Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Vrau të fejuarën e më pas veten, mbyllet dosja në Rrogozhinë Empty Vrau të fejuarën e më pas veten, mbyllet dosja në Rrogozhinë

Sat 1 Oct 2011 - 14:56
Policia e Kavajës ka mbyllur hetimet për dosjen e Kreshnik Selmanit, i cili vrau veten pasi më parë qëlloi për vdekje të fejuarën e tij shtatzënë, Marsida Hoxha. Pas tri ditë hetimesh, ekspertët e hetimit konkluduan se vrasja e 22-vjeçares është kryer me paramendim nga 27-vjeçari Kreshnik Selmani. Ata ia kanë kaluar tashmë dosjen për ndjekje të mëtejshme Prokurorisë. Grupi hetimor ka arritur në këtë konkluzion pas dëshmive të marra nga të afërm të viktimave, duke nxjerrë më pas si motiv paraprak depresionin e të riut për shkak të konflikteve mes çiftit. Në dosjen dërguar Prokurorisë, citohet se 27-vjeçari Selmani ka udhëtuar nga qyteti i Durrësit për në Rrogozhinë me armë në bagazhin e automjetit të tij, një natë para krimit. Ai ka shkuar me paramendimin për ta vrarë, nëse situata nuk do të shkonte në favorin e tij. Ndërkaq, në dosjen dërguar Prokurorisë së Përgjithshme, grupi hetimor, i cili ka ndjekur nga afër çështjen, ka konfirmuar se 22-vjeçarja Marsida Hoxha ka marrë dy plumba arme zjarri tip kallashnikov, një në afërsi të zemrës, e tjetri në kokë. Më pas citohet se viktima e dytë e masakrës Kreshnik Selmani, është vetëqëlluar me një plumb në kokë, duke gjetur vdekjen e menjëhershme.

Edituar për herë të fundit nga Anna në Sat 1 Oct 2011 - 16:26, edituar 2 herë gjithsej
Alkimisti
Alkimisti
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
 <b>Mosha</b> Mosha : 36
<b>Postime</b> Postime : 3685
<b>Hobi</b> Hobi : tegjitha ngapak
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : nenqellin e hapur
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 02/05/2011

Vrau të fejuarën e më pas veten, mbyllet dosja në Rrogozhinë Empty Re: Vrau të fejuarën e më pas veten, mbyllet dosja në Rrogozhinë

Sat 1 Oct 2011 - 16:22
sa gjynah sa tebukur paskan qen
smundje psiqike
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi