka jone!...
Wed 8 Jan 2014 - 21:51
Alex_A shkruajti:Zboristet tona
Angelic ke bo zbor ti?
Jo,skisha mbushur moshen akoma por beri mami im... Mbaj mend qe mblidheshin grate e burrat neper zetore mbrapa ne karrocen e zetorit e shkonin neper koperativa punonin tokat per Enver Hoxhen atehere,une merrja nje fete te madhe buke qe ma pergatiste gjyshja ne fshat me kos e sheqer dhe dilja rrija anes rruges i vezhgoja njerin me kazme tjetren me lopate apo me gjemb per te pastruar stallat hde tek tuk ndonje teta apo xhaxhi qe me pyeste ate pyetjen e zakonshme e te merzitshme : A mbesa e Letes (gjyshja ime) kjo! Po do e marrim per nuse ne fshatin tone kete apo ste pelqen fshati ty moj? Une skuptoja gje por gjyshja bente pazaret pastaj per djalin me te mire te fshatit
- Cili është më i mirë: humori i këtyre viteve apo ai para viteve '90?`
- Ja si ka qene pashaporta Shqiptare para viteve 80
- si mendoni ju per ndarjen pas 10 viteve martese mund te fillojn problemet pas 10 viteve apo kan vazh
- Berisha: Pas Pavarësisë, viti 1990 më përcaktuesi për shqiptarët
- Pse Serbia ende i fsheh helmimet e vitit 1990 në Kosovë?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi