Shkencëtarët konfirmojnë: Gjokset janë të bukur pa sytjena!
Fri 7 Feb 2014 - 0:49
Sutjenat nuk janë më të dëshirueshme, edhe në qoftë se ju keni gjoksin e madh. Gjithnjë e më shumë yje që ecin poshtë qilimt të kuq pa të brendshme, sidomos pa të sipërme. Edhe pse ajo ndonjëherë kalon kufirin e shijes të mirë, shkencëtarët pajtohen se suyjenat nuk janë aq të mira për shëndetin e grave.Edhe pse ju keni mësuar nënat që duhet veshur sutjenat sepse është e nevojshme për të mbajtur formën e bukur të gjirit dhe të jetë shpinë drejte, ajo nuk është me të vërtetë . Një grup shkencëtarësh nga Universiteti franceze Besankona 15 vjet që merren me studimin e pikat e forta të sutjenave në drejtim të shëndetit, dhe nuk gjeti asgjë.
Asgjë! Pra nuk na duhen!
Gjërat thonë se është krejtësisht e kundërta e asaj që ne kemi mësuar gjeneratat e mëparshme. Shkencëtarët gjetën se mbajtja e sutjenave të vërtetë forcon muskujt e gjoksit, që do të thotë se gjirët tuaja do të mbeten të shtrënguar për një kohë.Profesori i cili udhëhoqi studimin pohon se gratë që nuk veshin sytjena gjirët e tyre i mbajnë në formë, dhe gjithashtu parandalojnë dhimbjet prapa.
“Grave ende nuk ju pëlqen kjo ide. Më të rehatshme kur ata veshin sytjenat . Çfarë është më e mirë në rast se nuk i veshim gjoksi fryhet dhe do të jetë më i shtrirë , dhe cilësia e lëkurës do të përmirësohet.pikpresje.
Asgjë! Pra nuk na duhen!
Gjërat thonë se është krejtësisht e kundërta e asaj që ne kemi mësuar gjeneratat e mëparshme. Shkencëtarët gjetën se mbajtja e sutjenave të vërtetë forcon muskujt e gjoksit, që do të thotë se gjirët tuaja do të mbeten të shtrënguar për një kohë.Profesori i cili udhëhoqi studimin pohon se gratë që nuk veshin sytjena gjirët e tyre i mbajnë në formë, dhe gjithashtu parandalojnë dhimbjet prapa.
“Grave ende nuk ju pëlqen kjo ide. Më të rehatshme kur ata veshin sytjenat . Çfarë është më e mirë në rast se nuk i veshim gjoksi fryhet dhe do të jetë më i shtrirë , dhe cilësia e lëkurës do të përmirësohet.pikpresje.
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Shkencëtarët konfirmojnë: Gjokset janë të bukur pa sytjena!
Fri 7 Feb 2014 - 4:39
Na late pa gjume .ha ha ha .
- Pse femrat janë të lumtura me meshkuj më pak të bukur?
- Zbuloni Cilët Janë Çiftet Më Të Bukur Të Serialeve Televizive
- Njerëzit e bukur janë egoistë dhe partnerë të këqij jetësorë
- U shpall luftë të gjithë paparacëve, tashmë pozon vetë pa sytjena
- Shkencëtarët konfirmojnë: Kemi zbuluar “Grimcën e Perëndisë”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi