4 ditë, mbi 500 000 klikime
Fri 4 Nov 2011 - 0:48
Ardian Bujupi ka promovuar këngën e tij të fundit, “This is My Time” të shtunën e kaluar, përderisa është duke qëndruar në Kosovë, kurse ajo deri në këtë kohë është pritur mirë nga publiku.
Kënga e Ardianit, e punuar shumë mirë nga producentë gjermanë, ka bërë premierën të shtunën më 29 tetor, edhe pse klipin e kësaj kënge, Ardiani e kishte paralajmëruar në muajin gusht apo shtator.
Pavarësisht kësaj, kënga është pritur mirë nga adhuruesit e tij, sepse nga promovimi i këngës deri më tani, ajo është klikuar më shumë se 500 000 mijë herë.
Ndryshe, Ardiani ka paralajmëruar se do të bëjë muzikë edhe me producentë kosovarë.
Kënga e Ardianit, e punuar shumë mirë nga producentë gjermanë, ka bërë premierën të shtunën më 29 tetor, edhe pse klipin e kësaj kënge, Ardiani e kishte paralajmëruar në muajin gusht apo shtator.
Pavarësisht kësaj, kënga është pritur mirë nga adhuruesit e tij, sepse nga promovimi i këngës deri më tani, ajo është klikuar më shumë se 500 000 mijë herë.
Ndryshe, Ardiani ka paralajmëruar se do të bëjë muzikë edhe me producentë kosovarë.
- Letra e pazakontë e ndarjes, për tre ditë 1.5 milionë klikime, do befasoheni nga hakmarrja e tradhti
- Hamburgeri dy vjet i fotografuar ditë pas dite, sa e ruajti freskinë
- “Suus” mbi 200.000 klikime në YouTube
- “Dangerously in love” 1 milion klikime
- Youtube, ‘’luftë’’ e këngëtareve për klikime, kryeson Genta Ismajli me miliona
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi