- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Kuzhe: Kundër Bjellorusisë ishim një makinë, në Bosnje “lamë nam”
Fri 10 Jun 2011 - 14:42
Trajneri i kombëtares shqiptare, kroati Josip Kuzhe, pas humbjes në ndeshje me Bosnjen me rezultat 2:0, është shprehur i pakënaqur më formën e kuqezinjve.
Kroati tha se përveç Debatik Currit dhe Samir Ujkanit, të gjithë futbollistët tjerë nuk kanë qenë në nivelin e duhur.
“Vetëm Curri dhe Ujkani marrin notën mjaftueshëm. Të tjerët kanë qenë të gjithë nën nivelin e tyre”, ka thënë Kuzhe.
Më pas ai tha se Shqipëria nuk mund ti lejojë vetes të ketë futbollistë jashtë forms në kombëtare. “Në ndeshjen kundër Bjellorusisë ishim një makinë, kurse kundër Bosnjës shumica e lojtarëve nuk ishte në lartësinë e duhur. Shqipëria nuk mund t’i lejojë vetes të ketë lojtarë jo në formën e duhur”, tha ai.
Kroati tha se përveç Debatik Currit dhe Samir Ujkanit, të gjithë futbollistët tjerë nuk kanë qenë në nivelin e duhur.
“Vetëm Curri dhe Ujkani marrin notën mjaftueshëm. Të tjerët kanë qenë të gjithë nën nivelin e tyre”, ka thënë Kuzhe.
Më pas ai tha se Shqipëria nuk mund ti lejojë vetes të ketë futbollistë jashtë forms në kombëtare. “Në ndeshjen kundër Bjellorusisë ishim një makinë, kurse kundër Bosnjës shumica e lojtarëve nuk ishte në lartësinë e duhur. Shqipëria nuk mund t’i lejojë vetes të ketë lojtarë jo në formën e duhur”, tha ai.
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Kuzhe: Kundër Bjellorusisë ishim një makinë, në Bosnje “lamë nam”
Fri 10 Jun 2011 - 14:43
Flini, flini...
- Përplaset me makinë dhe e lë të fejuarën të vdesë në makinë
- Alma Lame largohet nga Vetëvendosje: Po flirtojnë me ekstremistët islamikë
- Kuzhe: Miqësorja me Argjentinën, historike, në axhendë dhe Bosnja