Prerje e çuditshme flokësh vetëm për skuadrën dhe tifozët
Wed 16 Nov 2011 - 14:13
Londër, 16 nëntor 2011 NOA/ R.Bulku - Fantazia në sportin e futbollit tregohet dhe në prerjen dhe modelin e flokëve.
Gjetja e fundit vjen nga Britania e Madhe, ku 11 lojtarët titullarë të skuadrës së Bromley FC kanë kërkuar të habisin tifozët e tyre duke dizenjuar në kokën e tyre një QR.
Kjo prerje origjinale është krijuar nga parukieri personal i sulmuesit të përfaqësueses angleze Wayne Rooney, Daniel Johnson.
Ai është impenjaur për më shumë se një orë për të krijuar çdo kompozicion, si ky në foton që po soditni.
r.b/NOA
Gjetja e fundit vjen nga Britania e Madhe, ku 11 lojtarët titullarë të skuadrës së Bromley FC kanë kërkuar të habisin tifozët e tyre duke dizenjuar në kokën e tyre një QR.
Kjo prerje origjinale është krijuar nga parukieri personal i sulmuesit të përfaqësueses angleze Wayne Rooney, Daniel Johnson.
Ai është impenjaur për më shumë se një orë për të krijuar çdo kompozicion, si ky në foton që po soditni.
r.b/NOA
- Vriten me gurë vetëm pse kanë model flokësh perëndimor (FOTO)
- Barbaritë mesjetare të xhihadistëve, kryqëzime dhe prerje kokash
- Çmenduria… Kishte marrëdhënie seksuale me një pelë, vetëm e vetëm se…!
- “Kam shkuar me mbi 1000 femra, tradhëtoja vetëm kur isha vetëm”
- I kap “mat”, i jep dru, e tërheq prej flokësh dhe hedh të dashurën e tij mbi shkëmbin
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi