Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Zhaku
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 475
<b>Hobi</b> Hobi : teknollogji
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : tirana
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/04/2011

Te lodhur te rraskapitur  a do kishit kurajo te vizitonit  forumin ku jemi... Empty Te lodhur te rraskapitur a do kishit kurajo te vizitonit forumin ku jemi...

Wed 13 Apr 2011 - 18:16
Te lodhur te rraskapitur  a do kishit kurajo te vizitonit  forumin ku jemi... 135196
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Te lodhur te rraskapitur  a do kishit kurajo te vizitonit  forumin ku jemi... Empty Re: Te lodhur te rraskapitur a do kishit kurajo te vizitonit forumin ku jemi...

Wed 13 Apr 2011 - 18:20
mendoj se forumi esht nje nga menyrat me te mire per tu clodhur e harruar trurin e fiziken nga e perditshmja pasi trajtohen tema te shumta qe na interesojne,bejme shoqeri humor e argetim me persona te panjohur te cilet ta heqin pak trurin nga rutina e perditshme,une keshtu e shikoj nga ana ime.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Te lodhur te rraskapitur  a do kishit kurajo te vizitonit  forumin ku jemi... Empty Re: Te lodhur te rraskapitur a do kishit kurajo te vizitonit forumin ku jemi...

Wed 13 Apr 2011 - 18:42
pikerisht per kete futem ketu se jam kaq e lodhur edhe ketu clodhem
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Sat 13 Oct 2012 - 8:27
ne forum hy kur kam kohe te lire ....por dhe ma shume dihet kur jam e lodhur dhe e merzitun hy dhe mes miqesis qe kena formu bajme gallate japim menime te nryshme dhe koha kalon pa e kuptu deri sa thu sa ore jam ne forum? no smoking
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Sat 13 Oct 2012 - 14:58
Per mua eshte c'lodhje forumi,kshu jam ndjere e ne forume te tjera qe kam marr pjese,se them kete me idene se eshte forumi im e c'fare do them ndryshe!!!
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi