Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Ajo...
Ajo...
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 21467
<b>Hobi</b> Hobi : .
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Te shpia Re
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 29/05/2011

Binjaket festojnë ditëlindjen e 11 me datën 11.11.11 Empty Binjaket festojnë ditëlindjen e 11 me datën 11.11.11

Fri 11 Nov 2011 - 13:47
Binjaket Betsy dhe Katie Overman nga Madisoni në Wisconsin të SHBA-ve janë të lindura në një diferencë kohore prej 17 minutash para 11 vitesh, më saktë më 11 nëntor 2000. Vajzat sivjet festojnë ditëlindjen e 11 me datën po aq të veçantë – 11.11.11, shkruan Daily Mail.“Nëse shkojmë në shkollë do të qëndrojmë vetëm 11 minuta”, tha Betsy. Por përveç binjakeve Overman, në këtë datë të veçantë ditëlindjen e 11-të e feston edhe Hannah Rose Hawkins nga Waltoni në Somerset në shtëpinë e saj – e cila mban numrin 11.Për më shumë e premtja e datës 11.11.11 ka nxitur një valë reagimesh të njerëzve që në një farë mënyre dëshirojnë të shënojnë veçantinë e kësaj date, kështu nëpër kinema do të fillojë të shfaqet filmi horror i cili titullohet “11.11.11”, ndërsa në qytetin Gretna Green në kufi ndërmjet Skocisë dhe Anglisë do të martohen 50 qifte.

Edhe mediat kanë filluar të shkruajnë për këtë datë e cila duket njëjtë edhe kur lexohet së prapthi. Mediat amerikane përkujtuan se më 11 nëntor 1911 në SHBA kishte ndodhur një rënie drastike e temperaturave për 10 gradë celcius. Në realitet 11 nëntori 2011 nuk ka kurrfarë rëndësie të veçantë përveç nevojës njerëzore që të lidh diç personale me këtë datë.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi