Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 40
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

E bija e Timoshenkos, falenderon shqiptarët për mposhtjen e diktatorit dhe lirinë e nënës Empty E bija e Timoshenkos, falenderon shqiptarët për mposhtjen e diktatorit dhe lirinë e nënës

Sun 23 Feb 2014 - 20:47
Nëna ime po trajtohej keq, si shqiptarët në burgjet serbe..Bota, komuniteti ndërkombëtar duhet t’i thonë stop regjimeve diktatoriale, siç pati sukses në Kosovë…” , ka deklaruar sot Eugenija Timoshenko për agjencinë informative “Presheva Jonë”.

Eugenia, vajza e Yulia Timoshenkos falemnderon rininë, studentët dhe mbarë qytetarët heroik për pjesëmarrje n protesta në Kiev kudër diktatorit pro-rus Yaunkovich, ku në protesta morën pjesë edhe shqiptarë të Ukrainës. Po ashtu ajo ka falemenderuar angazhimin e shqiptarëve për lirimin e nënës së saj…

Evgenia Timoshenko: Nëna ime, vuajti si shqiptarët në burgjet e Serbisë.

E bija e ish-kryeministres së Ukrainës, Evgeniya Timoshenkos në vazhdim për “Presheva Jonë” ka pohuar se “Nëna ime ishte viktimë e hakmarrjes politik e regjimit të ish-presidnetit presidentit Janukovic, ndërkohë i bën apel komunitetit ndërkombëtar të ndërhyjë për të marrë masa ndaj diktatorit të fundit të Evropës në Ukrainë i cili sajoi dhjetar viktima në protestat e fundit...

E bija e ish-kryeministres së Ukrainës, Timoshenko po ashtu ka denoncuar dhunën e ushtruar ndaj nënës së saj në burg.

Gjykata Supreme e Ukrainës ka refuzuar apelin e ish-kryeministres Julia Timoshenko kundër dënimit shtatëvjeçar me burg nën akuzat për shpërdorim të detyrës zyrtare. Timoshenko është ne burg që nga dënimi i saj në tetorin e vitit 2011.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi