Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Jolie: Pitt më bëri të mbetem shtatzënë Empty Jolie: Pitt më bëri të mbetem shtatzënë

Fri 12 Feb 2010 - 16:35
Jolie: Pitt më bëri të mbetem shtatzënë F_021014Angelina Jolie thotë se ajo ‘nuk kishte dashur të mbetet shtatzënë’ derisa nuk e kishte takuar partnerin Brad Pitt.
Aktorja, lidhja e të cilës me Pitt raportohet se është në prag të shkatërrimit, ka thënë për edicionin australian të revistës “Marie Claire” se takimi me Brad në vitin 2005, e kishte bërë atë të përjetojë të jetë nënë biologjike.
“Kur e kam takuar atë... nuk doja të mbetesha shtatzënë. Gjithmonë kam dashur të adoptoj, por kurrë nuk e kam pasur atë dëshirën për të qenë nënë biologjike. Kam dashur t’i rrit fëmijët e mi në mënyrë korrekte dhe t’i ndihmoj ata të kuptojnë pabarazinë që ekziston në botë”, ka thënë aktorja.
Jolie rrit gjashtë fëmijë me Pitt, tre të adoptuar (Maddox, 8, Pax, 6, dhe Zahara, 5-vjeçare) dhe tre fëmijë biologjik (Shiloh, 3, dhe binjakët Vivienne dhe Knox, 18 muajsh)./
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi