Si të silleni më Njerzitë që nuk ju duan.!
+14
Miikaaa
Rrushjaa
Valbona
Marin
Gjilanasi
Tironci
Mile kastrati
shaban cakoli
Shqiptare
Alkimisti
Calypso
Zhaku
Kushtrimi4
Anabel
18 posters
Faqja 1 e 2 • 1, 2
- VizitorVizitor
Si te sillemi me njerezit qe nuk na duan!
Fri 20 May 2011 - 23:08
Me të vërtetë: “Është e pamundur të jeni Diell për të gjithë”. Është e pamundur t’i pëlqeni të gjithë njerëzve. Është e pamundur që të jeni pandërprerë simpatik ndaj të gjithë njerëzve. E vërtetë është se mundohemi të jemi të këndshëm dhe të sillemi mirë me të gjithë njerëzit, dhe për këtë shkak dhe shpesh i durojmë pasojat. E vërtetë është po ashtu se mirësjellja dhe këndshmëria e juaj mund të zbutë shumë gjëra mirëpo vërtet, a vlen që për shkak të kësaj të sillemi të këndshëm madje deri në hipokrizi?
Nga jashtë çdo gjë kalon në pamjen e butë dhe të këndshme përderisa në brendesi njeriu mezi përmbahet të mos shpërthejë. Kujdes nga personat që se tepërmi janë paqësorë dhe të këndshëm me të gjithë, ngaqe agresiviteti i tyre, aq më shumë që e shtrydhin në brendesi, bëhet gjithnjë e më i rezikshëm. Ndonjëherë është më mirë të keni armiq të sinqertë se të keni miq të dobët. Në vazhdim ju japim disa arsye që vetes t’i krijoni së paku ndonjë armik aty këtu.
1. Mos lejoni t’ju mashtrojnë,
Për të krijuar armikun e dëshiruar, duhet vazhdimisht t’i kërkoni të drejtat tuaja. Nëse nuk rebeloheni atëherë kur në pazar ju japin molla të kalbura, një gjë e tillë do t’ju ndodh shpesh. Porsa i tregoni dhëmbët, njerëzit do të fillojnë t’ju kuptojnë.
2. Kanalizoni agresivitetin tuaj
Armiqtë janë të duhur sikurse që i duhet thesi boksierit për ta ushtruar teknikën e vet dhe për ta mbajtur vitalitetin. Në vend se t’i shkundni anëtarët e familjes dhe miqtë që s’kan bërë asnjefarë mëkati ndaj jush, shfryhuni në armiqtë tuaj.
3. Vendosni kufijt tuaj
Nëse pranoni se keni armiq, me këtë tregoni se keni vlera dhe principe. Sa më shumë pakënaqësi kapërdini, të tjerët aq më shumë nga ju do të presin që të kapërdini. Ai që është mjaft i guximshëm të ketë armiq, shkakton ndjenjë respekti dhe tërheq vëmendjen tek të tjerët. Pas kësaj nuk do t’ju therrasin çdo herë kur kanë nevojë për ndihmën tuaj. Me juve do të sillen me më shumë respekt.
4. Shmanguni nga shpërthimet e menjëhershme emocionale
Më shumë vlen të keni një armik të vërtetë se një mik qe genjen. Kur me dikë jeni vazhdimisht të këndshëm, një ditë dashur e padashur do të duhet të ndaleni dhe të shpërtheni. Sa më shumë që e shtrydhni armiqësinë tuaj, kur të ndodh ai eksplozion, atëherë do të jetë në formë të shpërthimit shumë të fuqishëm. Dhe kur një gjë e tillë ndodh, asgjë më nuk mund të përmirsohet.
5. Kurseni kohën
Miqtë qe genjejne vjedhin kohën. Kjo është një arsye më shumë që nga ata të krijoni armiq. Pas asaj më, nuk do t’ju lodhin me probleme që juve as që ju interesojnë, me ftesa nëpër mbremje që juve nuk ju shkohet. Sa më pak kohë që kaloni me ata, aq më shumë kohë do të keni për veten tuaj dhe për atë që vërtet dëshironi të kujdeseni.
6. Mësoni diçka për veten tuaj
Aristofani njëherë ka thënë: - Njerëzit e mençur mësojnë shumë nga armiqtë. Vështroni me vëmendje armiqtë tuaj. Ata janë të parët që i vërejnë gabimet tuaja. Kështu do të jeni në gjendje që në kohë t’i korigjoni ato gabime dhe ta kurseni veten nga kritikat e panevojshme. Nga ana tjetër, armiqtë tuaj zakonisht janë të parët që e mësojnë se çka mund t’ju dëmtoj juve. Nëse kësaj i kushtoni vëmendje, do të mund t’i shmangeni disa situatave të pakëndshme, apo së paku t’i zbustni ato.
7. Jeni gjithnjë në formë
Të kesh armiq, është gjë e mirë. Armiqtë ju kushtëzojnë të jeni dinamik, lucid, të keni reflekse të mira, të keni kujdes se çfare flisni dhe çfare bëni. Kështu fitoni më shumë vetebesim. Fitorja ndaj armikut, sado e vogël qofte, është e mirëseardhur për vetbesimin tuaj.
8. Dashuroni me sinqeritet
Nëse keni vetëm miq të vertete , më shumë ti doni ata. Kur të keni armiq, miqësitë e vërteta do të jenë më të vlefshme për ju. Së paku do të dini se, kur jeni në telashe ku mund të mbështeteni.
9. Le të flitet për ju
Armiqtë shpesh ju bëjnë reklamë të mrekullueshme. Me këtë që flasin keq për ju, ndoshta e shtrembërojnë dukjen tuaj të vërtetë, por që pa vetëdije në të njëjtë
Nga jashtë çdo gjë kalon në pamjen e butë dhe të këndshme përderisa në brendesi njeriu mezi përmbahet të mos shpërthejë. Kujdes nga personat që se tepërmi janë paqësorë dhe të këndshëm me të gjithë, ngaqe agresiviteti i tyre, aq më shumë që e shtrydhin në brendesi, bëhet gjithnjë e më i rezikshëm. Ndonjëherë është më mirë të keni armiq të sinqertë se të keni miq të dobët. Në vazhdim ju japim disa arsye që vetes t’i krijoni së paku ndonjë armik aty këtu.
1. Mos lejoni t’ju mashtrojnë,
Për të krijuar armikun e dëshiruar, duhet vazhdimisht t’i kërkoni të drejtat tuaja. Nëse nuk rebeloheni atëherë kur në pazar ju japin molla të kalbura, një gjë e tillë do t’ju ndodh shpesh. Porsa i tregoni dhëmbët, njerëzit do të fillojnë t’ju kuptojnë.
Armiqtë janë të duhur sikurse që i duhet thesi boksierit për ta ushtruar teknikën e vet dhe për ta mbajtur vitalitetin. Në vend se t’i shkundni anëtarët e familjes dhe miqtë që s’kan bërë asnjefarë mëkati ndaj jush, shfryhuni në armiqtë tuaj.
3. Vendosni kufijt tuaj
Nëse pranoni se keni armiq, me këtë tregoni se keni vlera dhe principe. Sa më shumë pakënaqësi kapërdini, të tjerët aq më shumë nga ju do të presin që të kapërdini. Ai që është mjaft i guximshëm të ketë armiq, shkakton ndjenjë respekti dhe tërheq vëmendjen tek të tjerët. Pas kësaj nuk do t’ju therrasin çdo herë kur kanë nevojë për ndihmën tuaj. Me juve do të sillen me më shumë respekt.
Më shumë vlen të keni një armik të vërtetë se një mik qe genjen. Kur me dikë jeni vazhdimisht të këndshëm, një ditë dashur e padashur do të duhet të ndaleni dhe të shpërtheni. Sa më shumë që e shtrydhni armiqësinë tuaj, kur të ndodh ai eksplozion, atëherë do të jetë në formë të shpërthimit shumë të fuqishëm. Dhe kur një gjë e tillë ndodh, asgjë më nuk mund të përmirsohet.
5. Kurseni kohën
Miqtë qe genjejne vjedhin kohën. Kjo është një arsye më shumë që nga ata të krijoni armiq. Pas asaj më, nuk do t’ju lodhin me probleme që juve as që ju interesojnë, me ftesa nëpër mbremje që juve nuk ju shkohet. Sa më pak kohë që kaloni me ata, aq më shumë kohë do të keni për veten tuaj dhe për atë që vërtet dëshironi të kujdeseni.
Aristofani njëherë ka thënë: - Njerëzit e mençur mësojnë shumë nga armiqtë. Vështroni me vëmendje armiqtë tuaj. Ata janë të parët që i vërejnë gabimet tuaja. Kështu do të jeni në gjendje që në kohë t’i korigjoni ato gabime dhe ta kurseni veten nga kritikat e panevojshme. Nga ana tjetër, armiqtë tuaj zakonisht janë të parët që e mësojnë se çka mund t’ju dëmtoj juve. Nëse kësaj i kushtoni vëmendje, do të mund t’i shmangeni disa situatave të pakëndshme, apo së paku t’i zbustni ato.
Të kesh armiq, është gjë e mirë. Armiqtë ju kushtëzojnë të jeni dinamik, lucid, të keni reflekse të mira, të keni kujdes se çfare flisni dhe çfare bëni. Kështu fitoni më shumë vetebesim. Fitorja ndaj armikut, sado e vogël qofte, është e mirëseardhur për vetbesimin tuaj.
Nëse keni vetëm miq të vertete , më shumë ti doni ata. Kur të keni armiq, miqësitë e vërteta do të jenë më të vlefshme për ju. Së paku do të dini se, kur jeni në telashe ku mund të mbështeteni.
9. Le të flitet për ju
Armiqtë shpesh ju bëjnë reklamë të mrekullueshme. Me këtë që flasin keq për ju, ndoshta e shtrembërojnë dukjen tuaj të vërtetë, por që pa vetëdije në të njëjtë
Re: Si të silleni më Njerzitë që nuk ju duan.!
Fri 20 May 2011 - 23:30
indiferente,thjesht nuk meremi meta se sa rendesi u jep aq me shume i vlere marrin
- VizitorVizitor
Fri 20 May 2011 - 23:32
N'kete rast do preferoj apo do te zbatoja nje distance me te thelluar
- VizitorVizitor
Tue 31 May 2011 - 15:41
Miqtë e rrejshëm ua vjedhin kohën. Kjo është një arsye më shumë që nga ata të krijoni armiq. Pas asaj më nuk do t’ju lodhin me probleme që juve as që ju interesojnë, me ftesa nëpër ndeja që juve nuk ju shkohet. Sa më pak kohë që kaloni me ata, aq më shumë kohë do të keni për veten tuaj dhe për atë që vërtet dëshironi të kujdeseni.
Duhet pajtuar me një të vërtetë: “Është e pamundur të jeni Diell për të gjithë”. Është e pamundur t’i pëlqeni të gjithë njerëzve. Është e pamundur që të jeni pandërprerë simpatik ndaj të gjithë njerëzve. E vërtetë është se mundohemi të jemi të këndshëm dhe të sillemi mirë me të gjithë njerëzit, dhe për këtë shkak dhe shpesh i durojmë pasojat. E vërtetë është po ashtu se mirësjellja dhe këndshmëria e juaj mund të zbutë shumë gjëra mirëpo vërtet a vlen që për shkak të kësaj të sillemi të këndshëm madje deri në hipokrizi? Nga jashtë çdo gjë kalon në pamjen e butë dhe të këndshme përderisa në brendi njeriu mezi përmbahet të mos shpërthejë. Kujdes nga personat që për së tepërmi janë paqësorë dhe të këndshëm me të gjithë, ngase agresiviteti i tyre, aq më shumë që e shtrydhin në brendi, bëhet gjithnjë e më i rrezikshëm. Ndonjëherë është më mirë të keni armiq të sinqertë se të keni miq të dobët. Në vazhdim ju japim dhjetë arsye që vetes t’i krijoni së paku ndonjë armik aty këtu.
1. Mos lejoni t’ju mashtrojnë
Për të krijuar armikun e dëshiruar, duhet vazhdimisht t’i kërkoni të drejtat tuaja. Nëse nuk rebeloheni atëherë kur në shitore ju japin molla të kalbura, një gjë e tillë do t’ju ndodh shpesh. Posa i tregoni dhëmbët, njerëzit do të fillojnë t’ju kuptojnë.
Armiqtë janë të duhur sikurse që i duhet thesi boksierit për ta ushtruar teknikën e vetë të dhe për ta mbajtur vitalitetin. Në vend se t’i shkundni anëtarët e familjes dhe miqtë që s’kanë bërë asfarë mëkati ndaj jush, shfryhuni në armiqtë tuaj.
3. Vendosni kufit tuaj
Nëse pranoni se keni armiq, me këtë tregoni se keni vlera dhe principe. Sa më shumë pakënaqësi kapërdini, të tjerët aq më shumë nga ju do të presin që të kapërdini. Ai që është mjaft i guximshëm të ketë armiq, shkakton ndjenjë respekti dhe tërhjek vëmendjen te të tjerët. Pas kësaj nuk do t’ju thirin çdo herë kur kanë nevojë për ndihmën tuaj. Me juve do të sillen me më shumë respekt.
Më shumë vlen të keni një armik të vërtetë se një mik të rrejshëm. Kur me dikë jeni vazhdimisht të këndshëm, një ditë dashtë e padashtë do të duhet të ndaleni dhe të shpërtheni. Sa më shumë që e shtrydhni armiqësinë tuaj, kur të ndodh ai eksplodim, atëherë do të jetë në formë të shpërthimit shumë të fuqishëm. Dhe kur një gjë e tillë ndodh, asgjë më nuk mund të përmirësohet.
5. Kurseni kohën
Miqtë e rrejshëm ua vjedhin kohën. Kjo është një arsye më shumë që nga ata të krijoni armiq. Pas asaj më nuk do t’ju lodhin me probleme që juve as që ju interesojnë, me ftesa nëpër ndeja që juve nuk ju shkohet. Sa më pak kohë që kaloni me ata, aq më shumë kohë do të keni për veten tuaj dhe për atë që vërtet dëshironi të kujdeseni.
Aristofani njëherë pat thënë: - Njerëzit e mençur mësojnë shumëçka nga armiqtë. Vështroni me vëmendje armiqtë tuaj. Ata janë të parët që i vërejnë gabimet tuaja. Kështu do të jeni në gjendje që në kohë t’i korrigjoni ato gabime dhe ta kurseni veten nga kritikat e panevojshme. Nga ana tjetër, armiqtë tuaj zakonisht janë të parët që e mësojnë se çka mund t’ju dëmtoj juve. Nëse kësaj i kushtoni vëmendje, do të mund t’i shmangeni disa situatave të pakëndshme, apo së paku t’i zbusni ato.
Të kesh armiq, është gjë e mirë për të mbetur në kondicion fizik dhe shpirtëror. Armiqtë ju kushtëzojnë të jeni dinamik, lucid, të keni reflekse të mira, të keni kujdes se çka flitni dhe çka bëni. Kështu fitoni më shumë vetëbesim. Fitorja ndaj armikut, sado e vogël qofte, është e mirëseardhur për vetëbesimin tuaj.
Nëse do të keni vetëm miq të vërtet ndonjëherë, më shumë do t’i duani ata. Kur të keni armiq, miqësitë e vërteta do të jenë më të vlefshme për ju. Së paku do të dini se, kur jeni në telashe ku mund të mbështeteni.
9. Le të flitet për ju
Armiqtë shpesh ju bëjnë reklamë të mrekullueshme. Me këtë që flasin keq për ju ndoshta e shtrembërojnë dukjen tuaj të vërtetë, por që pa vetëdije në të njëjtën kohë tërhjekin vëmendjen në drejtim tuajin. Ndërsa njerëzit, (është në natyrën e njeriut kjo), më tepër vëmendje i kushtojnë “të keqes” se “të mirës”! Prandaj për miqtë tuaj flitni gjithnjë mire, ndërsa për armiqtë tuaj mos flitni fare, që të mos u bëni ndonjë shërbim falas.
Duhet pajtuar me një të vërtetë: “Është e pamundur të jeni Diell për të gjithë”. Është e pamundur t’i pëlqeni të gjithë njerëzve. Është e pamundur që të jeni pandërprerë simpatik ndaj të gjithë njerëzve. E vërtetë është se mundohemi të jemi të këndshëm dhe të sillemi mirë me të gjithë njerëzit, dhe për këtë shkak dhe shpesh i durojmë pasojat. E vërtetë është po ashtu se mirësjellja dhe këndshmëria e juaj mund të zbutë shumë gjëra mirëpo vërtet a vlen që për shkak të kësaj të sillemi të këndshëm madje deri në hipokrizi? Nga jashtë çdo gjë kalon në pamjen e butë dhe të këndshme përderisa në brendi njeriu mezi përmbahet të mos shpërthejë. Kujdes nga personat që për së tepërmi janë paqësorë dhe të këndshëm me të gjithë, ngase agresiviteti i tyre, aq më shumë që e shtrydhin në brendi, bëhet gjithnjë e më i rrezikshëm. Ndonjëherë është më mirë të keni armiq të sinqertë se të keni miq të dobët. Në vazhdim ju japim dhjetë arsye që vetes t’i krijoni së paku ndonjë armik aty këtu.
1. Mos lejoni t’ju mashtrojnë
Për të krijuar armikun e dëshiruar, duhet vazhdimisht t’i kërkoni të drejtat tuaja. Nëse nuk rebeloheni atëherë kur në shitore ju japin molla të kalbura, një gjë e tillë do t’ju ndodh shpesh. Posa i tregoni dhëmbët, njerëzit do të fillojnë t’ju kuptojnë.
Armiqtë janë të duhur sikurse që i duhet thesi boksierit për ta ushtruar teknikën e vetë të dhe për ta mbajtur vitalitetin. Në vend se t’i shkundni anëtarët e familjes dhe miqtë që s’kanë bërë asfarë mëkati ndaj jush, shfryhuni në armiqtë tuaj.
3. Vendosni kufit tuaj
Nëse pranoni se keni armiq, me këtë tregoni se keni vlera dhe principe. Sa më shumë pakënaqësi kapërdini, të tjerët aq më shumë nga ju do të presin që të kapërdini. Ai që është mjaft i guximshëm të ketë armiq, shkakton ndjenjë respekti dhe tërhjek vëmendjen te të tjerët. Pas kësaj nuk do t’ju thirin çdo herë kur kanë nevojë për ndihmën tuaj. Me juve do të sillen me më shumë respekt.
Më shumë vlen të keni një armik të vërtetë se një mik të rrejshëm. Kur me dikë jeni vazhdimisht të këndshëm, një ditë dashtë e padashtë do të duhet të ndaleni dhe të shpërtheni. Sa më shumë që e shtrydhni armiqësinë tuaj, kur të ndodh ai eksplodim, atëherë do të jetë në formë të shpërthimit shumë të fuqishëm. Dhe kur një gjë e tillë ndodh, asgjë më nuk mund të përmirësohet.
5. Kurseni kohën
Aristofani njëherë pat thënë: - Njerëzit e mençur mësojnë shumëçka nga armiqtë. Vështroni me vëmendje armiqtë tuaj. Ata janë të parët që i vërejnë gabimet tuaja. Kështu do të jeni në gjendje që në kohë t’i korrigjoni ato gabime dhe ta kurseni veten nga kritikat e panevojshme. Nga ana tjetër, armiqtë tuaj zakonisht janë të parët që e mësojnë se çka mund t’ju dëmtoj juve. Nëse kësaj i kushtoni vëmendje, do të mund t’i shmangeni disa situatave të pakëndshme, apo së paku t’i zbusni ato.
Të kesh armiq, është gjë e mirë për të mbetur në kondicion fizik dhe shpirtëror. Armiqtë ju kushtëzojnë të jeni dinamik, lucid, të keni reflekse të mira, të keni kujdes se çka flitni dhe çka bëni. Kështu fitoni më shumë vetëbesim. Fitorja ndaj armikut, sado e vogël qofte, është e mirëseardhur për vetëbesimin tuaj.
Nëse do të keni vetëm miq të vërtet ndonjëherë, më shumë do t’i duani ata. Kur të keni armiq, miqësitë e vërteta do të jenë më të vlefshme për ju. Së paku do të dini se, kur jeni në telashe ku mund të mbështeteni.
9. Le të flitet për ju
Armiqtë shpesh ju bëjnë reklamë të mrekullueshme. Me këtë që flasin keq për ju ndoshta e shtrembërojnë dukjen tuaj të vërtetë, por që pa vetëdije në të njëjtën kohë tërhjekin vëmendjen në drejtim tuajin. Ndërsa njerëzit, (është në natyrën e njeriut kjo), më tepër vëmendje i kushtojnë “të keqes” se “të mirës”! Prandaj për miqtë tuaj flitni gjithnjë mire, ndërsa për armiqtë tuaj mos flitni fare, që të mos u bëni ndonjë shërbim falas.
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Tue 31 May 2011 - 17:07
une i rrespektoj dhe ata si makan inat
- VizitorVizitor
Tue 7 Jun 2011 - 19:17
Thjesht i them nje miremengjes edhe asgje me teper.
- ZhakuKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 475
Hobi : teknollogji
Vendndodhja : tirana
Anetaresuar : 09/04/2011
Tue 7 Jun 2011 - 20:20
bjeru ne kok cfar kane ata me shume se ne brir apo kane zbrit nga qelli
- VizitorVizitor
Tue 7 Jun 2011 - 20:21
SI TE SILLEN SILLU
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Tue 7 Jun 2011 - 20:28
a per mu as ftohte as nxehte ....bej sikur nuk i njoh dhe kaq heshtja jeme asht pergjigja drejt tyne dhe kaq
- VizitorVizitor
Tue 7 Jun 2011 - 20:29
Te mos ju vesh shum rendesi, injorimi eshte gjeja me e mir dhe sheruse
- VizitorVizitor
Sat 11 Jun 2011 - 21:42
Mos i fol edhe ata do ndihen shume te ulet si njerez
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Sat 11 Jun 2011 - 21:44
nuk ekzistojne per mu asht e thjesht
- VizitorVizitor
Sat 11 Jun 2011 - 21:54
Jam lodhur sinqerisht duke menduar se si te sillem me njerez te tille.
- AlkimistiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 36
Postime : 3685
Hobi : tegjitha ngapak
Vendndodhja : nenqellin e hapur
Anetaresuar : 02/05/2011
Sun 12 Jun 2011 - 0:19
vetem me sjellje te buta njerzve ju bjen kokes paju sjellur hiq
edhe kjo dhimbje esht shum maemadhe se kjo per ata qe kan trurine paster e vetdije plot
edhe kjo dhimbje esht shum maemadhe se kjo per ata qe kan trurine paster e vetdije plot
- VizitorVizitor
Tue 21 Jun 2011 - 23:01
sillu si te duash ata e kan zemren kaq te jeqe sa sja ndryshon dot
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Wed 2 Jan 2013 - 17:28
Injoroji pra injoroji ata qe s'ju duan dhe mos u'a ver veshin fare se s'te hyjne ne pune hic. Beje njerin vesh shurrdh e njerin sy qorr dhe shiko punen tende! Ke per te shkuar dhe arritur akoma me teper perpara nese s'e can fare koken per ata qe s'te duan! Mos u jep c'u hahet - dmth mos 'u'a bej' qejfin atyre nese e mban mendjen tek ta, e lejon veten te te vrasin shpirterisht, etj. Pse e them une kete, sepse kam patur eksperienca vete me njerez te ketille dhe njehere e nje kohe, Shqiptaria e vriste nje cike si shume mendjen por sot, jooo, s'du me ja dit hic. Ehuuuu ate pune kane, ne kete bote eshte e pamundur dhe jo-normale te pelqehesh apo te duhesh nga te gjithe. Ah po dhe pervec injorimit qe eshte pune e mbare, as ti MOS I DUAJ!
P.S. Akoma nuk e kam lexuar artikullin por s'besoj te kete keshille me te sakte se kjo me siper. Nuk e them kete per mungese modestie por dua te them qe seriozisht kjo me duket rruge-zgjidhja me e mire dhe me humane e mundshme.
P.S. Akoma nuk e kam lexuar artikullin por s'besoj te kete keshille me te sakte se kjo me siper. Nuk e them kete per mungese modestie por dua te them qe seriozisht kjo me duket rruge-zgjidhja me e mire dhe me humane e mundshme.
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Wed 2 Jan 2013 - 20:08
kjo eshte me e lehta,por si te sillemi kur e duam dike?
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 2 Jan 2013 - 20:20
nuk i injoroj asesi po i kritikoj per ta kuptojn se ja me i sjellshum se ata
Sat 5 Jan 2013 - 13:45
Une e tregoj mirsjelljen time e secili ne ndergjegjjen e vet..
- Gjinia :
Shteti :
Sat 5 Jan 2013 - 15:42
sillem ashtu si duhet te sillem me njerezit e mirefillte,eshte e drejte e atyre nese me duan apo jo
Wed 23 Jan 2013 - 13:29
ne jet eshte pamundur te kthehemi mbrapa qe te ndryshojm diqka..por esht e mundur te ecim para dhe ti lem pas gjithqka e qdo njeri qe na lendon..
- Gjinia :
Shteti :
Wed 23 Jan 2013 - 20:35
une i dua njerezit njerezisht,sillem ashtu si kerkon zemra ime,ata qe nuk na duan,sillem butesisht,pa asnje revansh apo fyerje
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Wed 23 Jan 2013 - 20:37
sme paske len asnje mendim ne koken time mi paske marre krejtShqiptare shkruajti:Injoroji pra injoroji ata qe s'ju duan dhe mos u'a ver veshin fare se s'te hyjne ne pune hic. Beje njerin vesh shurrdh e njerin sy qorr dhe shiko punen tende! Ke per te shkuar dhe arritur akoma me teper perpara nese s'e can fare koken per ata qe s'te duan! Mos u jep c'u hahet - dmth mos 'u'a bej' qejfin atyre nese e mban mendjen tek ta, e lejon veten te te vrasin shpirterisht, etj. Pse e them une kete, sepse kam patur eksperienca vete me njerez te ketille dhe njehere e nje kohe, Shqiptaria e vriste nje cike si shume mendjen por sot, jooo, s'du me ja dit hic. Ehuuuu ate pune kane, ne kete bote eshte e pamundur dhe jo-normale te pelqehesh apo te duhesh nga te gjithe. Ah po dhe pervec injorimit qe eshte pune e mbare, as ti MOS I DUAJ!
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 23 Jan 2013 - 20:52
nuk i detyroj
Wed 23 Jan 2013 - 21:01
ska gje mos m duan ,, rrespekt kan prap nga ana ime
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Wed 23 Jan 2013 - 21:02
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Sun 27 Jan 2013 - 16:22
I injoroj sa te mundem ..........
Sun 27 Jan 2013 - 16:23
me se lehti e kom me ta ,, nuk i llogaris fare qe egzistojn ...
- Gjinia :
Shteti :
Sun 27 Jan 2013 - 16:24
u them shporru nga une
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Sun 27 Jan 2013 - 16:28
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
- MiikaaaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 3712
Anetaresuar : 22/01/2013
Sun 27 Jan 2013 - 16:35
Injorim total ,me mire te merresh me ato qe te duan..
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Sun 27 Jan 2013 - 16:46
I le te jene opsione te fundit , pa ju dhene Prioritet !
- Gjinia :
Shteti :
Sun 27 Jan 2013 - 16:54
te i le te qete,mbase ndonjedite mund te me duan
Sun 27 Jan 2013 - 23:57
me mir secili ta kuptoj veten secili sillet aq sa din
- RektoriV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 42
Postime : 708
Vendndodhja : tiran
Anetaresuar : 07/01/2013
Mon 28 Jan 2013 - 0:00
perdhunimi eshte e vetmja rrugzgjidhje
Mon 28 Jan 2013 - 0:01
nese e sme don qka mu sill ,, ste jep mundesi me bisedu
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Mon 28 Jan 2013 - 0:03
ti respektosh...dhe do te ktheht...
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi