Shko poshtë
Salomi
Salomi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 2617
<b>Hobi</b> Hobi : shoping
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne zemren e Shqiperise
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 01/02/2010

default Kapelja ben trend

prej Sat 4 Dec 2010 - 13:23
Eshte aksesori qe nuk duhet te hiqni dore kete sezon.Eshte ajo per tu vene ne koke jo vetem per tju mbajtur ngrohte por edhe per tju bere te terhiqni vemendje dhe te karakterizoni look-un.Kapelja ben trend
Modele kapelesh dhe kapucash. Kapelja1
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:43
Message reputation : 100% (1 vote)
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcShD9ujCjZKo4jnI9rDVx0fjMbYf6qC-OApK1vHNpnqQOZqSI6SZA

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcTK4xC7bUfnW2XpIFfjcZpTTkMsSwSjQI7e1wzcEJgILCxofCmhmQ


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:44
Message reputation : 100% (1 vote)
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcS1P4n-wFcLglzPyEPRfduXXyuWrOFLIvTauCVMXmmzUnj8qBN9

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcSyNajfCKqdd6Hm9EFLZyAb9cWVcE-ctVIFjcjT3P5PFQrwHe0b1w

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcQoXXTPqq5AcyllFDCzwSF7wHoG-tmlyouLhy36SVs2q1E5y6hm9A


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:45
Message reputation : 100% (1 vote)
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRQh-WsDvnfxG6RVrmcWQRuFoffkJKE2HsLzqxhbg_U0qkB7k2l

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRLx6a0PsM2bOKIjOxRcJaihJpVx3xk-GddSXewVT6p4IYGOjrh

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcTVWtgZej6J8bo1YrZMCeokYBW8TL5WHRFhR37BgwWGwgQujMKLtg


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:46
Message reputation : 100% (1 vote)
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRt7Udtor8nal0gZ9tfbFSPH-lvJnqsIZRIK5IkTRE-DHFaKLWx

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcQ6ajo0dLkOLl0ApBa0mp8ZFIFu1nt3RTZAisygO8SUzLCFChGJ

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcR5M-8j6Uel3KvLbS9igh8HNKeH2PogvgGgYqw1rtfTT9Y0B3dc_g


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:47
Message reputation : 100% (1 vote)
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcS4wol2u2p2OwV0b5I5slsPBj_75UFf76pBjhyPJ6sQhMlKL4yk

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcSwM_y20tl7QWT9U08TmlekQzoOtykxaJQdTSpOg1AtzACwQKiAModele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcQ9ffiSVdEAaaqmCR_N-sVlc6uXAjvCw10BJjCLVVC3UMcgnC1cMgModele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRzbUtrM2oUWKqJVmdZvF_t7lU6CS9EtqsAsnSo1p4oTnB_rijVEg


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:49
Message reputation : 100% (1 vote)
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcSyAzbcGxY0gZdmBPFMbGtFg1yc_OkbV29oA9VOi244VRBFFKnUog

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcQZv6pKdqNtVR_8Z8ZtQGFjt7l4xyK3WmG6613E7eiZ938RuSS70gModele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcT8GyENjzT1aPH8CdhGffEboOQTweUHDYZzOOAQKu84nnBNLWqsModele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcQf1vWQiv5M05VctESnrd6kIxcqS-ftEEDlj2mMM8CHj48_pYLMvQ


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:50
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRDYCxxsd3pp18hf2nQvSfRurKWwWUXusNVhab8nLEqxotjqDT9Ag

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcS_eFPESr9qnDY1A3f8Zgqk-nHyLl5XASKVT8I_YRzRhmCNLam2Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcT4n-23hTMD8WvXEdrEs9jGWuoCsFSueW4IJoEDsbId61MNW0h3Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcSEzz-4hrwDuHStubw59TpEnd4tGbCUYR6zrB9UrRAdEN_CBgCI


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:51
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcQbFGTCYCOZB2finjz5m1X9NTrQ30rWdeshJep_UIs1gfNQxoBaEw

Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRrTclVO5MCsX5Cu_zsR3JhEFaxcMbZYSopXzZ4jnZK77lCZn-r_AModele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcRrTclVO5MCsX5Cu_zsR3JhEFaxcMbZYSopXzZ4jnZK77lCZn-r_AModele kapelesh dhe kapucash. Kapela


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Sat 22 Oct 2011 - 16:52
Modele kapelesh dhe kapucash. Images?q=tbn:ANd9GcTv8w-z-VCh4AkgU0jPZoMahJZSyOtBVIgqGheKONibJYPwJXpB


Modele kapelesh dhe kapucash. Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Thu 29 Nov 2012 - 10:26
temat u bashkun


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Modele kapelesh dhe kapucash. N
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

prej Thu 29 Nov 2012 - 10:27
Modele kapelesh dhe kapucash. 88432


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Modele kapelesh dhe kapucash. N
Sponsored content

default Re: Modele kapelesh dhe kapucash.

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi