Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! Empty Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?!

Thu 19 Jan 2012 - 13:35
Problemi i përdorimit të alkoolit sot është bërë një nga problemet madhore në botë, veçanërisht për të rinjtë, të cilët sapo dalin nga adoleshenca dhe hyjnë në mjedisin social të të rriturve, bijnë ndesh me fenomenin e alkolizmit. Nuk janë të pakta rastet e të rinjve, të cilët gjithnjë e më shumë janë shtuar edhe në Shqipëri dhe që nën efektin e alkoolit bëhen agresive dhe shfaqin sjellje violente në shoqëri. Në shumë raste, vetëvrasjet apo tentativat për vetëvrasje ndodhin pikërisht në të rinj që kanë rënë nën prehërin e alkolit. Po kështu, alkooli sjell gjendje të pa kontrolluara, veçanërisht dhe në raportet seksuale, por më gjërë ai është në origjinë të veprave kriminale kur bashkëshoqërohet dhe me drogën.

Po kështu rezultat i përdorimit të tepërt të alkoolit janë jo vetëm aksidentet automobilistike, të cilat janë shtuar në mënyrë shqetësuese kohët e fundit, por dhe eleminimi i tyre shoqëror si dhe një dështim në integrimin e tyre në shoqëri, në shkollë, në mjediset profesionale.

Kështu, bota e të rinjve reduktohet gjithnjë e më shumë vetëm tek alkooli, i cili, nën efektet që ka, për pak momente i bën ata të harrojnë problemet sociale apo familjare që ata përjetojnë, divorcet e prindërve, jetën gjithnjë e më të vështirë, papunësinë dhe plagë të tjera të një shoqërie në tranzicion. /albeu.com/
Albo
Albo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 4141
<b>Hobi</b> Hobi : bisede
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : alb
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 20/11/2010

Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! Empty Re: Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?!

Thu 19 Jan 2012 - 13:36
S'mendoj,sepse s'konsumoj!!
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! Empty Re: Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?!

Thu 19 Jan 2012 - 13:44
Nje perqindje e vogel jane ata qe se konsumojne alkolin kur flasim per Shqiperine,shumica jo e pine por e teprojne ne duhan dhe alkol e kundermojne...
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 18:07
Me habit fakti qe mirresh me shqiptaret:roll: kur nuk i simpatizon ata permend ata qe simpatizon sepse s'pijneAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 498774

EDHE shurren ne breke e bejne teksa konsumojne pije,edhe duke veshtruar ate qe servir pije u shkojne jarget si qen,edhe boshojne xhepat ne pranine e shikimit pak prapanice ruseje,apo polake ose bullgare.

Thjesht i pafjale!!!

Ka teme ne lidhje me mos simpatine e shqiptareve sepse jam qe jam ketu tani????
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:13
Ti mund ta kuptosh si te duash ate qe kam shkruar une por kjo sdo te thote se dhe qellimi im ish pikerisht mos simpatia ndaj Shqiptareve..e pash te arsyeshme te komentoj e kaq....kush i merr personalisht keto problemi juaj atehere e kurrsesi i imi..u kuptuam besoj

Shqiperia sperbehet vetem nga ti e une por nga popullsia e sic the ti njerin argument e me te drejte ashtu shtova e une anen tjeter te saj e cila eshte ne pah me shume fatkeqesisht per ne..
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 18:26
Per ne???

Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 569293 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3179469606

Ehhhhhhhh
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:29
Per shoqerine Shqiptare pergjithesisht..!! Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 45550

Per ne nje realitet i hidhur sepse pothuajse nje shume e madhe e popullsise sone eshte e varur nga alkoli e duhani...mos shtojme e pasojat e tjera me pas qe vijne nga keto..
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Mosha</b> Mosha : 47
<b>Postime</b> Postime : 12667
<b>Hobi</b> Hobi : bisedat e sinqerta
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 04/12/2011

Thu 19 Jan 2012 - 18:30
e kam urryer alkolin gjithmone
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 18:31
DURRSAKU shkruajti:e kam urryer alkolin gjithmone
Ehhhhhhhhhhh

Nuk shikon ti qe krejt popullata jane te dehurAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192

ti thua s'konsumon alkolAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 721253 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2585209286
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:35
Edhe une e urrej alkolin po nje gote vere e kam fiksim cdo dite...

Shqiptaret pergjithesisht jane te varur,nga duhani,alkoli e droga,nje fare droge qe eshte si duhan e ajo e mendohet te ligjerohet me kohe...
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 18:36
Kush s'njeh statistikat flet si e ema e ZeqosAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:38
Arj@na shkruajti:Edhe une e urrej alkolin po nje gote vere e kam fiksim cdo dite...

Shqiptaret pergjithesisht jane te varur,nga duhani,alkoli e droga,nje fare droge qe eshte si duhan e ajo e mendohet te ligjerohet me kohe...
anushe spo te them per nje gote por per alkolin ne masen aq sa te mos veprosh me ti por alkoli se nje gote vere do e pija dhe une me tyAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 113209097
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:43
Albo shkruajti:Kush s'njeh statistikat flet si e ema e ZeqosAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773

Vetem per statika mos flit se te tilla ne forum kam sjell plot si ketu e nga lagjet e tjera...shifra teper te medhaja..e pabesueshme per realitetin shqiptar pasi vuan nga varferia por per te pire alkol leket i gjejne mjaft mire madje hyne e ne borxh per te flower mos me beni te hy ne kerkim te temave tani sepse se kam per gje e jam e sigurt qe e ju e keni vertetuar e vete kete gje pavaresisht se me sillni kundershtim ketu e shikoni realitetin,jetoni aty,,tjeter nese beni nje sy qorr e nje vesh shurdh per mos pranuar realitetin se krenaria e pathyeshme na ben mos i shohim ato por vetem te mburremi e te levdohemi per dicka qe sjemi..
Durrsaku
Durrsaku
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:46
alkoli te sjell pasoja dhe te con ne debate dhe me pas sherre vetem nga emri qe ka si ketu me ju te dy imagjino te pini shume kapni pistoletat ne vend Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 18:52
Une realitetin e shoh te tille.

Rinia shqiptare konsumon alkol,por asesi kurre ne ate shkalle me simpatiteAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973

Nqs do ishe pak me e sinqerte mund ta veresh,edhe pse qe te reagosh duhet ta njohesh ate vendAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973 gje qe e cila besoj qe ju mungonAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3179469606

C'do mbremje mund ti shikosh kafenete e baret e simpative qe jane te mbushura full,edhe pijne deri ne oret e mengjesit,edhe me pas (KUSH SHKON NE PUNE)??????

Ndahen-divorcohen,sherre edhe dembele ne shkallen me te larte,si turqit.

Ne shqiperi pak bare shikon ne ore te vona pas ore 11Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973 kurse,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 18:53
DURRSAKU shkruajti:alkoli te sjell pasoja dhe te con ne debate dhe me pas sherre vetem nga emri qe ka si ketu me ju te dy imagjino te pini shume kapni pistoletat ne vend Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192

duhemi duhemiAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 721253 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 721253 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 721253 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 721253
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 18:59
Albo shkruajti:Une realitetin e shoh te tille.

Rinia shqiptare konsumon alkol,por asesi kurre ne ate shkalle me simpatiteAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973

Nqs do ishe pak me e sinqerte mund ta veresh,edhe pse qe te reagosh duhet ta njohesh ate vendAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973 gje qe e cila besoj qe ju mungonAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3179469606

C'do mbremje mund ti shikosh kafenete e baret e simpative qe jane te mbushura full,edhe pijne deri ne oret e mengjesit,edhe me pas (KUSH SHKON NE PUNE)??????

Ne shqiperi pak bare shikon ne ore te vona pas ore 11Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973 kurse,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Shqiptari ska ore more mbas kafenese e ka rradhen shpia,,,kembe e kryq me miq edhe vetem urdher tek gruja poncin perpara e mezete duke dredh mustaqet si burracak..pastaj nga mbremja e kane rradhen vizitat sa tek nje shok,mik,apo te aferm e me muhabet e shoqeri apo sjemi te paret ne per thashethemeaxhinj e kenaqim me shume muhaben me raki e njera gote ze tjetren derisa vjen mengjesi e kuptojme se po na pret gruaja me femije ne shpi Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 1698836746 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 1698836746 Flet per orare,ke orar per punet qe nuk ekzistojne..
Luna
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11704
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Iη sυηsεт
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/10/2010

Thu 19 Jan 2012 - 19:28
Me i mendu Pasojat nuk e kishin Konsumu po thuajse shumica e Popullsis...Nuk i paramendojn dhe von ju shfaqen Problemet me Alkoholin!

Nuk jam Konsumuse dhe s'do te jem!! Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 568197611
MeMories
MeMories
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Gjermania
<b>Postime</b> Postime : 1088
<b>Hobi</b> Hobi : Leximi...
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Diku Neper Bote...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/12/2011

Thu 19 Jan 2012 - 19:35
Nuk Perdori Alkoholin asnjhere.....

Tek un ska Pasoja Very Happy hahha
Aldino82
Aldino82
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
<b>Postime</b> Postime : 4586
<b>Hobi</b> Hobi : sporti,formula uno,moto GP
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ITALI
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 05/11/2011

Thu 19 Jan 2012 - 19:54
Patjeter, prandaj nuk i pelqej pijet alkoolike.
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 22:56
Arj@na shkruajti:
Albo shkruajti:Une realitetin e shoh te tille.

Shqiptari ska ore more mbas kafenese e ka rradhen shpia,,,kembe e kryq me miq edhe vetem urdher tek gruja poncin perpara e mezete duke dredh mustaqet si burracak..pastaj nga mbremja e kane rradhen vizitat sa tek nje shok,mik,apo te aferm e me muhabet e shoqeri apo sjemi te paret ne per thashethemeaxhinj e kenaqim me shume muhaben me raki e njera gote ze tjetren derisa vjen mengjesi e kuptojme se po na pret gruaja me femije ne shpi Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 Flet per orare,ke orar per punet qe nuk ekzistojne..

S'ke faj,sepse jeton Shqiperine e thene,ose ate te pare 2 jave pushimesh ne vere.

S'ke faj,edhe as fajesohesh,sepse te kane ngel akrepat ne vend(kohe te bajraktarit)Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973

Cupke ata qe te kane thene ku jetojne?

Ne bote te cilivizuar apo zona rurale qe mushka ngel ne balte??

Apo ja de s'kam si te them ndryshe pasi qellimi eshte demaskimiAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973 .

Sqarim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Te integrohesh ne biseda per dicka qe bisedohet o duhet ta njohesh situaten,edhe te regosh,ose te heshtesh se eshte me mire ne lidhje me te paren reagim bllof(fol kot)Jo per gje por thojne,kush e degjon,edhe si ti shmangemi asaj teksa e folura ka te njejten melodi(nje grise fyelli).

Kush tha qe s'punojne!!

Ato ndryshime ne qytete kush i ben,apo vjen Jorgoja me Marian edhe i ndertojne?Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773

Ato pallate qe ndertohen edhe jane ndertuar kush i ndertoi?

Apo valle te gjithe presin te dergojne leke djemte nga emigrimi?

Ehhhhh nuk e njeh situten,edhe nuk ke faj(ke rene ne gjume dhjetevjecar e disa vjecar,koke e kembe ne simpatite,edhe antipatite e tua s'kane per tu kthyer simpati ndonjehere)

FLI FLI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,xha Tare germoAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 4053947266
Ermira_vlore
Ermira_vlore
Komplet
Komplet
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 1245
<b>Hobi</b> Hobi : piktura
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : VLORE

Thu 19 Jan 2012 - 23:06
nuk e kuptoji ku e ka te miren tek shija qe eshte e temerrshme,te harrojn momentin dhe teverviten cepash, apo tek pasojat fizike e psikologjike!
eshte deshtim pa asnje perfitim..................
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 23:10
Ermira_vlore shkruajti:nuk e kuptoji ku e ka te miren tek shija qe eshte e temerrshme,te harrojn momentin dhe teverviten cepash, apo tek pasojat fizike e psikologjike!
eshte deshtim pa asnje perfitim..................

Kesaj ane thojne

''πινω να πανε τα φαρμακια κατω
Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773

Edhe me pas i le zonja me 5 euro ne xhepAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773
Ermira_vlore
Ermira_vlore
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 23:17
albo ci ke keto shkrime greke vella? fol ore shqip thuaje tamam alkoli te le b... grisur............
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 23:22
Ermira_vlore shkruajti:albo ci ke keto shkrime greke vella? fol ore shqip thuaje tamam alkoli te le b... grisur............
hehehehehehehehe

Kam pas fiksim helenkat uneAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 81192 edhe me eshte bere refleks ErmiraAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 721253

Te siguroj qe s'do ndodhe:roll: vetem ne caste te volitshmeAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2585209286
Ermira_vlore
Ermira_vlore
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 23:26
ti me ke reflex ????????????un te kam kontrast..............ske ci ben?! Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 1698836746
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 23:29
Albo shkruajti:

S'ke faj,sepse jeton Shqiperine e thene,ose ate te pare 2 jave pushimesh ne vere.

S'ke faj,edhe as fajesohesh,sepse te kane ngel akrepat ne vend(kohe te bajraktarit)Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973

Cupke ata qe te kane thene ku jetojne?

Ne bote te cilivizuar apo zona rurale qe mushka ngel ne balte??

Apo ja de s'kam si te them ndryshe pasi qellimi eshte demaskimiAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973 .

Sqarim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Te integrohesh ne biseda per dicka qe bisedohet o duhet ta njohesh situaten,edhe te regosh,ose te heshtesh se eshte me mire ne lidhje me te paren reagim bllof(fol kot)Jo per gje por thojne,kush e degjon,edhe si ti shmangemi asaj teksa e folura ka te njejten melodi(nje grise fyelli).

Kush tha qe s'punojne!!

Ato ndryshime ne qytete kush i ben,apo vjen Jorgoja me Marian edhe i ndertojne?Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 3631317773

Ato pallate qe ndertohen edhe jane ndertuar kush i ndertoi?

Apo valle te gjithe presin te dergojne leke djemte nga emigrimi?

Ehhhhh nuk e njeh situten,edhe nuk ke faj(ke rene ne gjume dhjetevjecar e disa vjecar,koke e kembe ne simpatite,edhe antipatite e tua s'kane per tu kthyer simpati ndonjehere)

FLI FLI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,xha Tare germoAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 4053947266

Une flas nga ajo qe kam pare vete e kam jetuar atje,kur shkoj ne shqiperi qe thua ti ter muajte e veres me keni atje pra 3 muajt e veres e jo dy jave qe thua ti,,dhe qe mos i tragjikojme kaq shume gjerat kur them qe shqiptaret pergjithesisht kan ren preh e alkolit e duhanit nuk e kam me kuptimin se cdo dite dehen e behen tape sa smund te shikojne as rrugen ku ecin por qe e kemi ne gjak,jemi njerez te till,me mire rrim pa buke sesa pa nje gote raki ose pa cigare ne xhep (per ata qe i konsumojne keto) se ka e nga ata pak qe si konsumojne sic jam une,ti e shume te tjere ketu,,Shqiptari e ne pune nese ai punon nje gote raki ose nje birre e ka me patjeter racion ne dreke e nese se ka fap ne kafene me shoqerine e tij ngren nja dy gota dolli atje se keshtu eshte lezeti Shqiptar,,,Dhe jo pak here shohim te rinj rrugeve te dehur e qe vardisen sa ne nje kafene ne nje tjeter...Ato pallate e rruge vertet i ndertojne shqiptaret por pjesa me e madhe e popullsise jane te pa pune e ata qe kan mbetur aty ose rrine rrugeve ter diten ose neper kafene e te tjeret kane emigruar ne vende te tjera...Ky fenomen i alkolizmit eshte shume i vjeter tek ne e nuk lindi tani por qe per fat te keq shumica e popullsise shqiptare e konsumojne ate pa asnje permiresim nder vite..ndaj e dhuna ne familje,ndaj e sherret mes nesh,vrasjet apo ku di une jo gjithmone nga ky motiv por qe ky eshte nje nder motivet kryesore e cila na sjell keto pasoja me vone e ate shendetesoren pa dyshim..

No coment per injorancen tuaj...S'me prek
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 23:35
Nuk janë të pakta rastet e të rinjve, të cilët gjithnjë e më shumë janë shtuar edhe në Shqipëri dhe që nën efektin e alkoolit bëhen agresive dhe shfaqin sjellje violente në shoqëri. Në shumë raste, vetëvrasjet apo tentativat për vetëvrasje ndodhin pikërisht në të rinj që kanë rënë nën prehërin e alkolit. Po kështu, alkooli sjell gjendje të pa kontrolluara, veçanërisht dhe në raportet seksuale, por më gjërë ai është në origjinë të veprave kriminale kur bashkëshoqërohet dhe me drogën.

Na nje statike meqense e kerkove,vete tema flet lexoje mire
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Thu 19 Jan 2012 - 23:39
Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 4053947266[/quote]

Une flas nga ajo qe kam pare vete e kam jetuar atje,kur shkoj ne shqiperi qe thua ti ter muajte e veres me keni atje pra 3 muajt e veres e jo dy jave qe thua ti,,dhe qe mos i tragjikojme kaq shume gjerat kur them qe shqiptaret pergjithesisht kan ren preh e alkolit e duhanit nuk e kam me kuptimin se cdo dite dehen e behen tape sa smund te shikojne as rrugen ku ecin por qe e kemi ne gjak,jemi njerez te till,me mire rrim pa buke sesa pa nje gote raki ose pa cigare ne xhep (per ata qe i konsumojne keto) se ka e nga ata pak qe si konsumojne sic jam une,ti e shume te tjere ketu,,Shqiptari e ne pune nese ai punon nje gote raki ose nje birre e ka me patjeter racion ne dreke e nese se ka fap ne kafene me shoqerine e tij ngren nja dy gota dolli atje se keshtu eshte lezeti Shqiptar,,,Dhe jo pak here shohim te rinj rrugeve te dehur e qe vardisen sa ne nje kafene ne nje tjeter...Ato pallate e rruge vertet i ndertojne shqiptaret por pjesa me e madhe e popullsise jane te pa pune e ata qe kan mbetur aty ose rrine rrugeve ter diten ose neper kafene e te tjeret kane emigruar ne vende te tjera...Ky fenomen i alkolizmit eshte shume i vjeter tek ne e nuk lindi tani por qe per fat te keq shumica e popullsise shqiptare e konsumojne ate pa asnje permiresim nder vite..ndaj e dhuna ne familje,ndaj e sherret mes nesh,vrasjet apo ku di une jo gjithmone nga ky motiv por qe ky eshte nje nder motivet kryesore e cila na sjell keto pasoja me vone e ate shendetesoren pa dyshim..

No coment per injorancen tuaj...S'me prek[/quote]

S'do fokusohem mbi reagimin tuaj drejt meje me fjalen injorance sepse jemi shume kilometra larg ,,,,,drite.

Per vete faktin qe te duhen tre jete te arrish ato,edhe disa vite shkolle ,,te vetedijshme vite ne shkolle sepse keshtu tralala ka universitete sa t'duash,edhe pse s'ke arome.

Gjithesi vijme ne teme.

Kjo e te reaguarit tend tregon asnje lloj fakti,edhe asnje lloj te vertete pasi e verteta eshte ndryshe.

Per konsumimin e duhanit jane helenet,edhe helenkat,edhe per alkolin ruset,gjermanet,anglezet edhe shume vende tjera.

Shqiperia s'radhitet ne vende te alkolizuara oj cike malsore.

Ato dollite te thash qe kan ngel ne memorien tende,edhe une s'kam c'tebej,sepse s'do,edhe s'di te mesosh.

COPY PASTE gjithe diten,se per lexim aha.

Me vjen keq por duhet ta them qe,,,,,,,,,,,

Qellimi yt eshte demaskimi,edhe paragjykimi yt drejt atij populli,por te them s'mundesh,,,,,,,,,.

Keqardhje sepse ke bere shpelarje truri ,edhe s'ke faj se vitet,,,,,,,,,,Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 568197611

S'me vje habi sepse shume si ti i shoh edhe ne te perditshmen, dikur me egoizem mbi supe,edhe tashme me pantallona heq zvarre.

Rritu edhe meso,sepse pyes veten

Sa here ke ngel ne klase?
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Thu 19 Jan 2012 - 23:52
E dini c'ka,kalofshi bukur ne vazhdim se sdo rri te komentoj fyerjet e tua mbi mua..me rendesi qe e njoh veten time shume mire une e njerezit qe me rrethojne mua..se cfare thua ti apo kushdo tjeter ketu shume pak me prek..Seriozisht mesoni te flisni e te mateni si burr ashtu si i ka hije nje shqiptari te vertet meqense si i till po krenoheni ketu se me keto romane qe shkruani po me bindni 100 here me shume per ato qe flas..Mua te me falni por si malore qe jam dhe e pa shkolle nuk do ngrihem ne nivelin tuaj e te kunderpergjigjem ne te njejten menyre..pervecse te jem indiferente ndaj jush se vertet po harxhoj kohen e frymen time kot nderkoh qe koha ime esht shume me e vlefshme sesa te merem me tipat si ty..

Mire mbetsh i vetequajtur Mesues
Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 568197611
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Fri 20 Jan 2012 - 0:01
Arj@na shkruajti:E dini c'ka,kalofshi bukur ne vazhdim se sdo rri te komentoj fyerjet e tua mbi mua..me rendesi qe e njoh veten time shume mire une e njerezit qe me rrethojne mua..se cfare thua ti apo kushdo tjeter ketu shume pak me prek..Seriozisht mesoni te flisni e te mateni si burr ashtu si i ka hije nje shqiptari te vertet meqense si i till po krenoheni ketu se me keto romane qe shkruani po me bindni 100 here me shume per ato qe flas..Mua te me falni por si malore qe jam dhe e pa shkolle nuk do ngrihem ne nivelin tuaj e te kunderpergjigjem ne te njejten menyre..pervecse te jem indiferente ndaj jush se vertet po harxhoj kohen e frymen time kot nderkoh qe koha ime esht shume me e vlefshme sesa te merem me tipat si ty..

Mire mbetsh i vetequajtur Mesues
Alkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 568197611

Per ke burr ka hije?

Ata qe thoni rrahin grate,apo ata vellezer qe rrahin motrat?,apo ata qe rrijne duke pire kafeneve?Apo ata qe jane dembele?

Malsore eshte cmim,por ju qe jini-klm

Nivelin e pasqyron ajo kur thoni injoranceAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973

S'ke shans tjeter pervec indiferences,sepse s'mundesh.

Aman mos bej si e pafajshme,sepse kur s'ke pergjigje tha injorance,edhe tashme ngel.

Hehehehe per titull nga ju,edhe si ajo endrra e pc.

Kur te kesh nevoje(ketu jam )Jo per ty,por pergjigje drejt antipative tuajat.

Ciao ciaoAlkooli, a i mendojmë vallë pasojat?! 2793563973
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Fri 20 Jan 2012 - 0:17
Mos me replikoni me ju lutem shume sepse sa per shkolle e dijeni mjafton qe marr guximin e shprehem ne tema te ndryshme edhe pse boshe por qe ja vlen...E sa per argumentime kam plot te tilla por jo duke u shprehur ne kete menyre kunder meje e une kunder jush...INJORANCE nga ju dhe e them me plot gojen..Sngopeni dot duke shitur MLLEF e INJORANCE kundrejt meje..Ne te gjitha shkrimet e mia nuk jam marr me ju personalisht,shkollen apo nivelin tuaj,nuk ju kam ofenduar as edhe nje moment te vetem perkundrazi me ju qe e keni bere gjate gjithe kohes ate me mua duke ju dhen shkrimeve e te thenave te mia nje tjeter kuptim i cili ju konvenon ju e te thenave tua..Ne nje bisede me te till fjalor e te till niveli une nuk marr pjese se po ta bej do behem nje me ju e ate qe reflektoni ketu duke i personalizuar gjerat nen interesin tuaj e inatet personale qe keni me mua sahere qe ju jepet rasti te me injoroni e ofendoni me menyra te ndryshme..Vetem INDIFERENCEN time meritoni...

Replikat stop sepse do me detyroni te reagoj ndryshe pastaj e se dua vertet te dal jashte vetes as do ju jap kenaqesine juve te me beni te sillem ashtu se mezi prisni dhe e di mire... ciao ciao
Albo
Albo
Komplet
Komplet

Fri 20 Jan 2012 - 0:43
Kush prishi shkrimin tim me pergjigjen e dhene????

Antishqiptare 100%,edhe s'me vjen keq sepse e di misionin.

Nuk ish befasi,por i vetedijshem .
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Fri 20 Jan 2012 - 0:44
Albo jeni dehur sot ju me duket por kujdes fjalet....

Albo
Albo
Komplet
Komplet

Fri 20 Jan 2012 - 0:46
I dehur nga ato veprime c'ka shoh

Pse prishe shkrimin tim ne pergjigjen e dhene?
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Mon 23 Jan 2012 - 22:31
nese do i mendonim me te vertet konseguencat nuk do e perdornim aq shum ate...
Kushtrimi4
Kushtrimi4
Komplet
Komplet
<b>Postime</b> Postime : 19845
<b>Hobi</b> Hobi : fudball
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : linc ne austri
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/01/2011

Mon 23 Jan 2012 - 22:40
PER MUA NUK DO ME PENGONTE ALKOHOLI SEPSE UNE SE KONSUMOJ KURR
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi