Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Ju pëlqen një mashkull i martuar, është mirë ta shmangni Empty Ju pëlqen një mashkull i martuar, është mirë ta shmangni

Thu 5 Jun 2014 - 14:40
  • Ja cilat janë disa nga arsyet që nuk duhet t’ia hidhni sytë një mashkulli të martuar

Ju pëlqen një mashkull i martuar, është mirë ta shmangni Marital-infidelity-20701349-670x280
Nëse ju pëlqeni një mashkull të martuar, kjo gjë mund të bëhet problem serioz, por nëse është fjala për shefin apo kolegun tuaj, mund të humbisni edhe punën. Është e krejt normale që t’ju pëlqejë një mashkull, por kur ky mashkull është i martuar, është më mirë të mos filloni lidhje dashurie.

Mos i ekzagjeroni gjërat

Mos lejoni që kjo gjë të shndërrohet në tregim si për Romeon e Xhulietën, domethënë në dashuri të ndaluar.

Mos u besoni arsyetimeve dhe gënjeshtrave të tij

Mashkulli i martuar do të përpiqet t’ju bjerë në “qafë”, gjithsesi me pretekstin që është i palumtur me bashkëshorten dhe që shkurorëzimi është i pashmangshëm, ndërsa nga ana tjetër me bashkëshorten dhe fëmijët e tij ka marrëdhënie krejtësisht të harmonishme.

Ndërprisni këtë problem që në fillim

Nëse fillon të ketë kërkesa të dyshimta, ju fton në takim pas punës, apo fillon t’ju bëjë komplimente etj. do të ishte mirë do të bënit indiferenten dhe gjithmonë t’i ktheni përgjigje negative.

Mos i idealizoni

Ai nuk është as më i keq as më i mirë se meshkujt e tjerë, por është i paarritshëm.

Jini e sinqertë ndaj vetes

Lidhja me mashkullin e martuar mund t’ju shkaktojë vetëm probleme edhe juve, edhe familjes së tij. Është gjëja më e mirë të ndaleni pak, të mendoni mirë dhe t’i numëroni arsyet përse nuk do të duhej të hynit në një lidhje të tillë.

/Shekulli Online/ E.L./
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi