- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Vendi ku tradhëtohet më shumë
Sun 24 Apr 2011 - 1:21
Italia është vendi ku tradhëtitë më të shumta nuk ndodhin në krevat, por në zyrë.
Sipas një kërkimi të një shoqate avokatësh italiane, 60% e tradhëtive bashkëshortore ndodhin në vendin e punës. Gjithmonë e më shumë, mes kolegëve vendosen lidhje dashurie të cilat zgjasin edhe për vite me radhë duke bërë kështu që “jobesnikët” të jetojnë edhe jetë paralele.
Nga statistikat del se Milano është qyteti në të cilin konsumohen pjesa më e madhe e tradhëtive, i ndjekur nga kryeqyteti, Roma.
Sipas një kërkimi të një shoqate avokatësh italiane, 60% e tradhëtive bashkëshortore ndodhin në vendin e punës. Gjithmonë e më shumë, mes kolegëve vendosen lidhje dashurie të cilat zgjasin edhe për vite me radhë duke bërë kështu që “jobesnikët” të jetojnë edhe jetë paralele.
Nga statistikat del se Milano është qyteti në të cilin konsumohen pjesa më e madhe e tradhëtive, i ndjekur nga kryeqyteti, Roma.
- VizitorVizitor
Re: Vendi ku tradhëtohet më shumë
Wed 27 Apr 2011 - 12:03
aaaaaaaaaaaa edhe Greqia svete mbrapa jo per tradhetime ,,,,,,,,,,,,,naaaaaaaaaaasa te duash
- Ja cili është qyteti ku tradhëtohet më shumë!
- Një histori shumë prekëse dhe shumë domethënëse...
- Cfar mendoni per femrat qe martohen me burra shume shume me te vjeter se vetja?
- Ju jeni shumë seksi për…Arabinë Saudite! Ndalohen tre meshkuj pasi janë “shumë të pashëm”
- Është shumë, shumë i varfër, por një personalitet i mrekullueshëm dhe madhështor!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi