Sirianët i presin dorën ‘rebelit’! (Kujdes, pamje të rënda)
Sat 1 Mar 2014 - 17:21
Sirianët kanë vendosur ta publikojnë ‘’aktin heroik” në rrjetin social “Twitter”
Një forcë ekstremiste siriane e ashtuquajtur ISIS, ka vendosur me gjakftohtësi maksimale dhe vigjilencë të plotë, t’i presë dorën një burri. Mirëpo përtej këtij akti makabër, si pa të keq këta të fundit kanë vendosur ta publikojnë ‘’aktin heroik” në rrjetin social “Twitter”.
Më këtë veprim ata na përçojnë një mesazh që na bind fuqishëm, ashtu sikundërse na shokon e tmerron pamasë : Janë më katil se sa mund të mendojmë apo parashikomë ne....Ndër të tjera mësohet se, burrit që iu pre dora në këtë mënyrë ka qenë në kundërshtim të plotë me ligjin sirian.
/Shekulli Online/S.H./
Një forcë ekstremiste siriane e ashtuquajtur ISIS, ka vendosur me gjakftohtësi maksimale dhe vigjilencë të plotë, t’i presë dorën një burri. Mirëpo përtej këtij akti makabër, si pa të keq këta të fundit kanë vendosur ta publikojnë ‘’aktin heroik” në rrjetin social “Twitter”.
Më këtë veprim ata na përçojnë një mesazh që na bind fuqishëm, ashtu sikundërse na shokon e tmerron pamasë : Janë më katil se sa mund të mendojmë apo parashikomë ne....Ndër të tjera mësohet se, burrit që iu pre dora në këtë mënyrë ka qenë në kundërshtim të plotë me ligjin sirian.
/Shekulli Online/S.H./
- “Shqiptarë, mos luftoni jashtë tokës suaj” (Kujdes imazhe të rënda)
- Cigarja përpara ekzekutimit (KUJDES! PAMJE TE RENDA)
- Afganistan, fëmijët përgatiten për luftë “si të qëllojnë me armë e t’i presin kokën armikut”, kujdes
- E dashura i ngul dhëmbët policit, i këput mjekrën (Pamje të rënda)
- Videoja horror e masakrës në Kenia - KUJDES IMAZHE TË RËNDA
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi